Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 227
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
·٠•Snejka•٠·,за парника се сетих защото поливах тази вечет доматите в него Joy
hahaha hahaha hahaha Hug

# 61
Май за много неща ще се съгласим със Силвия-Мария

# 62
Защо хората, които твърдяха за принудата над Бехлюл от Нихал тази вечер замлъкнаха и не пишат?

# 63
Добра вечер !   bouquet
Не успях да гледам епизода , няма как да коментирам коректно ! Но , защо ми се струва , че някои просто тенденциозно и нарочно очакват конфронтация ? Какво значи - някои хора онемяха , замлъкнаха и не пишат ???
Аз съм гледала епизода в оригинал , мисля ,че не и целият , за мен тогава това беше впечатлението - Нихал поиска от Бехлюл да правят секс , а не той ! Или бъркам ? Никъде не съм казвала , че е насила или пък , че не е романтично , но факта е , че нямаше да се случат нещата на яхтата , ако Нихал не си го беше поискала ! Това е мнението ми , не виждам защо трябва да притеснявам да го кажа ! Или трябва ?

# 64
Защо хората, които твърдяха за принудата над Бехлюл от Нихал тази вечер замлъкнаха и не пишат?

АЗ мога да пиша вместо фенките:
 hahahaБехлюл обича само Бихтер.
С Нихал това е само театър,но hahaha ИСТИНСКИ И ЗАВИНАГИ ЩЕ ОБИЧА САМО БИХТЕР
Той и го каза в  каменната къщата като се любеха #Crazy и на гроба и ще занесе Червена роза newsm78.
 hahahaЧовек не прави такива неща СЛУЧАЙНО
Joy Joy Joy Joy

# 65
Не го приемай лично, просто трябва да се връщам назад и да търся кой го е казал. Иначе мисля, че има хора, които ще открият думите си в моя коментар.

# 66
Май за много неща ще се съгласим със Силвия-Мария

Защо, ако се изключи стила и на изразяване в доста от постовете си е била права.Това че  с Бих изпитва страст а в Нихал ще се влюби Бех,съм го писала не един път Peace,но май бе отдавна за жалост Sick

# 67
Наистина станало е тихо, може би защото, за 50 теми и 5 месеца всичко е изписано....но е факт както каза и Нихал "няма щастлива любов".
Мога само да аплодирам "неопитното и невинно" момиченце,  използвайки най-големите си козове: самоконтрол и увереност, а и самоинициатива ....няма мъж който да не маже да устои на това. За Бех това беше спасение, ама докога и дали е достатъчно?

# 68
gospojata, никой не казва, че някой трябва да спестява мнението си. Въпросът е, че нещата бяха представени некоректно, все едно епизодът няма да дойде и да се види, че Нихал не ПРИНУЖДАВА Бехлюл да правят секс. Не, че е кой знае какъв проблем, даже никакъв, ама на мен ми направиха впечатление писанията тогава и очаквах, аджеба, да видя как Нихал моли на колене Бехлюл за секс. Не видях нищо такова. Да, Нихал беше първа в желанието си, но и Бехлюл не се дърпа чак толкова, да не кажа почти никак.  Peace А дали секса щеше да се случи, ако тя не беше го поискала - може би, не знам, сценаристите ми поднасят това, за другото мога само да гадая. Wink

# 69
Аз също не искам да се приема лично и не си спомням точно кой го беше казал но това е факт .Аз не бях гледала филма напред и очаква едва ли не Нихал да го моли да го убеждава . Но тя каза само " искам те"  и това беше . Бехлюл нито се дърпаше нито се опита да я разубеди нито нищо. Всичко беше взаимно .

# 70
Някой  беше попитал защо никой не спира Бихтер при самоубийството,според мен идеята,е че тя е прелюбодейка и трябва да си понесе последствията,както и Бехлю да остане сам без семейство.Това е тяхното наказание заради прегрешението.Доста е  жестоко но пък е възпитателно.Те не можаха да продължат заедно знам ли защо, може би наистина беше само страст,а не любов и сами се докараха до злобата и отмъщението.Четох вашите коментари излишно спорихте всяка от вас беше права, просто хората виждат нещата по различен начин от собствената си позиция и опит.Оф,съжалявам много почнах да разсъждавам.

# 71
Ако кажа на Бехлюл ''Искам те",като Нихал дали ще устои на чара ми newsm78

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/1//48/810/48810407_1 … 818_baba_yaga.jpg Mr. Green

-Hi Behlul Flutter Flutter Flutter

# 72
Наистина станало е тихо, може би защото, за 50 теми и 5 месеца всичко е изписано....но е факт както каза и Нихал "няма щастлива любов".

И мен тези думи ме впечатлиха, колко е права! И да Бех се опита да се одръпне, но Нихал неколкократно го помоли! Не казвам, че не беше романтично и нежно. Просто споменавам това, което вие пропускате!  Peace
Бихтер наистина се държа много лошо, но пък и Джемиле не е първата отнесла лошото настроение на шефа си.  Crazy

# 73
Slawena-ами незнам пробвай

# 74

И мен тези думи ме впечатлиха, колко е права! И да Бех се опита да се одръпне, но Нихал неколкократно го помоли! Не казвам, че не беше романтично и нежно. Просто споменавам това, което вие пропускате!  Peace
Бихтер наистина се държа много лошо, но пък и Джемиле не е първата отнесла лошото настроение на шефа си.  Crazy

Колко пъти го помоли? Първо му каза "Искам те", след това "Моля те", което никак не прозвуча като принуда.

Общи условия

Активация на акаунт