Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 453
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Аз лично никога не съм твърдяла , че Нихал ПРИНУЖДАВА , както и че  го моли на колене да правят секс . Паралелът , който съм правила е , че Нихал го пожела , а когато преди това Бихтер направи същото , беше разпъната на кръст ! Това е ! И разбира се , че не го приемам лично , но не ми хареса това отявлено търсене на конфронтация !
Колкото до Бихтер , имам спомен ,че наистина се държа ужасно , но ще коментирам повече , когато изгледам епизода ! Peace Дали не са го качили вече ?

# 76
Още не е качен

# 77
Госпожата - гледай серията и ще видиш не ужасно отвратително се държа . Нямам думи .

# 78
Аз лично никога не съм твърдяла , че Нихал ПРИНУЖДАВА , както и че  го моли на колене да правят секс . Паралелът , който съм правила е , че Нихал го пожела , а когато преди това Бихтер направи същото , беше разпъната на кръст ! Това е ! И разбира се , че не го приемам лично , но не ми хареса това отявлено търсене на конфронтация !
Колкото до Бихтер , имам спомен ,че наистина се държа ужасно , но ще коментирам повече , когато изгледам епизода ! Peace Дали не са го качили вече ?

newsm78Коя е жената ,която обича Бехлюл ,когато люби Нихал ?
 hahahaИ тогава ли обича Бихтер,а люби Нихал ,само за да дразни любимата си Бихтер?

# 79
Паралелът , който съм правила е , че Нихал го пожела , а когато преди това Бихтер направи същото, беше разпъната на кръст! Дали не са го качили вече ?
Да, не си ти, не помня кой. Отговарям на теб, защото се включи първа и обяснявам реакцията си. Иначе за конфронтацията те подкрепям. Peace

За паралелът - ами нормално, Нихал му е годеница, а Бихтер е омъжена, освен това е жена на чичо му.
Няма го още в гледай сериали, проверих. Peace

# 80
Наистина станало е тихо, може би защото, за 50 теми и 5 месеца всичко е изписано....но е факт както каза и Нихал "няма щастлива любов".

И мен тези думи ме впечатлиха, колко е права! И да Бех се опита да се одръпне, но Нихал неколкократно го помоли! Не казвам, че не беше романтично и нежно. Просто споменавам това, което вие пропускате!  Peace
Бихтер наистина се държа много лошо, но пък и Джемиле не е първата отнесла лошото настроение на шефа си.  Crazy

Колко пъти го помоли? Първо му каза "Искам те", след това "Моля те", което никак не прозвуча като принуда.

Е аз пък къде съм написала, че го принуждава? Моля направете си справка за кого конкретно говорите, че тук ни метнахте подред да ни приписвате чужди заслуги, само защото са ви удобни в момента! Ние като имаме проблем със силвето се обръщаме към нея, а не общо към всички ви, нали?  Naughty

# 81
Никой не споменава никого просто стана на въпрос защото наистина беше така и то преди досаа време. Сега дали на някои им е удобно или не това което стана във филма е факт и  то говори повече  не е нужно да се обяснявате никой никого не обвинява не се дръжте като гузен негонен  бяга

# 82
Е аз пък къде съм написала, че го принуждава? Моля направете си справка за кого конкретно говорите, че тук ни метнахте подред да ни приписвате чужди заслуги, само защото са ви удобни в момента! Ние като имаме проблем със силвето се обръщаме към нея, а не общо към всички ви, нали?  Naughty
Да, ама това става веднага, а тези думи, за които казвам, бяха написани преди много време. Дори не си спомням в коя тема точно. Лично аз, нямаше как да реагирам на момента, защото не гледам напред и не знаех как стоят нещата. Това е, не обвинявам никого и нямам проблем с никого.    bouquet

# 83
  • София
Момичета дайте линк към музиката от филма-Очи Ч
Бех не издържа,толкова серии на сухо,а офертата е примамлива. Wink не че за мен обича Бих Joy.Тази вечер всички доволни младите годеници,а да не забравяме и новоизлюпените-онези във Виена.

# 84
Госпожата - гледай серията и ще видиш не ужасно отвратително се държа . Нямам думи .

Надявам се , че ще успея да я видя още тази вечер , че утре ще пътувам и няма да мога !

·٠•Snejka•٠,  Hug!

# 85
# 86
Наистина станало е тихо, може би защото, за 50 теми и 5 месеца всичко е изписано....но е факт както каза и Нихал "няма щастлива любов".

И мен тези думи ме впечатлиха, колко е права! И да Бех се опита да се одръпне, но Нихал неколкократно го помоли! Не казвам, че не беше романтично и нежно. Просто споменавам това, което вие пропускате!  Peace
Бихтер наистина се държа много лошо, но пък и Джемиле не е първата отнесла лошото настроение на шефа си.  Crazy

Колко пъти го помоли? Първо му каза "Искам те", след това "Моля те", което никак не прозвуча като принуда.

Добре, да го нарека по друг начин. Коментарът ти беше, че го е помолила неколкократно, но това далеч не беше така, защото както съм написала, първо му каза "Искам те", след това "Моля те", които изобщо не са много, за да се наричат "неколкократно". Просто изтълкувах твоите думи за "неколкократно" като много на брой пъти, едва ли не принуда. Малко омотано се изказах, дано си ме разбрала.

# 87
# 88
За спора тази вечер, мога да определя Нихал и Бихтер, като пасивно-зависима личност.  Унизително е и все по-често наблюдавано в реалния живот -  жени,които са готови на всякакви унижения,за да останат с партньорите си.

# 89

разликата е в това че Бихтер е женена(че и му е чинка дори) а Нихал му е годеница и е обвързана само и единствено с него

Общи условия

Активация на акаунт