Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 458
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Наистина станало е тихо, може би защото, за 50 теми и 5 месеца всичко е изписано....но е факт както каза и Нихал "няма щастлива любов".

И мен тези думи ме впечатлиха, колко е права! И да Бех се опита да се одръпне, но Нихал неколкократно го помоли! Не казвам, че не беше романтично и нежно. Просто споменавам това, което вие пропускате!  Peace
Бихтер наистина се държа много лошо, но пък и Джемиле не е първата отнесла лошото настроение на шефа си.  Crazy

Колко пъти го помоли? Първо му каза "Искам те", след това "Моля те", което никак не прозвуча като принуда.
Според вас нормално ли е жена да се моли на мъж за секс?
Само да вметна че и аз не съм изгледала серията тази вечер но като го направя ще коментирам за нея.

# 91
абсолютно съгласна съм със SYLVIA, Нихал му е годеница и не го е "молела неколкократно"!
Всичко си беше толкова естествено и нормално,все пак половете са равни нали(мъж иска от жена ,жена иска от мъж!?)

# 92
Нихал не е молила Бехлюл .Само каза искам те и го направи по много невинен начин. А и няма нищо нередно да покажеш на годеника си че го желаш

# 93
За спора тази вечер, мога да определя Нихал и Бихтер, като пасивно-зависима личност.  Унизително е и все по-често наблюдавано в реалния живот -  жени,които са готови на всякакви унижения,за да останат с партньорите си.

Нихал не се е унижавала.
Тя беше подведена ,че Бехлюл е влюбен в нея,а той стресиран,че секса с нея не може да е само секс "без поемане на отговорност" ,като с предишните жени в живота му

# 94
Нихал не е молила Бехлюл .Само каза искам те и го направи по много невинен начин. А и няма нищо нередно да покажеш на годеника си че го желаш
Доколкото разбрах е казала" искам те" и "моля те" ами да то май само е останало да му падне и на колене друго не е останало. Аз съм гледала тази част от филма с субтитри на английски и  на мен ми се стори още тогава , че тя беше тази която настоява . Не казвам че Бехлюл е бягал , но както казвате нали е плейбой на коя би отказал?
А с това отиване на яхтата не го ли направи на пук на Бихтер?

# 95
Доколкото разбрах е казала" искам те" и "моля те" ами да то май само е останало да му падне и на колене друго не е останало. Аз съм гледала тази част от филма с субтитри на английски и  на мен ми се стори още тогава , че тя беше тази която настоява . Не казвам че Бехлюл е бягал , но както казвате нали е плейбой на коя би отказал?

Изгледай серията, преведената, а не със субтитрите, тогава пак ще говорим.  Peace
Както споменах по-горе, Бехлюл изобщо не се дърпаше. Досега е отказвал доста неща на Нихал и за това също можеше да й откаже, щеше да намери начин, ако иска.

# 96
Ивана ти ако на това му викаш настояване какво ще кажеш тогава за Бихтер . Ако думине на Нихал са настояване тогава това наБихтер трябва да еманиакално преследване

# 97
Не знаех, че "искам те", е молба? newsm78 Нямаше настояване, мила Ивана. Тя му разказа как е наблюдавала колко е обичал някаква си Седеф, как се е променил, след като тя го изоставила, после се погледнаха и тя каза "искам те", той каза "Нихал" и тя каза, "моля те, искам го", и толкова. Ако това е голямото молене, че чак да е останало падането на колене - ок, съгласна съм.  Laughing Но, ако не си гледала епизода с превод, го направи, преди да пишеш, каквото и да е, иначе е некоректно и е търсене на конфронтация.  Peace
Иначе да напук отиде, ама в този епизод Бихтер не заслужаваше и нещо повече, като се има предвид държанието й към всички. Толкова гадна беше, че трябваше някой да я набие, че да се освести. Ама тя Нихал накрая я застреля направо. Wink

# 98
.

Изгледай серията, преведената, а не със субтитрите, тогава пак ще говорим.  Peace
Както споменах по-горе, Бехлюл изобщо не се дърпаше. Досега е отказвал доста неща на Нихал и за това също можеше да й откаже, щеше да намери начин, ако иска.
То няма логика да и отказва нали така или иначе ще се женят, дали ще е сега или след сватбата какво значение има? Аз така мисля , ако един мъж обича една жена(като жена) той е желае и това му личи, както беше с Бих и Бех , там показаха многократно какво е когато желаеш някой, е при яхата с Нихал не видях това .

# 99
# 100

Бехлюл не се държи с Нихал като плейбой ,а като влюбен младеж.
/Липсваше плейбойския репертоар  с "изгарям от страст" и "луд съм от любов",
които използва при Бихтер , Пейкер........./

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 23:21 от silvia_maria

# 101
.

То няма логика да и отказва нали така или иначе ще се женят, дали ще е сега или след сватбата какво значение има? Аз така мисля , ако един мъж обича една жена(като жена) той е желае и това му личи, както беше с Бих и Бех , там показаха многократно какво е когато желаеш някой, е при яхата с Нихал не видях това .

Преди или след сватбата - за някои може да има значение, за други - не. Въпросът е в това, че той не се "съпротивлява", нито пък тя го е молила. Ако толкова много не искаше, все щеше да си измисли причина и да отлага, както правеше с много други работи досега. Снежка е казала точно какво са си говорили, виж, прочети, изгледай епизода и ще разбереш, че нещата никак не са такива, както се бяха писали в темата.

# 102
Ивана ти ако на това му викаш настояване какво ще кажеш тогава за Бихтер . Ако думине на Нихал са настояване тогава това наБихтер трябва да еманиакално преследване
При Бихтер той пръв я пожела , той направи първата крачка , вече бяха наясно кой какво чувства , а при НИхал го няма това. Той още само я щипе по бузките, няма нежни думи, няма ухажване  голяма романтика ама не и за мен

# 103
# 104
При Бихтер той пръв я пожела , той направи първата крачка , вече бяха наясно кой какво чувства , а при НИхал го няма това. Той още само я щипе по бузките, няма нежни думи, няма ухажване  голяма романтика ама не и за мен

Изгледа ли епизода? Не, нали? Говориш, без да си видяла това, което коментираш.

Общи условия

Активация на акаунт