Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 543
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Ок,няма да споря за усмивчицата,но когато видях този момент,така го почувствах,затова казвам,че мисля,че може би все пак се е зарадвал,но както и да е!

А защо продължаваме да обсъждаме тръгването на този и онзи?!Така няма да ги накараме да си тръгнат. Имам предвид,че Бихтер си тръгна доста пъти ипоследният за доста дълго време,така,че показа,че може.А Бехлюл веднъж стигна до летището и каза,че не може,а вторият път само успя да си събере багажа и се мота вкъщи,че да дойде чичо и да му каже как не иска той да си отива!

Някой беше питал какво прави Бихтер все още там?-Надява се! Надеждата у нея ще умре с натискането на спусъка.В такива моменти,надеждата е с теб до края.Къщата за нея е крепостта,която държи надеждата й заключена.Ако не е в тази къща,знае,че по-трудно ще успее да покаже на Бехлюл колко го обича и,че той прави грешка с Нихал. Не я винете,че седи там където е-тя просто се надява!

# 436
Ivana -Не съм много сигурна но мисля че и накрая той не можа да го каже но не съм сигурна , но ако го е казал жалко за него - с нищо не иго показа докато тя беше жива нищо не направи за тази любов сега на гроба на кого е нужно това закъсняло признание
Поне с английските субтитри превода беше така. Казва и също " знам че намам право да го кажа но.....обичам те" и т.н   bouquet

# 437
Ок,няма да споря за усмивчицата,но когато видях този момент,така го почувствах,затова казвам,че мисля,че може би все пак се е зарадвал,но както и да е!

А защо продължаваме да обсъждаме тръгването на този и онзи?!Така няма да ги накараме да си тръгнат. Имам предвид,че Бихтер си тръгна доста пъти ипоследният за доста дълго време,така,че показа,че може.А Бехлюл веднъж стигна до летището и каза,че не може,а вторият път само успя да си събере багажа и се мота вкъщи,че да дойде чичо и да му каже как не иска той да си отива!

Някой беше питал какво прави Бихтер все още там?-Надява се! Надеждата у нея ще умре с натискането на спусъка.В такива моменти,надеждата е с теб до края.Къщата за нея е крепостта,която държи надеждата й заключена.Ако не е в тази къща,знае,че по-трудно ще успее да покаже на Бехлюл колко го обича и,че той прави грешка с Нихал. Не я винете,че седи там където е-тя просто се надява!

Добре, аз също мисля че Бихтер в по-вечето случаи няма вина, но все пак след като той и каза че избира семейството си пред нея защо незачете решението му а се опитва да се наложи. Тя достатъчно му доказа че го обича , беше готова на всичко за него . Дори и неправилно , неговото решение си е негово и никой няма право да не го уважи, но Бихтер в по-вечето случаи не мисли а действа импулсивно  ,за което според мен винаги след това съжалява Peace

# 438
 В момента гледам финала с БГ суб  и да на гроба итой и казваче я обича обвинява себе си за всичко признава си че естрахливец . Но ми направи впечатление че той каза  че ако ебил по смепл всеки от тях двамата би поел своя път в живота.  Това ми прозвуча че той не е искал да е снея въпреки всечко

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 19:43 от djoleva

# 439
ivana27 Не мога да ти отговоря,защо Бихтер не е уважила решението му,може би дори на живо да я видим и попитаме няма да успее да отговори-понякога любовта така те променя,че не успяваш да познаеш сам себе си и не винаги  промяната е към добро,както в нейния случай-потъпква гордоста си,ценностите си,морала си и се превърна в "дъщеря на Фирдевс",която започна да мачка и наранява всичко и всички наред без да и мигне окото.

# 440
В момента гледам финала с БГ суб  и да на гроба итой и казваче я обича обвинява себе си за всичко признава си че естрахливец . Но ми направи впечатление че той каза  че ако ебил по смепл всеки от тях двамата би поел своя път в живота.  Това ми прозвуча че той не е искал да е снея въпреки всечко

може да се изтълкува, че дори и да не са били заедно, тя е щяла да продължи живота си, както той неговият, защото от вида в който изглежда се подразбира, че и неговият живот е спрял.

# 441
Точно, той казва че е убиец на всички включително и на него самия .Съжалява се , казва че е имало къде да отиде а сега няма нищо . Страда за Нихал иАднан

# 442
Финала си е финал, тогава се разбира всичко. И сценарият като всяко друго произведение си има увод, теза, заключение. Заключението го прави Бех накрая, казва истината! Тогава няма кого да се крие, няма какво да защитава, осъзнава някои неща и си признава всичко. Едва когато човек загуби това, което има, разбира колко ценно и важно е било.

# 443

може да се изтълкува, че дори и да не са били заедно, тя е щяла да продължи живота си, както той неговият, защото от вида в който изглежда се подразбира, че и неговият живот е спрял.

Според някои обичаи при траур мъжете не се бръснат.
Бехлюл го дават страдащ от вина основно пред семейството си и е при Бихтер
 ,защото двамата са съучастниците в предателството .
Той съжалява за това, което е било между тях и с това я е наранил  ,а не ,че я е зарязал

# 444
Само че ми се струва че съжалява повече че наранил чичо с и е останал сам  отколкото че не  бил с Бихтер И аз мисля че съжалява че се  поддал на страста  съжалява че не бил достатъчно силен да и устои

# 445
silvia_maria пак си противоречиш. Нали уж Бех мрази Бих, защо да е в траур?  newsm78

Само че ми се струва че съжалява повече че наранил чичо с и е останал сам  отколкото че не  бил с Бихтер И аз мисля че съжалява че се  поддал на страста  съжалява че не бил достатъчно силен да и устои

Разби ме пак с този коментар, нали уж видя, че я обича и сега пак за страст говориш. Разбирам, че такива са ви вижданията и че по-този начин го приемате, но на черното на кажеш бяло?  Crazy

между другото надявам, че не си мислиш, че се заяждам или, че се опитвам да те убедя в нещо, днес нещо само за твойте постове се хващам, но не е умишлено.  Peace

# 446
Едно е да го кажеш съвсем друго да го покажеш  Ти на всеки които ти го каже ли би повярвала. Стара мъдрост е че любовта се показва доказва се  не да ми мрънка на гроба и  а да и го беше показал докато е жива .Да ама не

# 447
silvia_maria пак си противоречиш. Нали уж Бех мрази Бих, защо да е в траур?  newsm78
Мрази я ,защото го разочарова в отношенията им/лъжи,манипулации,правене напук,обиди,изневери....../,но тя е била част от живота му все пак,нали.

Дори като бе скъсал с Елиф той ходи в болницата  и при нея при опита и за самоубийство

# 448
silvia_maria пак си противоречиш. Нали уж Бех мрази Бих, защо да е в траур?  newsm78
Мрази я ,защото го разочарова в отношенията им/лъжи,манипулации,правене напук,обиди,изневери....../,но тя е била част от живота му все пак,нали.

Дори като бе скъсал с Елиф той ходи в болницата  и при нея при опита и за самоубийство

Той беше виновен за опита й за самоубииство!  #2gunfire Всеки би отишъл.
А да си разочарован от някого и да го мразиш са две мноооооого различни неща.  Naughty

# 449

Той беше виновен за опита й за самоубииство!  #2gunfire Всеки би отишъл.
А да си разочарован от някого и да го мразиш са две мноооооого различни неща.  Naughty

Случаят Елиф и Бихтер е сходен.
Бехлюли каза на Бихтер ,че я мрази и как ще го наречем няма значение
-изхода е КРАЙ на връзката

Общи условия

Активация на акаунт