Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 511
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
silvia_maria пак си противоречиш. Нали уж Бех мрази Бих, защо да е в траур?  newsm78
Мрази я ,защото го разочарова в отношенията им/лъжи,манипулации,правене напук,обиди,изневери....../,но тя е била част от живота му все пак,нали.

Дори като бе скъсал с Елиф той ходи в болницата  и при нея при опита и за самоубийство

Той беше виновен за опита й за самоубииство!  #2gunfire Всеки би отишъл.
А да си разочарован от някого и да го мразиш са две мноооооого различни неща.  Naughty

Случаят Елиф и Бихтер е сходен.
Бехлюли каза на Бихтер ,че я мрази и как ще го наречем няма значение
-изхода е КРАЙ на връзката

Той каза и че я обича  Mr. Green На кое да вярваме сега?  newsm78

# 451
И така......... няма спор за това (надявам се) ,че ако не обичаш някой , няма нужда да му го казваш и то на гроба му? Просто си губи смисъла
Другото което е, това че казва че всеки е щял да продължи по пътя си, аз си мисля че имаше предвид всички  а не само той и Бихтер. Защото от тяхната любов пострадаха всички  Peace

# 452
silvia_maria пак си противоречиш. Нали уж Бех мрази Бих, защо да е в траур?  newsm78
Мрази я ,защото го разочарова в отношенията им/лъжи,манипулации,правене напук,обиди,изневери....../,но тя е била част от живота му все пак,нали.

Дори като бе скъсал с Елиф той ходи в болницата  и при нея при опита и за самоубийство

Той беше виновен за опита й за самоубииство!  #2gunfire Всеки би отишъл.
А да си разочарован от някого и да го мразиш са две мноооооого различни неща.  Naughty

Случаят Елиф и Бихтер е сходен.
Бехлюли каза на Бихтер ,че я мрази и как ще го наречем няма значение
-изхода е КРАЙ на връзката

Той каза и че я обича  Mr. Green На кое да вярваме сега?  newsm78

На действията мила
Когато един мъж казва обичам те -толкова лесно ,
вярвай на действията му -те са показателни

# 453
И така......... няма спор за това (надявам се) ,че ако не обичаш някой , няма нужда да му го казваш и то на гроба му? Просто си губи смисъла
Другото което е, това че казва че всеки е щял да продължи по пътя си, аз си мисля че имаше предвид всички  а не само той и Бихтер. Защото от тяхната любов пострадаха всички  Peace

"Обичам те" го казваме на много хора -роднини,близки.... любими и то не означава "само теб -завинаги"

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 22:22 от silvia_maria

# 454
Не и ако не съм обичала наистина. А още по-малко пък бих казала" любов моя" Peace
Другото което е, това че казва че всеки е щял да продължи по пътя си, аз си мисля че имаше предвид всички  а не само той и Бихтер. Защото от тяхната любов пострадаха всички  Peace

"Обичам те" го казваме на много хора -роднини,близки.... любими и то не означава "само теб -завинаги"

И " любов моя "ли казваме на роднините?

# 455
Бехлюл се обвинява, че заради него тя е стигнала дотам, че да се самоубие. Между тях имаше привличане, страст... Бехлюл сигурно не само към Бихтер се е обърнал с "любов моя"... на още колко ли го е казвал...

# 456
Добра вечер , дами !  bouquet Много нещо сте изписали , добре , че поне сме още в старата тема ! Wink Връщам се да ви прочета , но първо да кажа , че съм много щастлива да видя ,отново един много скъп на сърцето ми човек - denimira  Heart Eyes , добре дошла отново ! Много ми липсваха прекрасните ти и смислени постове !  bouquet

# 457
Бехлюл се обвинява, че заради него тя е стигнала дотам, че да се самоубие. Между тях имаше привличане, страст... Бехлюл сигурно не само към Бихтер се е обърнал с "любов моя"... на още колко ли го е казвал...

Може на много да го е казвал, когато ги е прелъстявал. Но пък да...има желязна логика в това, да кажеш "любов моя" на един гроб, вземе му излезе късмета.  hahaha

Аз пък незнам защо не мога да възприема Бех като плейбол, пърите десетина серии да, но оттам нататък започна един много бавен и плавен преход. От мнооого време насам Бех е много далече от понятието плейбой, но пък вие сте се хванали за него като удавници за сламка.

# 458

Може на много да го е казвал, когато ги е прелъстявал. Но пък да...има желязна логика в това, да кажеш "любов моя" на един гроб, вземе му излезе късмета.  hahaha

Аз пък незнам защо не мога да възприема Бех като плейбол, пърите десетина серии да, но оттам нататък започна един много бавен и плавен преход. От мнооого време насам Бех е много далече от понятието плейбой, но пък вие сте се хванали за него като удавници за сламка.
  bouquet
И аз така мисля , нищо плейбойско невиждам в него отдавна, и то не откакто е с Нихал, защото знам че някои така ще предположат ,а доста преди това Peace

# 459
Бехлюл се промени от годежа.
Преди това спеше с  Елиф ,Бихтер,неизвестни и един крокодил в къщата на страстта
 в която е водил много жени според Елиф

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 22:56 от silvia_maria

# 460
Все пак ние гледаме филма , няма как героинята Елиф да е по-наясно от нас:) Laughing
А и пак твърдя че само в началото го показаха като такъв , но откакто е с Бихтер е различен . Беше с една друга в къщата защото беше наранен от Бихтер .И неизвестните не ги видяхме Crazy .
Та, спирам до тук в спора, никога досега не съм спорела с радиото, ама сега се опитвам Grinning

# 461

bouquet
И аз така мисля , нищо плейбойско невиждам в него отдавна, и то не откакто е с Нихал, защото знам че някои така ще предположат ,а доста преди това Peace

А защо казвате, че не можете да повярвате, че тепърва няма да се променя? Вие самите пишете, че се е променил и не е прдишния плейбой.

# 462
Основната грешка на Бехлюл беше,че се опита да излезе от тази връзка чрез Нихал.Така предизвика и ревноста и гнева на Бихтер.Вместо да и се моли да не се връща в къщата,той отдавна трябваше да поеме своя живот далеч от Зиягил.

# 463
gospojata мноооооого се радвам,че пак се събрахме!  Hug Благодаря за милите думи! Целувам те и те прегръщам!   bouquet

Бехлюл си беше глезеното плейбойче,което харчеше парите на чичо и спеше с различни за разнообразие.Седна си на дупето,когато Бихтер стана част от неговия живот,защото искаше да я вижда по-често,да бъде до нея,да може да се възползва от всеки момент и най-вече да не я кара да ревнува!Сега е другият Бехлюл и ако това е за добро,значи благодарение на нея!  bowuu

# 464
  • Пловдив

Добро утро...

Общи условия

Активация на акаунт