Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 472
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Много ми е интересно как щеше да просъществува една любов м/у Б и Б като и двамата единственото което им се отдава е да смучат от другите и не полагат никакви усилия за да се разберат като хората.Поне до сега освен когато са в леглото не съм видяла никакви нормални отношения м/у тях двамата освен да се нараняват,да се лъжат взаимно...а що се отнася до Нихал наистина е неопитна в любовта,но пък вие я изкарахте като някакъв дракун едва ли не впила се в Бехлюл и край живота и свършва до там.Накрая след като Бихтер решава да сложи край на живота си тя продължава да живее и най-вероятно ще намери друга любов и друг който да оцени нейните качества.Дори Бех и каза да не се променя никога,иска да запази детското и чистото в нея,а не да се превръща като Бихтер в една обсебваща, егоистична,ревнива и отмъщаваща жена...така никога не можеш да спечелиш любовта на един мъж,напротив така само го отблъскваш от себе си ....а тя точно това прави поне до сега.Искам те след малко аз не искам вече да те виждам,имам дете ама чакай сега вече не съм бременна...тя самата не е честна спрямо себе си а очаква някой да и пада в краката и да я моли за обич....хайде моля те не става така дори и в живота.Знай си цената и тогава ще бъдеш обичана и уважавана както ти желаеш.Един мъж може да го моделираш по много начини за да бъде твой ...но си има начини...

# 511
  • Бургас
Аз пък си мисля, че основното, което не харесва Бехлюл в Бихтер е, че ако наистина биха могли да бъдат семейство, тя би била водещата.  Joy Сляпо влюбената Нихал, познаваща го от детството си, би се поддавала по-лесно на манипулациите му. hahaha
Ако са във връзка, Бихтер няма шанс да бъде водеща фигура. Ината и вироглавието не те правят водеща фигура. Дори и в най - светлите им дни, Бехлю пак правеше каквото си иска. Бихтер не е нито достатъчно силна, нито достатъчно стабилна за да е водещата фигура в една връзка. Друг въпрос е, че аз тях двамката за повече от месец не ги виждам.
Нихал би била от онези  женици, които уж слушкат, а вадят душата с мърморене и памук.

# 512
  • БГ
...
Един мъж може да го моделираш по много начини за да бъде твой ...но си има начини...

Така е права си - те мъжете всъщност са доста просто устроени същества! Mr. Green

# 513
Di  nI  ама много си права за момент я забравих. Погледнато реално Фирдевс е най красивата  като се има предвид на колко години е

# 514
  • БГ
djoleva Hug Peace

Явно сценаристите са въздали справедливост за всички основни участници във филма.
Според тях всеки е заслужил участта си.
Бихтер и Бехлюл - за забранената си любов – смърт и самота;
Аднан - за това,че беше сляп и глух за нещата,които се случваха;
Нихал за това,че не избра пътя  към музиката,а се впусна в една безнадежна любов,
Фирдевс - заради меркантилността си, не искаше да приеме фактите за дъщеря си и все  залагаше капани, в които накрая попадна тя чрез Бихтер и т.н. и т.н.
Не случайно погребението на Бихтер и Бешир е в един и същи ден, не случайни са и присъстващите там – както винаги в турските сериали – „Думам ти щерко-сещай се снахо!”

# 515
Обаче на погребението на Бихтер няма никой от къщата /причината е ясна/ но ми направи впечатление че там е Хилми  интересно защо . Да не би да са искали да ни покажат по този начин че той е постигнал някакво възмездие над Аднан

# 516

Момичета,благодаря ви...И на вас да ви се връща на моите години,като станете...Само с бабата не съм съгласна...

# 517
  • Бургас
Обаче на погребението на Бихтер няма никой от къщата /причината е ясна/ но ми направи впечатление че там е Хилми  интересно защо . Да не би да са искали да ни покажат по този начин че той е постигнал някакво възмездие над Аднан
По - скоро е там, за да се "наслади" на болката на Фирдефс.

# 518
Честно казано  и  нямам нищо против да ми се връща  ида изглеждам така ако ще и прабаба да ми казват

# 519
До коя турска серия стигнаха епизодите по БТВ?

# 520
колко много пишете,вчера и днес се опитвам да ви настигна без особен резултат  Blush
Ще си позволя само да благодаря на всички,които ме поздравиха за празника ми    Hug
Благодаря ви много,беше супер Simple Smile      Много се зарадвах да видя поздравите ви и пожеланията на всички ви   bouquet   
Целувки,аз продължавам да чета  Tired

# 521
  • БГ

Момичета,благодаря ви...И на вас да ви се връща на моите години,като станете...Само с бабата не съм съгласна...

- Малко съм "мачкан лак", но Четин ще ме води в Америчко за лифтинг, пък тогава - елате ме вижте

# 522
До коя турска серия стигнаха епизодите по БТВ?

69  Peace

# 523
Ако трябва да сложим на един кантар грешките на Нихал и на Бихтер-везната на чия страна би се наклонила според вас...коя от двете се е държала най-неадекватно до този момент?!!!

Естествено, че Бихтер.

# 524
di_ni Hug ,сетих се оня виц,дето бабата решила като внучката си да легне гола , за да привлече вниманието на дядото.А той погледнал и и казал ''Да си бе поогладила малко ношницата,че много намчкана ми се види..."

Общи условия

Активация на акаунт