Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 211
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък си мисля, че основното, което не харесва Бехлюл в Бихтер е, че ако наистина биха могли да бъдат семейство, тя би била водещата.  Joy Сляпо влюбената Нихал, познаваща го от детството си, би се поддавала по-лесно на манипулациите му. hahaha
Ако са във връзка, Бихтер няма шанс да бъде водеща фигура. Ината и вироглавието не те правят водеща фигура. Дори и в най - светлите им дни, Бехлю пак правеше каквото си иска. Бихтер не е нито достатъчно силна, нито достатъчно стабилна за да е водещата фигура в една връзка. Друг въпрос е, че аз тях двамката за повече от месец не ги виждам.
Нихал би била от онези  женици, които уж слушкат, а вадят душата с мърморене и памук.

Напълно си права  newsm10

# 526
До коя турска серия стигнаха епизодите по БТВ?

69  Peace

Ха, заветната 69!!!

# 527
До коя турска серия стигнаха епизодите по БТВ?

69  Peace

Благодаря ти! Hug

di_ni Hug ,сетих се оня виц,дето бабата решила като внучката си да легне гола , за да привлече вниманието на дядото.А той погледнал и и казал ''Да си бе поогладила малко ношницата,че много намчкана ми се види..."
hahaha hahaha hahaha

# 528
Много упрекваме Бехлюл,но той май осъзнава ,че не може да бъдат заедно с Бихтер,дори и тя да се разведе с Аднан.Някакво вътрешно усещане имам,че Бех май няма много доверие на Бихтер,не е сигурен в нея.Може да я обича,може да копнее за нея,може да е в мислите му ежечасно, но сякаш усеща ,че няма да бъдат щастливи като семейство.За съграждането на семейство освен любов са необходими и много други неща –доверие,приятелство и прочие.Колкото и повърхностен да е Бехлюл все пак има инстинкти.

Напълно вярно.

# 529
И аз мисля че Бихтер е по зле . А пък и Нихал колкото ида е разглезена досега не е вършила нищо нередно като изключим само отношението и към мадмоазел но те на тази възраст са така имам си го в къщи Относно мачкания лак - той винаги е бил на мода

# 530
И аз мисля че Бихтер е по зле . А пък и Нихал колкото ида е разглезена досега не е вършила нищо нередно като изключим само отношението и към мадмоазел но те на тази възраст са така имам си го в къщи

За възрастта на Нихал е нормално малко или много да се държи по този начин. Глезотиите и капризите на Бихтер обаче ми идват в повече.

# 531
  • БГ
За възрастта на Нихал е нормално малко или много да се държи по този начин. Глезотиите и капризите на Бихтер обаче ми идват в повече.

Права си!Още повече,че Бихтер е учила в Америка- свят коренно различен от този в Турция!
Чудя й се на акъла след толкова години там, защо нищо не е научила!
А Нихал кава беше до вчера - ученичка.Много бързаше да порасне това момиче,ама така е като си има за учителка Фирдевс!

# 532
  • София
Моля за един бърз отговор.
Извинете първо, но не мога да изчета всичко. В къщи има една дама, почитателка на този филм, също като вас. Та ме помоли да ви попитам- кога се очаква края на филма?
Нетърпелива е милата ми майчица  Laughing

Остават 10 оригинални еп или около 20 наши,в края на юни ще е финала,ако бтв не направи промени някакви

Благодаря много, че си ми отговорила   bouquet

# 533
И аз мисля че Бихтер е по зле . А пък и Нихал колкото ида е разглезена досега не е вършила нищо нередно като изключим само отношението и към мадмоазел но те на тази възраст са така имам си го в къщи Относно мачкания лак - той винаги е бил на мода
И аз съм на същото мнение Бихтер винаги се е  държала нетактично и некоректно спрямо всеки и всичко около нея...умее единствено да наранява и да обижда.
Мачкания лак няма намерение дори да излиза от мода...  Hug Hug Hug

# 534
Фирдевс много добре прецени Нихал ,беше и нужно много малко време . Видя срещу себе си едно невинно дете което  не умее да прикрива чувствата си . Възполза се от неопитноста и за да я моделира както си желае . Те младите това харесват  . Мадмоазел единствена усети нещата но думите които каза не бяха чути . Бихтер също усети тя познава майка си но  неможа да я спре

# 535
Аз пък искам да си представя,макар и само за миг,че Бихтер не се беше самоубила и Бехлюл и Нихал се бяха оженили..........
Колко ли време щеше да му е необходимо на Бехлюл,за да се прояви отново???

# 536
Фирдевс много добре прецени Нихал ,беше и нужно много малко време . Видя срещу себе си едно невинно дете което  не умее да прикрива чувствата си . Възполза се от неопитноста и за да я моделира както си желае . Те младите това харесват  . Мадмоазел единствена усети нещата но думите които каза не бяха чути . Бихтер също усети тя познава майка си но  неможа да я спре

А моето мнение е,че тя единствена казва нещата с истинските им имена!Това,което всеки иска,или не иска да чуе............,но самата истина!Нихал искаше Бехлюл и го получи,благодарение на Фирдевс.

# 537
Аз също смятам като някои съфорумки и съм го казвала няколко пъти, че евентуална връзка между Бехлюл и Бихтер нямаше да има бъдеще.Щяха да се порадват на страстта си за известно време, но в дългосрочен план-не!  Naughty  Бихтер е с труден характер, неуравновесена, несправедливо си излива гнева върху този, който и е в полезрението.Болезнено ревнива, недоверчива. Може дори да бъде жестока на моменти-тогава най-много ми прилича на Фирдевс.....  Twisted Evil
Бехлюл пък е човек, който винаги избира лесният път, има криворазбрано чувство за дълг .........  ooooh!
При евентуален Брак с Нихал съм убедена, че също щеше да пази поведение известно време и после пак да запее старата песен-я с Бихтер, я с някоя друга.........  Crazy
Бешир и неговите разкрития дадоха тласък за истинска връзка между Нихал и Бехлюл, Фирдевс само си говореше......

# 538
  • Бургас
Лесно е да накараш един човек да чува и мисли това, което той/тя желае. Още по - лесно е да манипулираш дете.
Лесно е да накараш един мъж да сметне, че сам е взел решение, което си взела ти....
За тези неща се иска само време и опит.  Wink Фифи определено го има.
Сигурна съм, че във всяка от нас дремят поне 20-30 % фифи, но не си го признаваме.
 hahaha
Ако Бихтер се вслушваше в поведението на Бехлюл след всяка нейна атака....ей....
Според мен мъже като Бехлюл нямат оправяне. Винаги си остават женкари. Нямат пристан и цял живот изневеряват. Просто си е до човек.

# 539
Аз пък искам да си представя,макар и само за миг,че Бихтер не се беше самоубила и Бехлюл и Нихал се бяха оженили..........
Колко ли време щеше да му е необходимо на Бехлюл,за да се прояви отново???
Според мен едва ли би се появил вече при една невротична и психясала жена,щом до себе си има нещо ново,интересно и непорочно създание,което няма да му създава толкога главоболия.Или би се появил само ако Бихтер и се иска страшно много секс за да и начеше крастата....

Общи условия

Активация на акаунт