Тема Незабравима 202

• 35 452
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Йозлем да не е седнала върху раклата, дето е скрит пищова? newsm78
newsm62 newsm62 newsm62 Може, но тази снимка, като я видях си спомних стихчето на Бганьо за сините чорапки на Еда Laughing Laughing Laughing но не мога да го намеря, за да ви го постна Embarassed

# 121
Мацки, а забелязвали ли сте, 4е след края на всяка целувка Йозлем си дооблизва устните? hahaha
Сигурно и е много сладка целувката hahaha hahaha

# 122
Ради, давай следващата порция "Омая"! smile3508
Готово, Вени  smile3521 smile3521 smile3521
А сега - серията- недоверието на  Еда  Laughing Laughing Laughing

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 123
Аз се 4удя как ще постъпи Бату, когато докопа пак Мелда! А той няма на4ин да не го направи?! Thinking При положение, 4е е бременна, животът й не е в опасност. И все пак...! smile3506
Вени, аз много се надявам, ако Мелда ще умира, Бату да е виновен за смъртта и.
Без да иска разбира се, при инцидент, но така Харун и Еда да не се обвиняват за  нейната смърт newsm78
Здравейте момичета,
 имайки предвид изказването на продуцента за финала, определено си мисля ,че Бату ще причини смъртта на Мелда , но е ясно ,че тя умира , но спасява Харун от лапите на Бату/извратения начин по който го направи няма да го коментирам/.А доколкото познавам нашите сладури ,те определено ще изпитват чувство на вина  ,и това ще помрачи щастието им.
Ако Мелда е умре е напълно вероятно да се окаже вярна информацията ,че сватба на финала не се планира.А пък и ние вече видяхме две.....

Сещам се  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,че същия този господин/продуцента/беше казал ,че няма повече герои да напускат сериала и в този актьорски състав ще завършат снимките.Явно няма да бъде точно така,защото сега и Менделинка ще напуска снимките....

# 124
Меги, той този продуцент е малко-лъжливото овчарче-много работи обеща, но не ги изпълни  #Cussing out, та ще видим какви ще ги сътворят накрая  Mr. Green

# 125
Лелеееее Ради, страшна инжекция ни заби с тези фотоси!!!!

# 126
# 127
Ради,страхотни снимки! smile3521 smile3521 smile3521

# 128
Лелеееее Ради, страшна инжекция ни заби с тези фотоси!!!!

Aaaa Mеги, няма да се излагам професионално я... hahaha hahaha hahaha
И сега Желязко Стоманенов  Mr. Green, който естествено накрая се предаде Laughing Laughing Laughing

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Дори,  newsm09 newsm09 newsm09 smile3521 smile3521 smile3521

# 129
# 130
  • София
milena,  благодаря за превода. Не е за вярване този Бату да проявява човещина (???): " Бату – вай-вай-вай! Ето, ти нещо само за снимка! Кой затваря папката, Мелда Гюлер! Моли се за бебето ми, което носиш! Иначе ти щеше да си първата в списъка ми."

Тук явно не съм се справила достатъчно добре. Бату изобщо не е склонен към човещина, напротив думите му към Мелда са иронични и заканителни - явно много буквално съм превела, но по-скоро да се разбира - Ох, само как си се  изтипосала, само да те заснема, как ме предаваш. Кой затваря папката, Мелда Гюлер - ето кой ще бъде обвинен като последния човек бил с Харун. Моли се за бебето ми - само  ако допуснеш да се случи нещо на детето ми и без друго съм те взел на мерника си. Т.е. ако не беше бременна с детето ми, щеше вече да си платила с живота си за предателството си към мен.
А, пък от превода на последната част е видно, че Бату освен на Харун се кани и на Мелда. Така че, на въпроса на winona, какво ли ще направи Бату с Мелда - мисля, че ще я тормози докато му роди детето. А как ще завърши тази връзка - това вече ще е поредното "любопитно" виждане на сценаристите.

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 16:21 от milena d

# 131
# 132
  • Русе
Mилена, аз ти разбрах превода от раз!  Peace
Изобщо не съм допускала "4овещина" от страна на Бату, при него "такова животно" няма!  smile3521  Мисля си за другите думи за финала- "...вси4ки ще са щастливи..." кого касаят?! newsm78
А за Мелда, какво да кажа, тя при вси4ки слу4аи няма да е щастлива - с бебе при Гюляй, с бебе при Бату, убита от Бату или от катастрофа, без бебе...от където и да погледна, все е приклю4ен слу4ай! newsm78

# 133
  • Русе
Ради, Дори, ама и вие сте едни подстрекателки! newsm03 С тези снимки  #Crazy #Crazy #Crazy  ! newsm09 newsm09 newsm09!
Някой иска ли кафе?

# 134

Общи условия

Активация на акаунт