Тема Незабравима 202

• 35 440
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Ради, Дори, ама и вие сте едни подстрекателки! newsm03 С тези снимки  #Crazy #Crazy #Crazy  ! newsm09 newsm09 newsm09!
Някой иска ли кафе?

Вени с удоволствие  ще споделя кафенце с теб.  love001

# 136
Вени, благодаря за кафето  love001 , тъкмо сега си направих едно, и реално и виртуално добре ми идват smile3521
И още малко от професионализма на Серхан и Йозлем  thumbsup thumbsup thumbsup

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Още малко и приключвам Laughing, но те много са се целували тези хора ooooh! ooooh! ooooh! не съм виновна аз, че стана  доста:lol: Laughing Laughing

# 137
Ох, няма ли да пуснат я снимчици, я резюменце smile3539 smile3539

# 138
# 139
Ох, няма ли да пуснат я снимчици, я резюменце smile3539 smile3539
Сега са им пуснали едни анкети, на които срока май е до 1 юни, и гласуват много  усилено, та може и да няма снимки и резюме, та да не се разсейват newsm78 Laughing Laughing Laughing

# 140
  • Русе
Още малко и приключвам , но те много са се целували тези хора    не съм виновна аз, че стана  доста:l/ Ради/

И това е само, което е излъ4ено! Grinning Колко ли дубъла са правили за проба?! smile3508
Ааааа, Ради! Как така приклю4ваш?! Искам ощееееееее! newsm47

# 141
Вени, аз тръгнах да качвам само целувките по устните Wink, но ако се съберат и по бузите и челото, няма да ни стигне темата ooooh! ooooh! ooooh!.......брееей, голямо целуване е падало, а и колко репетиции smile3503 newsm03

# 142
  • Русе
Гледам пак фрагмента, Еда изстрелва 2 куршума, но е затворила о4и! Зад нея са някакви светлини, на улица ли е, къде е ?! Интересно , по кого стреля! newsm78 Може би така ще свърши епизода...

# 143
  • Русе
Вени, аз тръгнах да качвам само целувките по устните Wink, но ако се съберат и по бузите и челото, няма да ни стигне темата ooooh! ooooh! ooooh!.......брееей, голямо целуване е падало, а и колко репетиции smile3503 newsm03
smile3521 smile3521 smile3521

# 144
Здравейте, Незабравими! Hug
Страхотна фото сесия сте си спретнали станах! #Crazy #Crazy #Crazy
Целувките между двамата, са страхотни изиграно професионално! Heart Eyes Grinning Laughing
Каво ли ни чака до края! newsm78 newsm78
Вени, благодаря за кафето имам нужда на трастиката съм!  bouquet

# 145
Гледам пак фрагмента, Еда изстрелва 2 куршума, но е затворила о4и! Зад нея са някакви светлини, на улица ли е, къде е ?! Интересно , по кого стреля! newsm78 Може би така ще свърши епизода...
Вени, предполагам ,че това е в началото, защото Еда е със същите дрехи ,с които беше облечена ,когато отидоха с Арас в болницата.После отиват да търсят Мелда и Харун в къщата,която беше любовното гнезденце на двамата психари.
Някъде между тези сцени е и тази с пистолета.Най - вероятно Еда е насочила оръжие срещу Бату newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 146
Все си мисля, че може и сън да е -те половината сезон го изкараха в сънища и спомени-та може и да е толкова бясна на аблата, че в съня си дори да стреля по нея newsm78.... оф май вече съвсем съм  #Crazy #Crazy #Crazy
Мястото ми изглежда като на кея-може пак да е сън и да си представя как застрелва  Бату т. е. довършва действието от предния епизод, при срещата им newsm78

# 147
Ама то наистина е така.През целия първи сезон от 53 епизода,имаше само бегли опити за целувки и една истинска,ееееееее и нещо друго ни показаха ... де.... luvbed luvbed luvbed,ама това беше нищо в сравнение с  "разврата", който се възцари през този сравнително по - кратък сезон.
И пак не сме доволни ......ама на нас не може да ни се угоди!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 148
Ама то наистина е така.През целия първи сезон от 53 епизода,имаше само бегли опити за целувки и една истинска,ееееееее и нещо друго ни показаха ... де.... luvbed luvbed luvbed,ама това беше нищо с "разврата", който се възцари през този сравнително по - кратък сезон.
И пак не сме доволни ......ама на нас не може да ни се угоди!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
newsm62 newsm62 newsm62 Права си Меги, угода за нас няма! hahaha hahaha hahaha

# 149
Още малко от "разврата'', дето вика Меги hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт