Тема Незабравима 202

• 35 249
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Слънчогледка, това е моето мнение ! Достатъчно е дори само това, че тръгна да се самоубива !
Вярно, последните й думи бяха да иска прошка от Ямур, но за мен една истинска майка никога не би постъпила така. А и коригирах мнението си - имах предвид това, че Харун се отнася с Ямур като с голям човек, докато Еда не успява да намери най-верните думи, за да създаде доверие помежду им. Факт е, че Ямур бяга. Значи някой в нещо е сбъркал спрямо детето и това е Еда !

# 346
Алисас, сигурно би казала,че Едже се е държала повече като майка с Ямур, отколкото Еда Mr. Green
Дано никой не го стигне нейното положение..
Била съм свидетел, когато една жена загуби любимият си, какво преживява  Cry

# 347
Слънчогледка, това е моето мнение ! Достатъчно е дори само това, че тръгна да се самоубива !
Вярно, последните й думи бяха да иска прошка от Ямур, но за мен една истинска майка никога не би постъпила така. А и коригирах мнението си - имах предвид това, че Харун се отнася с Ямур като с голям човек, докато Еда не успява да намери най-верните думи, за да създаде доверие помежду им. Факт е, че Ямур бяга. Значи някой в нещо е сбъркал спрямо детето и това е Еда !

Алиса,реакцията на Ямур е наслагване от всичко преживяно.Да не изброявам всичко,защото и аз вече едва ли помня точния хронологичен ред на събитията,които сценаристите стовариха върху главата на това дете.А да не забравяме,че децата са капризни,своенравни и чувствителни.И не винаги е полезно да им се поднася истината,нито е толкова лесно да се намери най-верният път-особено е състоянието,в което се намира Еда.

# 348
Ямур чу , как Арас се обяснява на Еда и го разбра погрешно. Същата като баща си Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 349
Ямур чу , как Арас се обяснява на Еда и го разбра погрешно. Същата като баща си Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тя щот Еда не същата... hahaha hahaha hahaha

# 350
Алисас, сигурно би казала,че Едже се е държала повече като майка с Ямур, отколкото Еда Mr. Green

Не знам за Едже, знам, че Ямур я обичаше.
Знам, че за Еда е непосилна болка.
И добре че е само на филм. И какво би станало , ако Арас не беше я спасил.
Финал като на Ромео и Жулиета.
.....
Нищо, по-добре да се тревожим за Ямурчето, отколкото да гледаме изстъпленията на Бату или домогванията на Мелда  Twisted Evil. Полудя жената, че не стана на нейното ! Sad
И тя нито за миг не помисли за детето, което носи ! Харун, та Харун !

# 351

Не знам за Едже, знам, че Ямур я обичаше.
Знам, че за Еда е непосилна болка.
И добре че е само на филм. И какво би станало , ако Арас не беше я спасил.
Финал като на Ромео и Жулиета.
.....
Нищо, по-добре да се тревожим за Ямурчето, отколкото да гледаме изстъпленията на Бату или домогванията на Мелда  Twisted Evil. Полудя жената, че не стана на нейното ! Sad
И тя нито за миг не помисли за детето, което носи ! Харун, та Харун !
Ямур откакто се появи майка й тотално отписа Едже.
Не си спомням да е питала за нея  Mr. Green
А Еда действаше първосигнално, при нея винаги е така.
Кофтито е,че можеше да умре с бебето в себе си  Tired

# 352
Нещо не съм особено въодушевена от снимките и резюмето! Пак надуват балоните!
Харун - вързан. Като в садо-мазо сцени!
Еда ще се разправя с Бату и аблата! Къде е тръгнала? Тя  с един Арас не може да излезе на глава!
Непростимо е да го допуска  толкова близо до себе си!  И така да нарани Ямур! Ама тия работи искат глава на раменете!

# 353
Тя щот Еда не същата... hahaha hahaha hahaha

И то,горкото,няма на кого да прилича... hahaha hahaha hahaha
Ще се видят в чудо с него,ама да е живо и здраво!

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 01:21 от nezabravimka

# 354

Да, само Мелда с кожени дрехи и камшик липсва за пълната идилия  Mr. Green Mr. Green

# 355

Абсолютно подкрепям! Майчината обич не е само да галиш и целуваш детето си!
Еда на нищо не може да научи Ямур! И Ямур е такава задето е отгледана  далече от Еда!Иначе щеше да бъде като децата на Ферда!

# 356
Здравейте, Незабравими! Hug

Връщам се да ви чета , но преди това - Фрагмент 2 +bg sub ,с  превода на Леман     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet:

http://www.youtube.com/user/unutulmaz801

Казах ли ви ,че ще има какво да се види в този 86 епизод smile3503 smile3521 smile3521 smile3521

# 357
  • Варна

Това го добавяме в учебника. Затова - бавничко и детайлно.
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Onfire newsm09 newsm09 newsm09

Малеее, така се зашеметих, че дори пропуснах да поздравя! #Shocked #Shocked #Shocked
Здравейте, всички! Hug Резюме си имаме- благодарности за превода   bouquet  bouquet, фрагман- уау Shocked и снимчици- цяла поредица Rolling Eyes...
Въпреки негативните коментари, аз лично чакам интересна серия... thumbsup Според мен ще завърши със заминаването на Ямур от къщи и отчаяната Еда, подпряна до вратата на детската стая...Това мъничкото, цял бащичко-ревнивеца! Grinning

# 358
Нещо не съм особено въодушевена от снимките и резюмето! Пак надуват балоните!
Еда ще се разправя с Бату и аблата! Къде е тръгнала? Тя  с един Арас не може да излезе на глава!
Непростимо е да го допуска  толкова близо до себе си!  И така да нарани Ямур! Ама тия работи искат глава на раменете!

Каламитси,те балоните отдавна си ги надуват,те се пукат,а сценаристите си ги връзват и пак си ги надуват-така ще е до края.
А това с връзването на Харун е толкова смешно и налудничево,ама айде,нали решихме,че Мелда е луда...и явно притежава някави чудотворни мехлеми,та му излекува раните,та белег не му остана.А ние се притеснявахме за красотата на Харунски...
Знам,че не можеш да пропуснеш Арас-много ти е криво,че не се оказа гадняр-само дето си харесва Едичка и се навърта окло нея-но за това тя вина няма.

# 359
  • София

Абсолютно подкрепям! Майчината обич не е само да галиш и целуваш детето си!
Еда на нищо не може да научи Ямур! И Ямур е такава задето е отгледана  далече от Еда!Иначе щеше да бъде като децата на Ферда!
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Не се ли уморихте вече да повтаряте една и съща глупост  newsm78 newsm78 newsm78 Еда лоша майка ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ,Харун е божесттво  #Crazy #Crazy #Crazy и как може да е толкова заблуден да не забележи толкова изключителна жена като Едже,нищо че  му съсипа живота.а да не говорим за другата глупост,да искате чужда жена да бъде майка на едно дете,което е плакало с години за рождената си майка,а сега мечтае само за едно-да бъде заедно с двамата си родители

Общи условия

Активация на акаунт