Тема Незабравима 202

• 35 246
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
На тая Мелда си мислех, че ще и дойде поне малко мозък в главата, тя взе, че се залюби с тоя ку-ку Бату(ама нали са си на едно психично положение двамцата, някакси се приема), сега пък реши да си връща щастието, което така или иначе никога не е имала.
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 376

+1
Сън ще е- кошмарен! cry Със сигурност! Както и омайващата сцена с целувките! smile3521
Абе, сън, не сън- филм става! newsm10
[/quote]

Аз мисля, че си е абсолютна реалност тоя път, защото в кадъра Харун вижте какъв е необръснат и т.н.
Изглежда точно по начина, по който изглежда в кадрите, където го държи Мелдищеото

# 377
Слънчогледка, това е моето мнение ! Достатъчно е дори само това, че тръгна да се самоубива !
Вярно, последните й думи бяха да иска прошка от Ямур, но за мен една истинска майка никога не би постъпила така. А и коригирах мнението си - имах предвид това, че Харун се отнася с Ямур като с голям човек, докато Еда не успява да намери най-верните думи, за да създаде доверие помежду им. Факт е, че Ямур бяга. Значи някой в нещо е сбъркал спрямо детето и това е Еда !

Абсолютно подкрепям! Майчината обич не е само да галиш и целуваш детето си!
Еда на нищо не може да научи Ямур! И Ямур е такава задето е отгледана  далече от Еда!Иначе щеше да бъде като децата на Ферда!

Какво са ти криви децата на Ферда,скъпа,да не би детето на Ашъл да е по-свястно?
Не са ми криви! Не ги нападам,просто ги сравнявам като поведение!И детето на Ашъл е доста различно от децата на Ферда! Причините за това са ясни! И децата не са виновни за нищо!И ако не съм права, защо непрекъснато се възхищавате само от Ямур! Свободолюбието, любопитството към света, самочувствието,мисленето  на Ямур е единствено резултат от средата, в която е израснала, възпитанието и личния пример на Харун! Също и на Едже!

# 378
На тая Мелда си мислех, че ще и дойде поне малко мозък в главата, тя взе, че се залюби с тоя ку-ку Бату(ама нали са си на едно психично положение двамцата, някакси се приема), сега пък реши да си връща щастието, което така или иначе никога не е имала.
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Абсолютно съм съгласна неможе да връщаш нещо което никога не е било,т.е никога Харун не е обичал Мелда а само  я е уважавал,но отдавна тя и това загуби с действията си спрямо Еда и Ямур и връзката си с Бату.Така,че връщане назад само в мечтите и бълнуванията и е възможно.

# 379

+1
Сън ще е- кошмарен! cry Със сигурност! Както и омайващата сцена с целувките! smile3521

Аз мисля, че си е абсолютна реалност тоя път, защото в кадъра Харун вижте какъв е необръснат и т.н.
Изглежда точно по начина, по който изглежда в кадрите, където го държи Мелдищеото
[/quote]
Перчема му е точно както в сцените с Мелда Laughing, но пък няма гипс на дясната ръка и лицето му е много чисто Thinking-оффф сън или наяве, ще разберем в сряда, само да е по-дълга и подробна тази сцена  Joy hahaha Joy

# 380
Благодаря на Ради за резюмето и фрагмента   bouquet  bouquet  bouquet, на Роси за превода на резюмето   bouquet  bouquet  bouquet , на Валдес за снимките и линковете за анкетите   bouquet  bouquet  bouquet

Поздравления за страхотния клип на Роси   bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501 , и стиховете на Диди и Бганьо    bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

# 381
Момичета това къде е според Вас?
Не ми прилича на тяхната спалня!
А дали не е възможно така да свършва епизода?!!
Не ми се стува логично Хубавелко да реди такива слова на сън!!!!
-----------------------------------------------------------------
и аз като Дани се лепнах за гифчето и забравих дори да поздравя!!!!

Здравейте момичета и благодаря на всички за информацията ,която сте спъстрили за нас, т.е резюме , фрагман , преводи , най - вече невероятните гифчета на Роси и Рози!!!!! smile3525 smile3525 newsm51 newsm51
----------------------------------------------------------------------
Роси , клипът , който днес си направила е прекрасен!!!Поздрави!
 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51

# 382
  • Варна
Според мен, няма нищо странно в действията на Мелда- поне от нейна гледна точка! Crossing Arms Че не е преставала да обича Харун- май беше ясно на всички, пазеше снимките, веднага се завъртя около него още от завръщането му, започна работа в неговата фирма...Имаше един разговор в дома Гюлер, дето Керем я разобличи и направи на пух и прах- серията, когато Еда не отиде на сватбата си. Мелда винаги е смятала, че Еда й открадна щастието- по едно време дори сама го беше казала, ето и сега пак! Той беше нейния мъж, тя го срещна първа и за малко да се ожени за него, Ямур трябваше да е тяхното дете и щастието, което изживява Харун с Еда, трябваше да го изживее с нея...Така че...Жената си взема своето, това, което й се полага по право! Crossing Arms

# 383
  • София
Какво са ти криви децата на Ферда,скъпа,да не би детето на Ашъл да е по-свястно?
Не са ми криви! Не ги нападам,просто ги сравнявам като поведение!И детето на Ашъл е доста различно от децата на Ферда! Причините за това са ясни! И децата не са виновни за нищо!И ако не съм права, защо непрекъснато се възхищавате само от Ямур! Свободолюбието, любопитството към света, самочувствието,мисленето  на Ямур е единствено резултат от средата, в която е израснала, възпитанието и личния пример на Харун! Също и на Едже!
Каламитси,защо не издигнеш паметник на Едже и всеки ден да му се кланяш поне 3 пъти  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Децата на Ферда поне имат частица уважение към по големите-майка,лели,вуйчовци и баби,за разлика от Синем,която е тотално неконтролируема.Не зачита изобщо майка си,напада й баща си,в редки случаи се държи адекватно.При нея го отдавам на възрастта и пубертета през който преминава,но и прекаленото угаждане са я направили такава.Ямур тепърва расте,не се знае и тя може да стане проблемна тийнеджърка.Но възпитанието й се дължи на Харун,а не на Едже,която е била само гувернантка и нищо повече,наглеждала е детето когато баща й е бил ангажиран.Факт е че Ямурчето обича Едже,но и това беше до време,в момента в който намери истинската си майка тя дори не пита за гледачката си.

# 384
И друго нещо! Едже е научила Ямур да плува! Еда ще я научи да плете! Нищо лошо не искам да кажа! Просто сравнявам двете дейности - плуването и плетенето!

# 385
  • Варна
Каламитси,защо не издигнеш паметник на Едже и всеки ден да му се кланяш поне 3 пъти  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Децата на Ферда поне имат частица уважение към по големите-майка,лели,вуйчовци и баби,за разлика от Синем,която е тотално неконтролируема.Не зачита изобщо майка си,напада й баща си,в редки случаи се държи адекватно.При нея го отдавам на възрастта и пубертета през който преминава,но и прекаленото угаждане са я направили такава.Ямур тепърва расте,не се знае и тя може да стане проблемна тийнеджърка.Но възпитанието й се дължи на Харун,а не на Едже,която е била само гувернантка и нищо повече,наглеждала е детето когато баща й е бил ангажиран.Факт е че Ямурчето обича Едже,но и това беше до време,в момента в който намери истинската си майка тя дори не пита за гледачката си.

newsm10 Не забравяй и гените! Детето е умно и чувствително като майка си! Това и самия Харун го призна в прав текст! Peace

# 386
Благодаря на Дори и Роси, за превода на резюмето и на Ивва и Леман за фрагмана със субтитри newsm51 newsm51 newsm51

Роси, Пепелче от половин час съм залепнала за гифчетата и няма отлепяне newsm09 smile3503 smile3501 smile3501 smile3501
За сцената -Еда и Мелда-Еда е със същите дрехи, от края на предния епизод.
При изтрела, ако я рани, Мелда няма как да бъде с Харун и с издевателствата си.
А ако не я рани, мислите ли, че Еда просто ще остави аблата да си тръгне, без да направи опит да я принуди да я заведе при Харун newsm78

Все си мисля, че и това може да е сън на Еда, породен от гнева и към сестра и, а да има или телефонен разговор между двете, или друга среща newsm78

Роси, страхотно клипче newsm51, поздрави за Диди и Бганьо за днешните им стихчета newsm51 newsm51 newsm51
+1
Ееееее момичета, ама стига с тия сънища де!!!!
Аз мисля ,че и двете сцени ще са реалност!
Сега като се загледах ми се струва ,че стаята в която се целуват е тяхната спалня , но от другата страна /до прозореца/,мисля че нещо подобно се виждаше и когато Еда се сърдеше на Харун и той я съзерцаваше и редеше любовни слова!!!

# 387
Абсолютно съм съгласна неможе да връщаш нещо което никога не е било,т.е никога Харун не е обичал Мелда а само  я е уважавал,но отдавна тя и това загуби с действията си спрямо Еда и Ямур и връзката си с Бату.Така,че връщане назад само в мечтите и бълнуванията и е възможно.
dorital , Много добре казано!

# 388
Това е точно в спалнята им.Има една голяма картина с мотор,после нещо като зелен тапет,а стените са боядисани в кремаво.

# 389
Това е точно в спалнята им.Има една голяма картина с мотор,после нещо като зелен тапет,а стените са боядисани в кремаво.
пепел_от_рози , как си ги забелязала всичките тия неща?  Thinking Thinking Thinking newsm78 newsm78 newsm78 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт