Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 385
  • 714
  •   1
Отговори
# 225
наистина е като луд- но с право- тя защо не му каза  newsm78
той даде всичко от себе си и се чувства предаден ,че зад гърба му се действа,
а тя не се открехна поне малко към него Naughty

Тя и да бе му казала реакцията му щеше да е същата. Всъщност за това не му каза. За съжаление не можа да го избегне.

# 226
Действиятя в новия фрагман хич не ми приличат на прелюдия към начинание-близнаци...
На Керим долния хормон,който няма реализация от доста време започна да му действа зле на нерваната система и емоциите newsm78

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ще ме убиеш някой ден!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
макар че нали знаеш, че най-хубавия секс е след скарване.  Blush Blush Blush Laughing Laughing Laughing
Упс, това аз ли го казах!  Blush Blush Blush Blush Blush Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 227
То нали това е целта на фрагмана - да ни прати девета глуха...
А иначе, Мисия "Близнаци" е планирана за 58 сезон. Така че - има време Simple Smile

# 228
Действиятя в новия фрагман хич не ми приличат на прелюдия към начинание-близнаци...
На Керим долния хормон,който няма реализация от доста време започна да му действа зле на нерваната система и емоциите newsm78

Толкова се опитвахме да му помогнем снощи- язък  Mr. Green. Така е някой липси и до там водят. Laughing Laughing Laughing

# 229
 gery_dobreva, сетих се за "култовата" сцена с гьостерицата! Joy Joy Joy Много луд тоя Керим! И сега SURPRISE - не е зле, никак не зле!

# 230
А някой забеляза ли колко е секси Керим ядосан?  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

# 231
Дааа,тишината в спалнята ражда безумие smile3506 smile3521
Както някой по - горе писа- и аз се надявам ,че Фатма ще се стресне от яростта му и ще си промени отношението - трябваше нещо да я разстърси- много го проточиха- чакаме близост почти 40 серии ooooh!
На мен много ми хареса Керим- във вихъра си - и страхотно изиграна сцена- изкефих се!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 232
А някой забеляза ли колко е секси Керим ядосан?  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing
Вай как ме разбираш! smile3503

# 233
Наистина фрагмана само ни обърква и започваме да гадем и мечтаем,до четвъртък....А относно слухчетата на Гери в 99 % от случаите се оказват верни Wink

Мисия близнаци май е по реална за Мукито-Рахми и Сали,хем няма да се чуди кое от кого е имената им са свъразани със специални за нея моменти...

Знате ли, има една легенда в коята старите гърци са вярвали-когато се роди син,силна е любовта на бащата към майката и обратното ако се роди дъщеря...Интресно Керим и Фтама колко много се обичат Rolling Eyes..Ами аз с тези двама синковци,значи ....ох, #Crazy

# 234
Знаех си, че фрагмана ще покаже Керим побеснял. Laughing Сега съм още по-убедена, че наистина ще има прегръдка.  Heart Eyes Леле, мацки, отсега съм заприпадала, не знам какво ще става в четвъртък Laughing

# 235

Знатет ли има една легенда в коята старите гърци са вярвали-когато се роди син,силна е любовта на бащата към майката и обрарното ако се роди дъщеря...Интресно Керим и Фтама колко много се обичат Rolling Eyes..Ами аз с тези двама синковци,значи ....ох, #Crazyмоя ме обича повече Whistling

ааа Славенка, у нащо семейство като сме все жени, ко да кажем.  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 236
ЕЙ СЕГА Е МОМЕНТА ФАТМАГЮЛЧЕТО ДА ИЗВИКА- НЕ,НЕ ОБИЧАМ МУСТАФА- ТЕБ ОБИЧАММММММММММ!!!!!!!!!!!!!!!!! Party Party Party
ако не го направи- сценаристите да си хвърлят оставката Mr. Green

# 237
gery_dobreva,любов,любов кипи навред.... Grinning

Lilims,аз ще поема щафетата и с ваша помощ такъв сериал ще направим че комшиите ще се чудят как не им е дошло на ум...За тях това ако е рутина ,ние ще влагаме много емоция и страст в сценариите  Mr. Green

# 238
Знаех си, че фрагмана ще покаже Керим побеснял. Laughing Сега съм още по-убедена, че наистина ще има прегръдка.  Heart Eyes Леле, мацки, отсега съм заприпадала, не знам какво ще става в четвъртък Laughing
ко ми приказваш, мила от вчера съм неадекватна  Crazy Crazy Crazy Crazy
След тоя Бяс Керимов такава прегрътка ще му спретне Фатмата, да го успокои не за друго.  Party Party Party Party Party Party

# 239
[b

Знате ли, има една легенда в коята старите гърци са вярвали-когато се роди син,силна е любовта на бащата към майката и обратното ако се роди дъщеря...Интресно Керим и Фтама колко много се обичат Rolling Eyes..Ами аз с тези двама синковци,значи ....ох, #Crazy[/b]

Точно , затова ги чакаме с близнаци- да не се чудят колко се обичат.

Общи условия

Активация на акаунт