Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 318
  • 714
  •   1
Отговори
# 240
  • на брега на Дунав
ЕЙ СЕГА Е МОМЕНТА ФАТМАГЮЛЧЕТО ДА ИЗВИКА- НЕ,НЕ ОБИЧАМ МУСТАФА- ТЕБ ОБИЧАММММММММММ!!!!!!!!!!!!!!!!! Party Party Party
ако не го направи- сценаристите да си хвърлят оставката Mr. Green

newsm10

Този сценарий най ми допада Hug Hug

# 241
gery_dobreva,любов,любов кипи навред.... Grinning

Lilims,аз ще поема щафетата и с ваша помощ такъв сериал ще направим че комшиите ще се чудят как не им е дошло на ум...За тях това ако е рутина ,ние ще влагаме много емоция и страст в сценариите  Mr. Green
newsm10 и турците ще гледат по сателита нашия български сериал Joy Joy Joy

# 242

От мен нещо ледено и освежаваща....До утре  Hug

# 243
Така е сега е момента да го извика, да го прегърне, цИлуне и да се успокои нашия Убавец, че както казва Слевенка напрежението в долната част не му влияе добре.  Grinning Може ли Фатмето да похабява така такова мъжле.  Wink

# 244
Снощи късно започнах филма и много ми хареса. Нарочно не Ви чета писанията за да не ми подскажат нещо. Наистина ли няма преводи със субтитри след 3 епизод. На първата страница започвам 4 епизод на руски. Ако може да ми поскаже някой. Оценявам преводачите, но е по трудно да гледаш филм и да търсиш превода на друг файл. Мерси предварително....Започвам пак с маратона, дано не ме изгонят вече от къщи Joy

# 245
Сетих за една песен ку-ку бенд от доста отдавна и там се пееше:

"Мама на татко не дава,
защото сме много деца,
когато на татко му става,
мама го ръси с вода..."

Мисля си за горкия Керим с колко ли кофи студена вода се полял до сега  Sick

# 246

"Мама на татко не дава,
защото сме много деца,
мама го ръси с вода..."

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 247
Сега видях, че този сериал има преводи на български език и започвам да го гледам. Благодаря ви за труда!  bouquet

# 248
Новите Мацки - добре дошли. Гледайте сериалчето, жИстоко е!

# 249
  • Пловдив
Снощи късно започнах филма и много ми хареса. Нарочно не Ви чета писанията за да не ми подскажат нещо. Наистина ли няма преводи със субтитри след 3 епизод. На първата страница започвам 4 епизод на руски. Ако може да ми поскаже някой. Оценявам преводачите, но е по трудно да гледаш филм и да търсиш превода на друг файл. Мерси предварително....Започвам пак с маратона, дано не ме изгонят вече от къщи Joy

Няма превод само на 5 серии - превеждаме от английски. Лятото ни е обещано и 4, 5, 6, 7 и 8 серии да бъдат преведени.

# 250
mamadanii струва ми се  че само от 4 до 8 еп няма бълг превод newsm78
най добре Марианка да ти отговори Thinking че тя е организатора

# 251

"Мама на татко не дава,
защото сме много деца,
мама го ръси с вода..."

rotfImbo
Slawena, ти си ЧУДОТО на нашата тема! Да илядиш!
Какъв кекс се прави след здрав скандал!? Цепи мрака! Нашите не са на такъв етап, ама хади бакалъм! Ще видим в четвъртък какво ще ни покажат.

# 252
Така - гледам 4 епизод на руски и оттам направо на 9 епизод. Обаче трябва да намеря поне текстовите преводи, за да знам как върви действието

# 253
Круелка, ама много те харесвам вече, забеляза ли как направо го обединихме отбира. Просот щото всички смятаме Керим и Фатмето за прекрасна двойка и искаме да са щастливи.  Hug
Ама при тея наще двамата, наистина кексовото напрежение вече е много голямо, особено като се карат, направо хвърчат искри.  Party Party Party Party Party

# 254

Мацки , гледам много ви харесва- див Керим Laughing. На мен обаче друго ми прави впечатление. Тези сцени с изкрейзване, нещо слаби ми изглеждат и за 35-та серия споделих, че като че ли малко преиграва в лудите моменти. Сега  във фрагмана- имам същото усещане, а как перфектно играе иначе. Та си мисля, явно това момче и в живота е добряк и неагресивен и такива сцени не му се получават много добре. А, че е красив ядосан, спор няма- като развее тази грива и довява южния вятър. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт