Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 320
  • 714
  •   1
Отговори
# 270
Момичета,след такъв бурен скандал не е възможно да няма нежна прегръдка-той ще се усети,че я е уплашил и ще я успокои-на100% съм сигурна! Simple Smile Grinning Laughing

# 271
И аз това казах, като види колко е уплашена Фатмето от яростта му, ще се стресне......и ще се опита да я успокои! Peace

# 272
Да си призная-така не ме е завъртала шайбата за филм или сериал,а и на 40 ми е твърде късно за тинейджърски изблици.Ама както казва Керим-наапим(какво да правя)

# 273
И аз това казах, като види колко е уплашена Фатмето от яростта му, ще се стресне......и ще се опита да я успокои! Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

# 274
Да си призная-така не ме е завъртала шайбата за филм или сериал,а и на 40 ми е твърде късно за тинейджърски изблици.Ама както казва Керим-наапим(какво да правя)

Същата история и при мен  Laughing Затрупана съм с работа, ама само към вас и форума поглеждам, а пък да не говорим колко пъти превъртях трейлъра, тотално откачане Crazy #Crazy

# 275
Абе аз да ви попитам- някой знае ли какво стана с тая диплома на Фатмето, взе ли го тоя изпит, не го ли взе newsm78 да не би да съм пропусната нещо Whistling

# 276
Ани18, нищо не са казали за това. Май не са излезли резултатите. newsm78

# 277
Абе аз да ви попитам- някой знае ли какво стана с тая диплома на Фатмето, взе ли го тоя изпит, не го ли взе newsm78 да не би да съм пропусната нещо Whistling
тя "сама си направи ресторант" и нещо изпуснаха тази нишка, уж щяха да бъдат 2 изпита, ама втори изпит - йок!  Crazy Thinking Thinking Thinking
Круелка немога да се сдържа, мила.  Hug Hug

# 278
  • Пловдив

Началото...какво ли си е мислил...

# 279
  • Пловдив

Полудив, полулуд - ей, това Фатме побърка Керим...

# 280
Ок, значи правилно съм разбрала, че няма резултати, мерси, дами  Hug Малко странно е това, в слухчетата се спомена, че рождения й ден ще празнуват на 8ми юни, а пък изпита на 7ми май беше  Laughing все за един месец резултати трябва да има, забравиха й образованието тия сценаристи Joy

# 281
  • Пловдив

Ей, тоя гном Мустафа - не разбра ли, че Фатмето е омъжена.....и
ако е искала до сега е щяла да се разведе...

# 282
Привет отново Flutter

Имаме трейлър Party

Абе,мацки,кви целувки,кви пет лева Mr. Green След подобен скандал,надали Фатмето ще умира от желание да му се метне на врата Naughty Тя се опитва да го предпази,а нашия и руши ресторанта Crossing Arms Керим как пък не може да си сдържа яростта ooooh! Вместо да попита спокойно, той Shocked ...Фатмето как подскочи и си затвори очите,милата Tired И къде пак е тръгнал да се разправя с Мустафа ooooh!

Оф,ама и аз един объркан пост написах ooooh!

# 283
Привет отново Flutter
Имаме трейлър Party
Абе,мацки,кви целувки,кви пет лева Mr. Green След подобен скандал,надали Фатмето ще умира от желание да му се метне на врата Naughty Тя се опитва да го предпази,а нашия и руши ресторанта Crossing Arms Керим как пък не може да си сдържа яростта ooooh! Вместо да попита спокойно, той Shocked ...Фатмето как подскочи и си затвори очите,милата Tired И къде пак е тръгнал да се разправя с Мустафа ooooh!
Оф,ама и аз един объркан пост написах ooooh!
Бонобче, тя мила ще получи факс от Кораба-майка - Абе аз кво правя? Обичам го, а ей го на той вече не издържа, ще вземе да ме остави, я да му се хвърля на врата, да му оправя настроението.  Crazy Crazy Crazy

# 284
 bonobo, недей така мила! Аз им пуснах аванта на отбора на Керим. Нека и той разхлаби малко.

Общи условия

Активация на акаунт