Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 312
  • 714
  •   1
Отговори
# 285
Много са ни емоционални сладурите,нали!
Живо ме интересува Мукито какво ще предприеме-има ли очи да се върне обратно....

# 286
bonobo, недей така мила! Аз им пуснах аванта на отбора на Керим. Нека и той разхлаби малко.
ей тва се казва приказка - да разхали, де, ама Фатмата спи!  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 287
Неочаквано развитие, поне за мен, изненада ме трейлъра. След толкова много "тамам", му избиха бушоните на наш Керим. Само Фатмето да не хване черпака и по главата. Joy И какво беше това негово шпиониране, не я оставя и на крачка сама да предприеме нещо. Mr. Green Май сценаристите са решили да отнемат малко от ореола на Керим. Ако страха за нея го накара да я шпионира, защо тогава я плаши като се вихри като тасманийски дявол в ресторанта. newsm78 Дори да е воден от ревност или друго чувство, пак не му оправдавам постъпката.

# 288
Стефоче, по-принцип е така, ама аз като представител на хората с критични 5 минути, много добре го разбирам. Аз като избеснея, ей така се вихря, а по принцип съм търпелив човек. Причерняло му е на момчето, излива си яда и след 5 минути пак Тамам ще му е в устата.  Wink

# 289

Преди

След!

# 290
Аз пък като силно емоционална натура съм загинала за такива моменти. Екшън да има! Стига дур, тамам, йок бишей! Нейните изблици си бяха на място. Сега той е на ред.  smile3521

# 291
Ама Круелка, как не си до мене да те гушна, бе душа!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 292
С тези изблици, да не си изгонят клиентите от ресторанта. Ако Мукадес се върне и се включи... тя горката напоследък все заличава с пудра синини по лицето.

# 293
Аз пък като силно емоционална натура съм загинала за такива моменти. Екшън да има! Стига дур, тамам, йок бишей! Нейните изблици си бяха на място. Сега той е на ред.  smile3521

smile3521 smile3521 smile3521

# 294
На мен пък ми харесва уплашената мутра на "любимеца" ми Мустафа hahaha Много стреснато гледа маминото синче.  passifier А дано Фатмето го е издала и да идва полиция, та да се види в чудо smile3508

# 295
Аничка, много ще съм доволна да му видя мазната мутра на Мустито зад решетките.  Twisted Evil

# 296

Може би това е шока, който Фатмето трябва да изживее за да получи Прословутия факс  - Обичам Керим!!!

# 297
Аничка, много ще съм доволна да му видя мазната мутра на Мустито зад решетките.  Twisted Evil

newsm53 newsm10 Мехлем за душата

# 298
Аз пък искам Мустафа да остане без пари и да си се върне да се поти над мрежите с риба. Joy Ама преди това ще е добре малко и зад решетките.

# 299
Аз пък искам Мустафа да остане без пари и да си се върне да се поти над мрежите с риба. Joy Ама преди това ще е добре малко и зад решетките.
ако всичко върви както досега и Яшаран останат без пари и това ще стане, Мац!!!  Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт