Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 327
  • 714
  •   1
Отговори
# 300
За това ни грабна този филм Peace защото в него са отразени най обикновени и човешки отношения и емоции- чувства,които изпитваме и ние- без грим,розови очила и захарен памук Naughty
много си е нормална реакцията на Керим bowuu Heart Eyes

трея с руски превод Hug

http://youtu.be/C_jEIkRhews

# 301
Аз пък искам Мустафа да остане без пари и да си се върне да се поти над мрежите с риба. Joy Ама преди това ще е добре малко и зад решетките.
ако всичко върви както досега и Яшаран останат без пари и това ще стане, Мац!!!  Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing
Да прибира и тях със себе си, тъкмо много им бяха любими тамошните брегове, ще им се любуват след всяка мрежа.

# 302

Оффф, немога да му се нагледам на тоя Енгин!  Crazy Crazy Blush Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 303
Аз пък искам Мустафа да остане без пари и да си се върне да се поти над мрежите с риба. Joy Ама преди това ще е добре малко и зад решетките.
ако всичко върви както досега и Яшаран останат без пари и това ще стане, Мац!!!  Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Ще си разпродава ризките и корабчето ми се струва newsm62

# 304
  • Пловдив

Дано не е късно, по едно кафе в приятна компания...

# 305
  • Пловдив
За това ни грабна този филм Peace защото в него са отразени най обикновени и човешки отношения и емоции- чувства,които изпитваме и ние- без грим,розови очила и захарен памук Naughty
много си е нормална реакцията на Керим bowuu Heart Eyes

трея с руски превод Hug

http://youtu.be/C_jEIkRhews

Благодаря за руското трейлърче. Тук финалната реплика е много ясна...
Фатмагюл, аз не знам ти какво искаш....Да идва четвъртък....Дано пуснат и 2
трейлър....както при другите сериали...Мъничко остана до края на сезона...
Заслужаваме си...По едно време и по 3 пускаха....

# 306
Абе нашите сладури са ми ясни накъде вървят,ами дайте да разчепкаме Мукито-оня няма да я иска с чуждо дете.Да не остане сама с бебето съм я умислила...

# 307
  • Пловдив
Абе нашите сладури са ми ясни накъде вървят,ами дайте да разчепкаме Мукито-оня няма да я иска с чуждо дете.Да не остане сама с бебето съм я умислила...

Че той май въобще не я иска. Срещу заплащане от страна на Мюнир - играе
роля на изгонен, беден и влюбен...Муки ще се върне в къщи с подвита опашка и
сигурно пак заради Мурад ще си я вземат. Тя ги лъже, че е в Анталия при роднините си...
А нашта е на курорт в Мармарис...Ама нищо хябаво като кекс не видя от Салито......

# 308
  • Пловдив
Възможно е бебето да я промени и да вземе да си защитава семейството.
че то с 2 деца, кой ще я иска, а и както не работи....парите свършват бързо...

# 309
тя е ясна - много добре и е ясно кой ще я прибере - Рахмито. Ще се върне пак с подвита опашка, нейния любим Саали ще я изрита, ей сега Яшаран като спрат с доставките и кинтите. Рахми е жалостив и ще си я прибере, а тя пак няма да млъкне, въпреки всичко, не вярвам да стане добра. Тя винаги ще си остане "махленската клюкарка".

# 310
  • Пловдив

Колажче...

# 311
Муки веднъж вече се върна- и Рахми я прие.И останалите се трогнаха от нейната съдба.
Тя вместо да си върти къщата - отново хукна при "голямата"си любов,който я преби Naughty
И какво си мисли ,че Рахми винаги ще реве за нея и ще си я прибира обратно #Crazy
Не знам колко е "луд" Рахми,но мисля че вече не би й простил Thinking
Да ама не! Това бебе е негово Praynig и това вече значително драматизира обстановката около тях Outta Joint
Ако се разведе- любовникът й няма я приеме с чуждо дете
Няма да има възможност да се справи сама без семейство или опора с едно,а какво остава с две деца newsm78
Рахми ако се разведе- ще остане "чуждото"дете при него, а неговото при Муки newsm78
много заплетено става newsm78 никак не ми се връзва Naughty
вероятно ще се приберат, а на мен не ми се иска Муки винаги да си разиграва коня както на нея й оттърва Twisted Evil не ми се иска за втори път да се прибира- видяхме вече ,че тя и да се върне, не е с подвита опашка,не ми се иска да злоупотребява с невменяемостта на Рахми- веднъж - да- но да й стане навик-не!
и на мен ми е любопитно как ще се реши техния проблем Crossing Arms

# 312
Гледайки фрагмана за 3348787465894 път забелязах, че когато Фатмето си покрива очите към нея се приближава сянката на Керим, той отева към нея явно  - Сръднята му минава предполагам в този момент - може би това е момента на прегръдката.  Party Party Party Party

# 313
Оххххх, връщам се при вас.

Реших да започна превода на 11 еп., ама то в самото начало кака ви Мерием при билкаря.... разказаха ми играта.

ooooh! ooooh! ooooh!  smile3503

# 314
тя е ясна - много добре и е ясно кой ще я прибере - Рахмито. Ще се върне пак с подвита опашка, нейния любим Саали ще я изрита, ей сега Яшаран като спрат с доставките и кинтите. Рахми е жалостив и ще си я прибере, а тя пак няма да млъкне, въпреки всичко, не вярвам да стане добра. Тя винаги ще си остане "махленската клюкарка".

Аз и към Мукито, както и към Мустафа имам едни "симпатии"  newsm62 И аз мисля, че ще я наритат на улицата, без пари и за капак с бебе. Корабът на Яшаранови потъва и няма да имат възможността да я купят за дълго. Мюнир ще й обещае палати, и после като тя свидетелства в тяхна полза и ги пуснат ония гадове, кой от къде е, Мукито ще остане с пръст в уста. А Рахми, не знам, идиот, идиот, ама откъде ще знае, че бебето е негово. Ще се осъмни ми се струва и няма да я вземе така лесно обратно, особено ако тя свидетелства срещу сестра му.  #Cussing out

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт