Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 323
  • 714
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • Пловдив
Гледайки фрагмана за 3348787465894 път забелязах, че когато Фатмето си покрива очите към нея се приближава сянката на Керим, той отева към нея явно  - Сръднята му минава предполагам в този момент - може би това е момента на прегръдката.  Party Party Party Party

Така ще да е. Тая сянка и аз я видях как се приближава. Ще я гушне и тя в него ще си
дохлипа....

# 317
Ох, пак искам помощ. Изгледах и 9 епизод, но за 10 Не ме допуска в ютуб. Хич ме няма по тия регисграции и сина ми го няма. Ще ми прати ли някой парола за ютюб може и на лични. Е не ми върви с  тоя сериял - нощес до 2ч гледах и все накъсваше нета, сега пък не ме пуска в Ютуб....."Аман бе,аман.."

# 318
  • Пловдив
Керим ще каже - тамам, тамам - гел, гел....

# 319
  • Пловдив
http://www.youtube.com/playlist?p=PL55ABF1F8FB6A6500

Опитай от тук...Кажи стана ли....

# 320
Милата ми , благодаря....

# 321

Викнали сте ме тук за награда, ама аз си искам при Фатмето....

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 19:18 от bunco

# 322
Аз мисля,че е крайно време Рахмито да свие сърмите на Мукито-ама той нали си е наивничък-пак ще я приеме.Уф,ама как ме е яд на такива селски клюкарки...Те никога не могат да се променят-манталитета им е такъв.

# 323
В слуховете имаше момент, че Керим разбира коя е Хаджер и побеснява. Може ли това да има връзка с отиването му при Мустафа? Тъй като Керим е с други дрехи в този момент, в смисъл ако искаше де се кара с Мустафа за идването му щеше да отиде на момента, а така излиза, че е минало време. Незнам размишлявам върху клавиатурата.  Crazy А може и да не нямал време веднага от гушкане с Фатмето.  Wink

# 324
Сетих за една песен ку-ку бенд от доста отдавна и там се пееше:

"Мама на татко не дава,
защото сме много деца,
когато на татко му става,
мама го ръси с вода..."

Мисля си за горкия Керим с колко ли кофи студена вода се полял до сега  Sick

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 325
Аз мисля,че е крайно време Рахмито да свие сърмите на Мукито-ама той нали си е наивничък-пак ще я приеме.Уф,ама как ме е яд на такива селски клюкарки...Те никога не могат да се променят-манталитета им е такъв.

Така е. Преди я смятах поне за умна и разсъдлива, макар и злобна и проклета, но сега смятам, че е много глупава, щом прави една и съща грешка вече не знам кой път. Да се довери на мъж, който я предава и изоставя толкова пъти, хич няма акъл тая жена. Но това може да се очаква от нея- тя е незадоволена, тесногръда, "селска" мома, която мечтае за охолство и си мисли, че щастието е с нейния Сали. Ще остане пак много разочарована накрая, но какво ли ще направи Рахми е въпросът.

# 326
На мен ми се струва,че след това гушкане ще настъпи поврат в отношенията им,защото именно тогава ще се убеди,че и тя има чуства към него.

# 327
В слуховете имаше момент, че Керим разбира коя е Хаджер и побеснява. Може ли това да има връзка с отиването му при Мустафа? Тъй като Керим е с други дрехи в този момент, в смисъл ако искаше де се кара с Мустафа за идването му щеше да отиде на момента, а така излиза, че е минало време. Незнам размишлявам върху клавиатурата.  Crazy А може и да не нямал време веднага от гушкане с Фатмето.  Wink

И аз това си помислих, Гери. Че е научил за Асу и отива да се разправя на другия ден или там когато научава.

# 328
В слуховете имаше момент, че Керим разбира коя е Хаджер и побеснява. Може ли това да има връзка с отиването му при Мустафа? Тъй като Керим е с други дрехи в този момент, в смисъл ако искаше де се кара с Мустафа за идването му щеше да отиде на момента, а така излиза, че е минало време. Незнам размишлявам върху клавиатурата.  Crazy А може и да не нямал време веднага от гушкане с Фатмето.  Wink
Гери,Мустафа нали се чудеше защо го гони Асу и викаше"ти разчиташ на някой"-нали не знае,че се е продала на Мюнир.Ще стане много объркано,ако Керим му потърси сметка заради Асу.

# 329
В слуховете имаше момент, че Керим разбира коя е Хаджер и побеснява. Може ли това да има връзка с отиването му при Мустафа? Тъй като Керим е с други дрехи в този момент, в смисъл ако искаше де се кара с Мустафа за идването му щеше да отиде на момента, а така излиза, че е минало време. Незнам размишлявам върху клавиатурата.  Crazy А може и да не нямал време веднага от гушкане с Фатмето.  Wink
Гери,Мустафа нали се чудеше защо го гони Асу и викаше"ти разчиташ на някой"-нали не знае,че се е продала на Мюнир.Ще стане много объркано,ако Керим му потърси сметка заради Асу.
Що да стане объркано, само дето Мустафа ще разбере, че възлюбената му е същата като него продажна к...а.  #2gunfire Сори за израза, ама много ме дразнят тея, нямат ли си личен живот, че все се занимават с нашите симпатяги.

Общи условия

Активация на акаунт