Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 284
  • 714
  •   1
Отговори
# 375
В момента гледам филма -Любовта обича съвпаденията- турски.
Превод Лакуна....Супер филмче...Препоръча ми го bonobo....

Момчето е чаровно  - пак черна перла !? Peace Peace Peace

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=62914

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 21:43 от nelka123

# 376

Ах , Нелка, пълниш ми душата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Хубавата музика, винаги ме разплаква, но сълзи от удоволствие и наслада- и в момента съм така.

# 377
# 378

Ах , Нелка, пълниш ми душата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Хубавата музика, винаги ме разплаква, но сълзи от удоволствие и наслада- и в момента съм така.

Песента е невероятна !!!  Peace Peace Peace  И много отива на Фатмето..!? Peace Peace

Изтрий! Понякога трябва да се започне отначало
                  и животът да се занули.
                  Изтрий! Понякога трябва да се обича отначало
                  и всичко да се забрави.

# 379
  • Пловдив
Качих 4-те хубави чено перлени снимки в 3 фейса на Енгин...
Да го гледат и там.....

# 380

Песента е невероятна !!!  Peace Peace Peace  И много отива на Фатмето..!? Peace Peace

и животът да се занули.
                  и всичко да се забрави.

Нелка, текста и музиката са жИстоки, както казва Гери. Hug
Намерих я с превод

http://www.vbox7.com/play:7bd43a77?r=google

# 381
  • на брега на Дунав

и животът да се занули.
                  и всичко да се забрави.

Намерих я с превод

Благодаря!
Разкошна песен! А с превод още повече - текстът допълва въздействието на музиката на 100%
 Hug Hug Hug

# 382
Момичета искам да споделя нещо с вас. За мен този филм си е напрво феномен. За първи път попадам в такава въртележка- освен ,че прописах във форум, открих турската музика и красотата й, но не очаквах ,че може да повлияе и на семейните ми взаимоотношения- положително разбира се. Днес следобед, милото ми вика: -Ставай от този компютър и се обличай. В първия момент се стреснах даже. И като се почнаха едни разходки, едно внимание(не,че ми е липсвало да не си кривя душата), едни бирички( щото обожавам бира), едни подаръци - не е за вярване. До скоро само, ме бъзикаше сутрин с гюнайдън джанъм, а сега разправя,че се безпокои за психическото ми оцеляване  Joy Joy Joy и така цял ден е на вълна ТАМАМ- жив Керим. Добре, че щерката е малка и се радва на неадекватното(пубертетско) поведение на майка си. Та се чудя на когода благодаря първо- на Фатмето и Керим, на създателите на филма ли!?!  Но на Вас  всички със сигурност БЛАГОДАРЯ!!! newsm51 newsm51 newsm51

P.S.- Този филм, със сигурност ще го помня цял живот, защото си имам и една друга история с него, но все още не се наемам да споделя.

# 383
Ей, не мога да ви изчета, откакто се прибрах.

Наказанието на Мустафа- убийство с дамско токче.
smile3521 smile3508 newsm10

Филма Любовта обича съвпаденията гледах в събота- приятна  история , интересно съвпадение, хубава любов,но...тъжен край Sad   гледайте го Peace

# 384
Синчеритка,и аз съм така-сигурно си чела някои от постовете ми.

# 385

и животът да се занули.
                  и всичко да се забрави.

Намерих я с превод
Хубава мелодия - силен текст Peace

# 386
С една дума мацки - хем приятно, хем полезно е гледането на този филм.  Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing
Аз понеже след тези слухове и трейлъри хич не искам да спя, почнах пак 36 серия, да я науча на турски докато дойде превода и гледам тъпия Мустафа вика - Обеди му се на Керим, този път няма да му простя, абееее ей Мустафа ли си къв си, ти имаш амнезия бе, приятелю, я върни лентата назад, кой ти прости поне два пъти и не те килна. Тоя много си и повярвал, бе, мухльо. Ще простял на Керим, за какво, че го остави жив ли, че не го издаде на полицията. Ама и Фатмето взе, че му се върза на акъла. Какво да я правиш, айде тя е Флюбена, нормално е , иска да предпази любимия.

# 387
Синчеритка,и аз съм така-сигурно си чела някои от постовете ми.

Мила, dettodorowa,  да не караме втори пубертет !?! Ние с теб направо сме си набори- септември ставам на 40, ама детето и милото ме карат да се чувствам на 20. Joy Joy Joy

# 388
ОООО, ГЕРИ яко е награбила Мустафа #2gunfire   Joy

# 389
С една дума мацки - хем приятно, хем полезно е гледането на този филм.  Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing
Аз понеже след тези слухове и трейлъри хич не искам да спя, почнах пак 36 серия, да я науча на турски докато дойде превода и гледам тъпия Мустафа вика - Обеди му се на Керим, този път няма да му простя, абееее ей Мустафа ли си къв си, ти имаш амнезия бе, приятелю, я върни лентата назад, кой ти прости поне два пъти и не те килна. Тоя много си и повярвал, бе, мухльо. Ще простял на Керим, за какво, че го остави жив ли, че не го издаде на полицията. Ама и Фатмето взе, че му се върза на акъла. Какво да я правиш, айде тя е Флюбена, нормално е , иска да предпази любимия.

Геги, споко мила не се ядосвай. Виж сега с тази физиономия на какво ти прилича Мустафа - ми той си е поел пътя за психо диспансера.

Общи условия

Активация на акаунт