Седмокласник пътя преполовил, към финала се е устремил!

• 31 343
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Matura, скалата ще е известна чак като проверят всички изпитни работи, тогава ще умуват за колко точки- каква оценка. Това в табличката са само точките, които носи всяка задача, но те децата си ги знаеха, защото бяха написани на тестовите листи. Не очаквам никакви или почти никакви промени в скалата от миналата 2010 година.

dolores , браво на момчето, аз също не съм се съмнявала, че резултатите ви ще са блестящи.  bouquet

# 511
  • Plovdiv

В тази връзка, дали някой разполага с подобна подробна информация и за Пловдив  Praynig

В сайта на Рио, Пловдив, архив. Напиши в търсачката "Статистика", достатъчно е.  Hug

Ще бъде ли възможно да ми изпратиш някакъв линк, защото аз явно не мога го открия   bouquet

Ей, сега - http://www.riobg.com/read_news_all.php?select_news=126 балове
http://www.riobg.com/read_news_all.php?select_news=115 оценки
 Hug

# 512
  • София
По повод питането за заявленията..Представляват бланка, в която най-напред ще попълните обща информация за ученика - лични данни, училище , което завършва, номерът от бележката и т.н..Интересна е частта с вписването на желанията. Представлява таблица с редове и колони.На всеки ред вие вписвате номера на желанието, наименованието на училището и профила.В последната колона кодът, отговарящ на избраната паралелка се вписва от учителите в училището -гнездо.Обикновено са две, за да се  правят сверка на кодовете.И все пак не е лошо и вие да си следите тези номера.Във всяко гнездо има разлепени списъци с план- приема по паралелки и срещу всяка стои въпросния код.Не е лошо и да знаете, че при евентуално несъответствие  между описаната с думи и профил паралелка и кода, при класиране по-важно е написаното с думи от вас. Болшинството езикови училища, тоест всички без 91 НЕГ, имат отделни кодове за всяка паралелка, тъй като са с начално профилиране и избор на втори език. Немската е с единствен код за всичките си 7 класа, тъй като изборът на език и профилирането стават по-късно. Миналата година по това време се чудих дали това е удачно, но сега вече разбирам, че с оглед провеждането на изпити за лайстунг и последващото пренареждане на паралелките след тях, профилирането и изборът на втори език при класиранията се обезмислят. Тъй като може да пишеш профил БЕл и втори език руски, ама приемат ли те лайстунг, профилирането включва и мат, като вторият език задължително е английски.

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 15:17 от already detective

# 513
Да се отчета и аз... Моя син се издънил с 3 елементарни грешки на теста и това води до 57т. Забравиле(също като майка си) на 27, че лицето на триъгълника се дели на 2 и съответно е грешна, а на 30-та твърди че би трябвало да има 9т.... Общо 86 т.  Яд ме е, че е загубил 10т от невнимание....

# 514
Моля ви отговорете ми. На 26 задача съм писала х=1, а в отговорите е само 1. Ще го приемат нали ..  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy. Леле ще се побъркам. Попринцип даже по правилен е моя отговор. Нали ще го приемат?   Confused. Аз ще имам около 4,28 най много до 4,30. По български се надявам на 5,40-5,50, надявам се не по-малко или най малко 5,30. Дано не падна на 5,20.  Толкова се трудих по математика и пак нищо. Тая математика винаги съм я мразила. Браво на децата Ви. Олични резултати. Въпреки, че и аз съм горе-долу доволна. Моожеше и по-зле  : Grinning. Ех, ако бях по математика, както по български..  Grinning. Майчицее, дано да ми го зачетат.

# 515
  • my own world....
Габи, х = 1 е изключително вярно  Hug

# 516
Колко време след като излязат оценките излиза статистиката?

# 517
Яна е сбъркала 13 задача за разкош. Минус трите точки от нея, чакам 97. Много сме щастливи! Яна всъщност я гризе максимализмът, искала 100.  #Crazy

# 518
  • София
Колко време след като излязат оценките излиза статистиката?
Би трябвало да е в същия ден, но миналата година не стана така.. Sad

# 519
това са наистина верните отговори http://akademika.bg/wp-content/uploads/2011/05/test_math-7kl-30may2011.pdf
мякой вижда ли ги на сайта на МОМН. да не са някое менте. дайте линк към сайта на министерството или на инспектората. ма ли някой?

# 520
  • София
Включвам се със закъснение,но досега Ви четох.
Синът ми излезе видимо спокоен от изпита.Свери ги с останалите деца и остана сравнително доволен.За съжаление в момента няма възможност да ги свери с отговорите в Интернет,а аз до довечера ще се надявам всичко да е наред.
В крайна сметка,каквото такова.

Е момичета минаха прословутите изпити,за които цяла година се готвиха децата.Сега ни очаква по-тягостната част от кампанията-очакването на резултати и класирания.
Дай боже да са успешни за всички деца! Praynig

И какво ми прави впечатление...толкова много потребители в темата май не съм виждала.

# 521
Момичета, да ви се оплача.  Щом се върнал у нас, синковецът седнал да играе на лаптопа и ...контактът му гръмнал в ръката. Допреди малко тичахме по бърза помощ, добре, че не е станала по-голяма беля. Още не мога да се успокоя, цялата съм изтръпнала. Ужас! Почти нищо му няма - биха му инжекция, защото има лек оток на китката и му направиха компрес с мехлем, защото дланта му е обгоряла /добре, че е съвсем малко/. Няма открита рана, не го боли. У нас половината апартамент е без ток, но това е бял кахър.
Иначе на теста - горе-долу добре. Не му стигнало времето за 25-та задача, играл тото. За още една за 2 точки не е сигурен. На втория модул сгрешил едната за 5 точки и не довършил последната, но се надява поне 2-3 точки да хване от нея, другите ги решил. Ама това вече ми изглежда много далечна тема.
 До скоро!

# 522
Минаха....
Цяла година терзания, притеснения.
Ето, вече са зад гърба ни и двата изпита.
Моят син не е доволен от себе си от днешното си представяне.
Аз, и да не съм, няма да му го кажа и покажа.
Каквото е направил, това е.
Жив и здрав.

Надявам се всички деца да останат доволни от избора си на училище, който сега предстои да правим, и разбира се от приема там Simple Smile

# 523
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/documen … kala_mat-2007.pdf
Дали по тази скала ще оценяват и тази година?

# 524
Габи, х = 1 е изключително вярно  Hug
Мерси, защото знам, че и други така са писали, ама викам сега да не приемат  само като отговор 1

Общи условия

Активация на акаунт