ФУТБОЛНИ фенове ..::12::..

• 25 012
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Дааа, мойто мило каза, че много от хората по снимките ги познава  Mr. Green

И да ни глобят, и да не ни глобят, няма НИЕ да платим, затова и ще продължат тея простотии.

True Blue, ти все едно приказка ни разказа! Страхотни са и футболистите, и феновете. Имаше облечени като рицари!А наште като завикат веднага "уууууу"  Crossing Arms Много ме зарадваха като засвираха това http://www.youtube.com/watch?v=bgmAt3-ipM4

Гледам Бербатов иска оставка на Лечков, някой си няма да играе в отбора докато Матеус е треньор и човек да си помисли, че в лидерите е проблемът  Tired Как па някой не излезе да каже, че липсват качествени футболисти. Гледам ги англичаните- симпатични, какво вие пишете и скромни момчета, нормално изглеждащи. А наште с едни прически, татуировки... Защо вместо да се купуват разни дворо и третодивизионни футболисти от Алжир( на пример) за ужасно високи суми за нашата страна, не се инвестира в нашите българчета- тези дечица, които сега са на по 6-10 години. Школите да привличат ученици. Аз като ходих на училище така ни оглеждаха за хор например. Безобразно е това да е нивото на националния отбор. Като падне някой, веднага да им носят шишенца с вода и на останалите. Ето например тея лудогорци- ясно е, че там става въпрос за много пари. Много по- евтино ще излезе на отбора дори отсега да подготви момчета, които да играят след 7-9 години в отбора. Много ми е мъчно наистина. А скоро и тези дечица, които биха тренирали, няма да го правят. Защото кой баща ще заведе сина си на такава помия като мач от А група.

Е такива неща ми се въртят в главата в неделя сутрин.

# 631
  • Ænima/Albuquerque
Баси, чак сега сколасвам да намина да коментирам мача!  ooooh!
От това, което видях (че бях на работа), от тия нашите, дали и четирима трябваше да останат в игра - много ми се виждат!
То не бяха пози, прически, татуировки, Джизъси, не бяха задвратници по горките англичани, спъвания, бутания...
Ма моля ви се, не сте в Найт Флайт (за непросветените : Син Сити отдавна е бита карта, ся новата Мека на чалгата е именно горепосоченото нощно заведение), че да се правите на мъже!

След такива мачове и изобщо с такъв футбол, с ръка на сърцето си признавам, че ме е срам да си кажа, че съм българка!
На мен чашата ми преля и съм решила, че и в хола да ми играят, ще отида на гости у комшиите.
Ай сиктир!  Mr. Green

# 632
  • Mars Hotel
...
Све, ако искаш ще те включим.  Hug

Супер, изобщо не знам за какво става въпрос, ама щом е за Челси... давай! Hug

# 633
Ехо мацки)))))))))))
Дочух за една срещичка та и аз се класирах в темата....

Гледам няма предложения за място и час?  newsm78

Какво да търся??? Бирария или сладкарница?? Joy

# 634
  • Ænima/Albuquerque

Бахахаха!  hahaha
Това спокойно минава за виц!  Joy

За място предлагам онази паметна бирария, дето гледахме как Барса бие Юнайтед.  Mr. Green
Да кажат другите и ще го обсъдим на лични, м? Rolling Eyes

# 635
  • Mars Hotel

Бахахаха!  hahaha
Това спокойно минава за виц!  Joy

За място предлагам онази паметна бирария, дето гледахме как Барса бие Юнайтед.  Mr. Green
Да кажат другите и ще го обсъдим на лични, м? Rolling Eyes

Аз съм за! (за бирарията става дума  Mr. Green)

# 636
  • Ænima/Albuquerque
Аз си помислих, че за сладкарницата.  hahaha

# 637
  • Срещу планината:)
 Flutter и аз съм за там
Чувствам се като у дома си Joy

# 638
  • Ænima/Albuquerque
Ние сме си!
Вече са ни сложили снимките на стената, а до тях има табела "Ей тия, виждате ли ги? Те това са редовните!" hahaha

# 639
А коя е бирарията? Казвайте и ще стана от редовните)))))))))))))

# 640
  • Ænima/Albuquerque
"1516", ШамиMr. Green

# 641
Мдааааааааа идвам) на 19-ти понеделник от колко часОт?

# 642
  • Ænima/Albuquerque
Ъъъм... Знам ли?!?  hahaha

# 643

Аз бих си поръчала по-ранен час...че евентуално да дойда.....ама съм крайно несигурна.......И не смея за нищо да претендирам.....

# 644
  • Ænima/Albuquerque
Ми, аз по принцип мислех за нещо от порядъка на 1900-2000 часа... военно време! hahaha
Вие кажете, на мен ми е все тая.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт