Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 524
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Не знам какви са тези снимки, но и двамата с ризи, официално облечени, Фери с хубаво кокче. Имам чувството, че Фери и Емир ще ходят някъде. newsm78

# 227
  • Сливен
прилича ми на очилат бръмбар  smile3532 smile3532

# 228
Мимееее, ще ти дам един очилат бръмбар. newsm66 hahaha hahaha hahaha

Наде, струва ми се, че снимките не са от филма.

# 229
  • Варна

Ще помагам newsm66 newsm66 newsm66

# 230
Снимките с розовите дрехи са от днес, в уч-щето снимат в неделя  Peace
има клюка ще гледаме лунапарк сл серия  Praynig Praynig Praynig Praynig
а със синята риза Емир е пред у-щето, но мн измачкана тази риза  Confused какво е това нещо newsm78 hahaha

# 231

Чудя се да се да помагам ли и аз  hahaha hahaha hahaha или много станахме Мимето няма да ни смогне  Joy Joy Joy

# 232

Чудя се да се да помагам ли и аз  hahaha hahaha hahaha или много станахме Мимето няма да ни смогне  Joy Joy Joy
Naughty не закачайте сестричката

# 233
  • Сливен

Чудя се да се да помагам ли и аз  hahaha hahaha hahaha или много станахме Мимето няма да ни смогне  Joy Joy Joy
аз казвам това което виждам  smile3533 smile3533нанана какво да направя като е очилат бръмбар smile3533smile3533smile3533smile3533smile3533

# 234
  • Враца
Ама шамара дето Фери отлепи на Емир чак мене ме заболя пък незнам за момчето ни  ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 235

Naughty не закачайте сестричката
newsm47 newsm47 newsm47

# 236
Снимките с розовите дрехи са от днес, в уч-щето снимат в неделя  Peace
има клюка ще гледаме лунапарк сл серия  Praynig Praynig Praynig Praynig
а със синята риза Емир е пред у-щето, но мн измачкана тази риза  Confused какво е това нещо newsm78 hahaha

Със синята риза в колата, и Фери със слънчеви очила и кок, според мен е в момента, в който си тръгват от снимките. Дори на едната Емир раздава автографи, а на друга се снима с разни хора.
Вили, ако има нужда ще те викнем. Hug
МимееееTwisted Evil hahaha

# 237
  • в очите на дъщеря си

КЛЮКИИИИИИ

Фенове , които знаят турски казват , че където и да погледнат се казва, че Хазал се е разделила с фотографа.
Хазал и Чаги са били в предаване по канал Д и са попитали Хазал дали се е разделила с приятеля си- тя казала -ДА.После са ги попитали какво мислят за слуховете , че те са влюбени. Те се погледнали , усмихнали се и казали , че няма да коментират.

Казват , че днес Хазал и Чаги са снимали в лунапарка с розовите тениски Heart Eyes

# 238
Със синята риза в колата, и Фери със слънчеви очила и кок, според мен е в момента, в който си тръгват от снимките. Дори на едната Емир раздава автографи, а на друга се снима с разни хора.
Peace на мен Хазал с очилата  не ми прилича да е в ролята на Фери, също

# 239
Тинче, хубави клюки. Hug

Общи условия

Активация на акаунт