Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 449
  • 732
  •   1
Отговори
# 240

КЛЮКИИИИИИ

Фенове , които знаят турски казват , че където и да погледнат се казва, че Хазал се е разделила с фотографа.
Хазал и Чаги са били в предаване по канал Д и са попитали Хазал дали се е разделила с приятеля си- тя казала -ДА.После са ги попитали какво мислят за слуховете , че те са влюбени. Те се погледнали , усмихнали се и казали , че няма да коментират.

Казват , че днес Хазал и Чаги са снимали в лунапарка с розовите тениски Heart Eyes

Йессс Party

# 241
  • в очите на дъщеря си
леко сме си дублирали с дъщерята Mr. Green

# 242
  • Враца
Снежка аз бих казала страхотни клюки , дано са истина  Praynig , Тинче   bouquet  bouquet за клюките

# 243
леко сме си дублирали с дъщерята Mr. Green
Мамче аз знам още неща  Mr. Green
дайте да помогнем на жената  Confused
издирва се, котка със зелена каишка

Селин си е загубила котката от 2 дена

Сценария до кр на 1-ви сезон е написан!!!
Селин го знае
да скл сделка котката с/у сценария

ПП аз котки не пипам т че помагайте
 Joy Joy Joy Joy

ПП2 ако е вярно за интервюто на Чаги и Хазал би трябвало да го видим до ден най много  Peace

# 244
  • в очите на дъщеря си
http://www.diziizlesekmi.net/magazin-d-28-mayis.html

ето тук казват , че са били Хазал и Чаги

гледайте и кажете в коя част

# 245
Боже, хазяйката ми има същата котка направо ще направим трампата. Mr. Green Даже сега трябва да роди до ден - два та ще има и ощеее. Шарките са същите, тигрови. Laughing

# 246
  • в очите на дъщеря си
ЧАГИ ИМА РАНА НА ЧЕЛОТОShocked

# 247
Shockedкъде?
Боже, хазяйката ми има същата котка направо ще направим трампата. Mr. Green Даже сега трябва да роди до ден - два та ще има и ощеее. Шарките са същите, тигрови. Laughing
т.е. намерихме котката   newsm44 newsm44 newsm44

остава да  я занесем  Whistling

# 248
  • Враца
Ооо горкото ни момче  Cry . Тинче сигурно  се  сбил с някой във филма знам ли  newsm78

# 249
Да знаеш Тинче, много те обичам с тези топли, топли новини. Време беше на момичето да се осъзнае. Не знам аз ли съм луднала, но така им се радвам, абе щура работа.  Чаги нали беше казал, че не иска колежка, но хората са казали-голям залък лапни, голяма дума не казвай.

# 250
Ооо горкото ни момче  Cry . Тинче сигурно  се  сбил с някой във филма знам ли  newsm78
може на Хазал бившия да му е посегнал  hahaha hahaha hahaha

# 251
  • Враца
може на Хазал бившия да му е посегнал  hahaha hahaha hahaha
Ааа ще му счупа главата на тоя дядка къде ни бие момчето  bash bash  hahaha hahaha

# 252
Чаги или Емир има рана, че ако е Емир, големи боеве в последните серии му се струпаха. Сега, ако има и кекс по между им, ще разберем дали клюките са верни. Нали хазал не искала да играе такива сцени. Ако има кекс и помежду им и тези сцени им се получат както целувките, значи може и клюките да са верни. Много искам такива сцени, за да видя как, ще се справят. Едно е да целунеш някого, друго е да пресъздадеш по-интимни чувства. В ЗП, се цункаха с Бехлюл и на сутринта каза на Бихтер, че са приспали, без да са давали и намек за такива сцени.

# 253
  • Враца
Чаги или Емир има рана, че ако е Емир, големи боеве в последните серии му се струпаха. Сега, ако има и кекс по между им, ще разберем дали клюките са верни. Нали хазал не искала да играе такива сцени. Ако има кекс и помежду им и тези сцени им се получат както целувките, значи може и клюките да са верни. Много искам такива сцени, за да видя как, ще се справят. Едно е да целунеш някого, друго е да пресъздадеш по-интимни чувства. В ЗП, се цункаха с Бехлюл и на сутринта каза на Бихтер, че са приспали, без да са давали и намек за такива сцени.
Наде нидей говори така че Хриси и тебе ще те погне нали ще става монаяхиня  hahaha hahaha hahaha

# 254

Общи условия

Активация на акаунт