Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 441
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Вили много снимки бе.Тюю. Тез хора снимали та снимали.Благодаря.

# 526
Ако има още давай.

# 527
  • в очите на дъщеря си
последната клюка е , че Емир ще се сбие с Мехмед

# 528
Боже пак ли с това палто тръгна това момиче   hahaha hahaha

# 529
Вили, това май е стара снимка. Виж, че и другите са с връхни дрехи. Ако се сбият Емир и Мехмед, пак ли ще гледаме нацупена Фери. Sad

# 530
Ама то има още снимки ама не ми ги отваря половината  Whistling Whistling
Явно днес пак има проблем със сайтовете за прикачване  ooooh!

За палтото си помислих че е нова защото на предната страница Хазал където е с онова момиче държи нещо черно в ръката си и е с бял панталон и ми се видя еднакво

# 531
Ако е нова, направо е смешно. Хората тръгнали по потници и роклички, нашата със зимното палто. Тя май, като Лейля от Листопад-не искаше да се раздели с розовото си палтенце, нашата пък не ще да хвърли това палто и това си е. Знам, че страда от бъбреци, но в предната серия беше много леко облечена, а сега отново със зимното палто.

# 532
  • Враца
Тинчее  newsm51 newsm51 newsm51 знаеш с какво да ни поздравиш , любимата ми песен   bouquet  bouquet

# 533
  • Сливен
 Peace Peace :peace:http://vbox7.com/play:mcde4274 Peace Peace Peace

# 534
Добро утро на всички сладки фемирки! Simple SmileМного нещо ,много материал се натрупал.Благодаря на всички , които сте писали и слагали по нещо. Много сте се постарали.
Благодаря за кафето, въпреки че вече глътнах сутрешната доза кафе.
Сиси хубав ли беше болейбола, че аз отдавна не съм ходила,кои играха и как завърши? Simple Smile
Габи те е информирала вече Peace
Доста напечено беше, не играхме както трябва. По принцип не съм очаквала толкова да ни затрудни Германия Thinking, но пък имаше интрига и завърши добре, което е най-важното. Но дано да влязат в някакъв ритъм, иначе руснаците ще ни пометат с тази игра. ooooh!

Ейй невероятна песен  bouquet  bouquet  bouquet
Не, че ти го казвам за първи път, но си струва пак да отбележа. Whistling

Тинче или Габи, нали го следите, я ми кажете Praynig тази песен пак ли е от Дневниците, че и тя много ми харесва и съм я срещала в няколко клипчета от филма newsm78 или съвпадението с лица и събития е било случайно. Laughing

Много сте заядливи днес Mr. Green Нека се снимат хората. hahaha Чак и снимките им броите. Rolling Eyes

# 535
Еее Вили Hug, най-накрая доживях да те видя на балкончето  Mr. Green Много ми бягаш.   Naughty

# 536
Еее Вили Hug, най-накрая доживях да те видя на балкончето  Mr. Green Много ми бягаш.   Naughty
Сисииииииииииии   Party Party Party
Много си хубава   newsm03 newsm03

# 537
Миме, тъкмо се чудех newsm78 hahaha какво пък толкова ни показваш, че така се презастраховаш Whistling и от двете страни, да има симетрия. Mr. Green

# 538
Еее Вили Hug, най-накрая доживях да те видя на балкончето  Mr. Green Много ми бягаш.   Naughty
Много си хубава   newsm03 newsm03

Hug Благодаря Flutter и ти , не ги познавам много твоите хора, но знам, че са от Езел. Stop

# 539
Много си хубава   newsm03 newsm03

Hug Благодаря Flutter и ти , не ги познавам много твоите хора, но знам, че са от Езел. Stop

Да особено Езел  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много красив мъж  Blushсамо какви си ги мисля понякога  Mr. Green ама спирам че да не отида и аз при Хриси в манастира  hahaha hahaha hahaha

Лично творчество са ми  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт