Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 874
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Сливен
брасто имаш си сладка кукла,ама всичките ни бебенца са  страхотни  Party
хайде софианки чакаме снимков материал  Hug smile3508
за анкетата - каши вземам на нестле,слънчо и други - ганчев  Peace

# 316
Честит Първи Юни на нашите малки съкровища!
Софианки, Бургазлийки, Варненки, само как ви завиждам за хубавите срещички. Да покажете снимки непременно.
При нас времето е отврат днес, направо мирише на зима. Утре сме почивка, но пак ще е гадно и дъждовно и няма да става за разходки. Confused
Страхотни дечица видях в албумчето, трябва и аз да сложа снимка като го снимам. Heart Eyes
Скорпионче, честити ви нови зъбчета!
Марви, честита годишнина на вашето тати, дано на баткото бързо да му зарастне ръчичката.
Бобче, дано да се пребориш за намаление на таксата, че не знам при вас как е, ама при нас е безбожно скъпо, направо не знам как ще се издържаме като тръгне на ясла. Praynig

# 317
Флъфи, мерси  Hug
Е няма да дойде водата, чак към 2 през нощта, бясна съм, айде оплаках се и да ви пожелая лека нощ!!! Между другото нашите бебоци са най-красивите, страхотни снимки  Heart Eyes

# 318
  • Сливен
 Embarassed честита годишнина на мъжо марви и бързо оправяне на баткото  Hug
скорпионче честити зъбчета,нека са бели и здрави другите да избият неусетно,
ние още нямаме зъбчета  Crazy и татко му като се прибере от работа го целува и му казва " здравей слънце младо без зъби'  Joy
flufffy ти как си мила,как сте с храненето,нормализираха ли се нещата

# 319
Ето и СНИМКИТЕ от днешната ни среща, искам пак  Mr. Green

# 320
  • Сливен
ехее,страхотни са,и Алекс ,и Лидия,и Габриел ,и Чочко,Алекса и Вики,а вие мамчета сте супер,много красиви  Hug Party
браво  smile3525

# 321
Ето и СНИМКИТЕ от днешната ни среща, искам пак  Mr. Green
Супер сте!!!

Ето го и нашият купон! Момичета, утре ще ги надпиша, че мнооооооого ме мързи Mr. Green

# 322
ЧЕСТИТ 1-ВИ 1-ВИ ЮНИ НА НАШИТЕ МАЛКИ СЛАДУРИ И ВСИЧКИ КАКИ И БАТКОВЦИ Hug Hug Hug Да имат щастливо и усмихнато детство!
Саманта Упс, не исках да издавам,че трябва да получите подарък от нас,за да е изненада,но сега се върнах да чета и видях ,че не си го получила , а трябва да е дошъл,защото по същото време изпратих още един и е получен вчера, така че отскочи до пощата ви да не се е изгубила бележката  Hug
Много ми се спи,така че лека нощ от мен!

# 323
Честит първи юни на всички дечица!

И да почерпя за нашата месечинка  Heart Eyes, ставаме на 8 месеца.

Ние отпразнувахме страхотно тази вечер  Heart Eyes!

# 324
Леле как можах да забравя да ви осведомя, Аник ме изпревари  Embarassed тортата на Писето беше страхотна!!! Сега чакам да пусне рецептата.

Orchids, аз тъкмо мислех че съм на Димяни и щях да й пиша. Благодаря ти че ми каза, ще отида да проверя тогава. На вас честита месечинка! тази почерпка много хубава  Simple Smile

Много сте хубави на срещата  Peace

# 325
  • Сливен
ехее и украсата е супер  smile3501  и  партито явно е минало добре,всички бебчета издокарани
СУПЕРРР  smile3501  love001 Tada

# 326
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Да знаете, че ме гризе черна, неблагородна завист!  Crossing Arms
 Ние днес не сме излизали заради баткото, на който пък днес нищо му няма, ама знам ли го? Направо полудяхме затворени, ако утре е добре детето сме навън!

Иакам и аз торта, пък!  Crazy

Орхид, честита месечинка!  Hug

# 327
  • Сливен
не съм и ние днес не можахме да излезем ,първо пържих тиквички за обед  Sad ,после дойде зълва ми с племенницата ,и като се наканих то взе че заваля и почна да гърми,чак с малкия излязохме към 19 часа и то покрай нас с още едно бебче ,че беше едно черно небето  Crossing Arms

# 328
София, петък - 03,05,2011г в Борисовата 11ч? Party

# 329
  • Сливен
хихи красе уби ме  Crazy ,още не сте се прибрали и организираш следващата  Party

Общи условия

Активация на акаунт