Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 877
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
София, петък - 03,05,2011г в Борисовата 11ч? Party

На 3.05 ще ми е невъзможно, виж за 6, ако сме добре може и да предприема такова дълго пътуване.  Mr. Green

# 331
  • Сливен
честита месечинка на ИЛИАНА на фата моргана
да расте здраво и жизнерадостно дете
честит рожден ден на даарена   bouquet
честит рожден ден и на лина борисова,бъди много обичана и щастлива   bouquet
честит ден на БОТЕВ и Ден на загиналите за свободата на България

# 332
честита месечинка на ИЛИАНА на фата моргана
да расте здраво и жизнерадостно дете
честит рожден ден на даарена   bouquet
честит рожден ден и на лина борисова,бъди много обичана и щастлива   bouquet
честит ден на БОТЕВ и Ден на загиналите за свободата на България

bowuu bowuu bowuu

smile3525

София, петък - 03,05,2011г в Борисовата 11ч? Party

На 3.05 ще ми е невъзможно, виж за 6, ако сме добре може и да предприема такова дълго пътуване.  Mr. Green

То не пречи и на 6-ти да се видим Mr. Green пак Party

# 333
Ето и СНИМКИТЕ от днешната ни среща, искам пак  Mr. Green
Супер сте!!!

Ето го и нашият купон! Момичета, утре ще ги надпиша, че мнооооооого ме мързи Mr. Green

Нина, много сте готини, бебоците са страшни бонбони!!

Ама за снимките на Краси ми иска парола, дайте, моля  newsm78

# 334
  • Сливен
диданка и на мен ми искаше парола ,но влязох в профила на октомври и от там нямаше проблем да разгледам албума със софииската среща (пратих ти лично)

# 335
благодаря  Hug тя Краси ги качила и във Фейсбук, там гледах  Flutter
Мамо Смехи, до кога ще се разминаваме с вас, наборките ще тръгнат на училище, ние още не сме ги запознали  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 00:34 от didanka

# 336
  • София
Прекрасни снимки с много настроение!  Hug  Heart Eyes
Страхотни сте!  Heart Eyes
Дано успея да се включа някой ден в Софийската група  Peace

И БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ за баткото и за таткото!  bouquet

# 337
хихи красе уби ме  Crazy ,още не сте се прибрали и организираш следващата  Party

Joy Joy Joy хахахахах, нямаме спирачки!!!  hahaha hahaha Аз съм първа писта! Simple Smile Даже и бурканчето с пИУре ще си вземем за навън... (Тини  Heart Eyes)

Само да отбележа, че да не стане сакътлък... Краси, да не би да е 3.06  Wink.2011?  Party

# 338
# 339
Добро утро, пак страхотно кафенце, Хейли! Hug
Страхотно сте си изкарали варненки и софиянки. Много хубави снимки си имате за спомен.
Днес май се очертава по-топло от вчера. Аз още не съм се осмелила да сложа на малчо къс ръкав. Вие?
Имам и един въпрос към мама Смехорана. Когато  се скараш на детенце и то започне да гледа жално и да иска гуш след това, как се реагира? Говоря за малчовците, дето още не говорят. Миналата вечер Гого захапа пръста на баща си и понеже му се скарахме, той заплака много жално, само ме търсеше с поглед и чакаше да го взема. КОе е по-правилно - да го гушна или за известно време да го оставя без да реагирам... newsm78Лелееее. Това със възпитанието почва да ме плаши...

# 340
Ох, днес е 4-ти ден откакто Ева вдига температура. Цяла нощ нямаше и тази сутрин хоп 37,4. Доколкото това е температура... Не е висока, наистина, но защо продължава да вдига?!  Confused

# 341
Срещата вчера бе супер - и аз искам пак! Но може да променим малко терена, че да не ни омръзва - разходка из центъра, към НДК или Народния театър за петък?
Мисля, че на двете места има люлки и може да ги позабавляваме на тях. На Смехи много й харесва...
Честити месечинки   bouquet

Скорпи - честити нови зъбчета, бели и здрави да са!
didanka - и мене много ме хвана яд, като видях, че сте били в ресторанта. Да се надяваме, че следващата среща ще 6-ца от тотото  Wink
Noel, ако е от никнене на зъбчета - нормално. Ако ли не - явно организмът се опитва с нещо да се пребори  Hug
leqeo - на този етап е препоръчително тембъра да бъде по-остър и категоричен. Може при подобна ситуация да го вземеш на ръце, но да му повториш, че татко не се хапе. При по-големите деца вече е желателно да не им се обръща внимание за кратък период от време.
Наденце, Тони, Мирче, как са дребчовците?
Варненки, браво и на вас, хубава среща сте си направили  Hug

Много усмивки и добро настроение!

# 342
  • Варна,морето,сините вълни...
Добро утро мамчета!
Страхотни снимки сте направили!  uraИ всички сте толкова сладки и лъчезарни! И с тези шапчици,ще ги изям малките сладури TadaСъжалявам,че пропуснах варненската среща,но съм настинала.Снощи ме и тресеше,имах малко Т,хремава съм и няма скоро да се видим,докато не се оправя напълно CryЩе повторим празника заради мен,нали? Mr. Green Embarassed
Дребното е станало голямо шило,само се търкаля,опитва се да пълзи,седи вече стабилно и като ме докопа за блузата се изправя сама.Ще свалям май матрака на кошарата долу  Laughing
Времето е страхотно,излизайте на разходка че следобед го давт да превалява.Аз чакам майка да дойде и ще ги пращам да обикалят квартала,че на мен ми е много убито и не ми се мърда никъде!
Болничките да оздравяват бързичко,Ноел дано не е нещо сериозно  Hug

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 09:47 от titka.banditka

# 343
Здравейте, мами и бебочета!
Честит 1-ви юни (на патерици), нека всички си останем деца, защото само тогава светът е вълшебен!
Честито на всички месечинковци от вчера и днес, да растът весели и усмихнати деца! bouquet
Софиянки, супер сте и вие и бебчовците, виждам, че сте си изкарали страхотно. Много ми се искаше да дойдем, ама нали съм болна втора седмица вече  ooooh! добре, че Митко и мъжо са по-добре.
На всички болнички бързо да оздравяват.   bouquet
По цял ден сме навън и не съм ви чела, сега пак ще яхаме количката.
Мириамс БЛАГОДАРЯ ти, че си се сетила за мен   bouquet  Hug
Скромна почерпка за моите 25-години:

за първи път от 3 години насам, няма да пускам сирени  Grinning
Лек и усмихнат ден

# 344
Да Честитя със закъснение Първи Юни!Да са ни живи и здрави дечицата и много щастливи!

Вчера голямо хайманосване и вечерта излизахме до 22ч на заведение ,та нямаше как да се разпиша...

Честит Рожден ден ,Лина!
Честити месечинки днес!

Мами ,помогнете с инфо и препоръка...нещо не ни свърта вече и другата седмица се чудим до къде да отскочим за два дни ...не сме ходили в Балчик,имало мидена ферма -дайте ми някакви отзиви и мнения ,а къде ли да нощуваме ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт