Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 888
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Супер сте изкарали. Много хубави снимки и толкова много бебета!

Аз чакам с нетърпение да спретнем една бургаска среща.
Нищо, че сме по-малко на брой.  Wink

Пашик, не мога д ати помогна. Не съм ходила в тоя район.
Мъжа ми ме навива да ида на Каварна, ама много тъпо ми изглежда всичко там.
А и като видях в какава къще ще спят - се отказах окончателно,хихи.

Флъфи, те и тук са много скъпи градините, ама данъчните връщат някаква част.
При вас не е ли така?

Ноел, а избива ли зъб? Нико няма температура, но е много хремав вече 3та седмица.
Казаха ми на консултация, че докато избиват зъби, имунната система е слаба и лесно пипват какво ли не.

# 346
  • София
Лина, и софиянки ше повторят заради нас! Mr. Green Налиии? Hug

Смехоранка, ти педагог ли си, психолог ли си? Питам защото виждам че лично към теб беше отправен въпросът и дали да те използвам Twisted Evil Hug  
Само на мен ли ми е много трудно да помня "важните" неща за мамите във форума? Помня адски много дреболии и много рядко рождени дни, професии и т.н. newsm78 Всъщност в продължение на 4г имах 3 много добри най-добри приятелки и успях само на едната рождения ден да запомня, и то защото е на Коледа, много съм зле! Embarassed

Пашик, влез в Грабо, Колектива и Задружно! Има прекрасни предложения за почивки Peace

# 347
  • София
Пашик, аз умирам за северното черноморие, там обикаляхме с мъжа ми като се сваляхме, хихи. В Балчик конкретно на един свети валентин ходихме, спахме в самата ботаническа градина, беше приказка просто. Но бяхме без дечурлига тогава, та не знам доколко е подходящо.

# 348
Мила, изобщо не харесвама Каварна!!! А плажа е ooooh! . Тюленово има много хубав плаж, на Българево е много хубаво, спокойно и се предпочита от родители с маллки деца Peace

Пашик, за Балчик не мога да помогна , не съм ходила там от 100години.

# 349
Milla Elaine, гледам, гледам в устичката на Ева за зъбче, ама нищо не виждам. Не знам дали й избива. Confused

# 350
Ехееее,много си ви обичкам-Благодаря на всички за страхотната срещичка-повлякохте крак и в ресторанта имаше много много работа та чак до 01.00  нощес.От днес ви искам на линия-аз черпя кафенцето-просто да сте ми на късметче    Hug
Видях снимчиците и тези на Варненки-страхотни бебчовци с много настроение.
Честити месечинки и Честит имен ден(и на мен)
ето и рецептата за тортичката,а за другия път съм ви измислила чудесен домашен сладкиш с бисквити
медена домашна торта
8 с.л.мед
10 с.л.захар
2 яйца
1 ч.л.сода
2 1/2 ч.ч. брашно

за намазване:3к.заквасена сметана с 1ч.ч захар се разбиват с миксер

замесва се тесто,разделя се на 5 топки и се оставя в хладилника 3 часа.след това с помоща на олио се оформят кръгли кори(аз си изрязвам от пергаментова хартия размера на тавичката и малко да покрива отстрани и върху хартията мажа олио,с ръка и леко с пръсти разтилям докато заеме тавичката).пече се на фурна 220 градуса за около 10 мин.(но всяка фурна е различна)трябва да придобие хубав златист цват.готовата изпечена кора се изважда и се оставя да поизтине,след това махаме внимателно хартията.през това време слагаме следващата и следвашата и така и 5-те.слагам първия блат и наръсвам малко с прясно мляко,отгоре намазвам със сметаната,след това пак блат-мляко и сметана и така до края.от страни намазвам отново със сметана,ако някой пожелае може да сложи и орехи

дано да ви хареса и много да ви е вкусно

Хубав ден и до скоро милички

# 351
Честит празник!   bouquet
Честит Рожден Ден на Лина!  bouquet
И честит имен ден на имениците, те си знаят кои са  Laughing

Аз още не съм се осмелила да сложа на малчо къс ръкав. Вие?
Моята й слагав и без ръкав, защото в количката й е завет и сигурно е много жега, а като я гушкам пак й топля, така че давай.

Ноел, ама нали предните дни е била по-висока температурата? ако е така това 37.4 според мене не е страшно за 1 ден, при нас така завършваха температурите - няколко 39 и после така по ниски и край. Мисля ако продължава после, да се безпокоиш.

Ние на тези скорошните срещи може и да не можем, особено на това в неделя и то много ме яд, ама те пък все ни уцелват някакви мероприятия.

Бебз, споко и аз съм така, РД-тата си ги записвам, ама пак ги пропускам  Embarassed

Марвина, хайде идвай на срещи и дано се засечем  Simple Smile

Писе  Hug  Hug  Hug

# 352
  • Stavanger,Norway/ Varna
Балчик не е лошо, може да се разходите от там до Албена, Калиакра и тн.

Флъфи, ужасно са скъпи да, а за второ дете има само 30 % намаление. Връщат нещо от данъците, но не се усеща просто  Rolling Eyes

# 353
 Страхотни снимки, много са готини сладурите   Simple Smile Мишелка си е все с къс ракав, рядко и слагам болеро или жилетка. И почти винаги е боса, за ужас на баба и  Mr. Green
 Рожденни дни, имена, дати, че и факти не помня също. Много съм зле, някаква супер избирателна памет си имам  Rolling Eyes
 lina borisova честит рожден ден, всичко най-най  Hug
 hailie нЕма да се пУашиш, аз убеждавах баща ми, че сме 2001 година  Joy
 legeo чак и на скраване реагира Гого, браво. Моята, ако и се скарам почва да се хили  Crazy Тя много обича да се крещи, скача и вика и да я мачкам, пляскам и хапя лекичко. Та каквото и да направя тя все се радва, мисли си, че си играеме. Аз не че се и викам де, малка е още за мен  Simple Smile

# 354
Честит първи юни на нашите малки и големи деца! Да са здравички и все така прекрасни!

Честит имен ден на имениците!

лина, честит рожден ден!

Не съм ви чела, че сме за няколко дни на Обзор и няма много време. На бебчо много му харесва, всички го закачат и той им се хили. Снощи за първи път успя да заспи навън вечерта като му се приспа към 9 и до полунощ ни остави да поостанем навън до по-късно. Само че имаше дискотека на плажа и докато дънеше музиката спеше и като свърши към 23:30 и той след малко се ококори.  Laughing

Видях страхотни снимки от варненската, софийската и бургаската среща! Даже си мисля като се приберем да си организираме и ние една пловдивска-асеновградска среща, ако асеновградчанки нямат транспорт, мога да дойда да ви взема.  Grinning

За обличането, малкия е много леко облечен, вече рядко му слагам чорапи през деня и е с къс панталон и къс ръкав.

Връщам се да попрочета малко назад докато мъникът спи.

# 355
Навън е по боди с къс ръкав и къси панталонки и без чорапки, вкъщи е само по боди с къс ръкав, но тук е нечовешка жега, не искам да си мисля през юли-август какво ще е Crazy

# 356
Miss Fine, тя и сестра ми ей така ѝ се радваше на нейната, проблемът беше, че като се роди малката, голямата започна да ѝ се радва по същия начин  Grinning После върви обяснявай на каката, че така не бива, че мама е по-внимателна и т.н. Crazy
Къс ръкав не смея още - тук в Бургас доста духа и е нужно нещо макар и тънко отгоре Rolling Eyes иначе понякога е бос навън.. А на вилата съм го държала по бодинце, беше страшна жега..
Ноел, ако не си давала нищо за температурата е възможно да продължи по-дълго време. Ще мине... и дано ако има зъбчета да излизане да избиват вече!  ooooh!
За среща - Пашик, Нани, Цвети, аз ще съм на вила идната седмица, имайте предвид. Сестра ми ми е подготвила цяла програма - разходки, пикници в гората..

# 357
Честит празник!  bg
Честит рожден ден на Лина!  bouquet
Честит имен ден на имениците!  bouquet

Ноел, много неприятно. Sad По принцип знам, че ако до 3 дена детето не свали Т, е добре да го види лекар, да не е отит или нещо на пикочните пътища. Peace

Леле хора каква е тая жега при вас? Сууупер Simple Smile Ние живот и здраве в края на месеца идваме в София и ще останем юли, сигурно ще е яко жега! Party

# 358

Днес голямото ми момче става на 12г. Почерпете се за негово здраве Simple Smile Довечера ще е голям купон затова ще се приготвяме.
Вчера беше сууупер бебшкото ни парти, ще добавя и аз малко снимки, но утре.
Лина честит рожден ден  bouquet
Честити месечинки Hug

# 359
Лина,честит рожден ден.Честито на всички именници.приятно изкарване на тези които вече са на моренце,и ни заминаваме скоро(на 13.06)Приятен ден на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт