Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 879
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Лошото е че някой ще ги послуша, а още по-лошото че все още иам е педиатри, които го препоръчват ooooh!

Кат, твоята сладурана е скарана със съня откак се е родила! Много те измъчи, но вече порастват и ще става по-добре Hug

Веси, аз глутен въведох отдавна. Сега давам бисквити когато излизаме, колкото да изпия едно кафе. Не е всеки ден, но почти. Специално за жълтъка бих изчакала седмица ако съм въвеждала друга нова храна.  То при нас останаха мляко, мед, силните алергени и жълтъка само невъведени. Тия дни ще почна с жълтъка и останалото след мноого време, по Коледа може да е следващата нова храна чак Mr. Green

М9 и моята баба все иска да гушка децата, по-млада е, ама не може вече, не й държат ни краката, ни ръцете. Оставяла съм малкия при нея на село докато спи като ми се обажда веднага щом се събуди и веднага се връщаме. Браво на баткото че се е включил Peace

Смехи, моят прави най-често това с прибирането, което си описала, но още не е проговорил и не вдява веднага всичко, което му се говори. Не става много работата с уговорките и честно казано досега процедирахме по начина "прибирай се да не те прибера" Crazy Ние се опитваме да сме от по-приятелските родители и по-рядко да налагаме авторитет, но в момента точно е такъв калпазанин от няколко седмици, че сме по-скоро на "никакъв авторитет".. Мога ли по някакъв начин повече с действия, отколкото с думи, да му покажа, че и да сме добри все пак сме родители и думата ни трябва да се спазва? Сигурно ти дотегнахме с тия въпроси и не ми отговаряй сега ако не ти се занимава, той скоро май няма да се поправи така че темата ще е актуална Mr. Green Всъщност въпросът ми е отправен и към всички майки на по-големи дечица, които са минали по тоя път Hug

# 541
  • Стара Загора
Момичета, Веско още не може да седи сам Sad Rolling Eyes Говорих днес с ортопед, прегледа го, каза, че от негова гледна точка няма нищо обезпокоително, но до 9 месеца, ако не стоял стабилно да ходя на нефролог.Има ли още някое бебе, което да не стои стабилно седнало? newsm78

# 542
Дани, не се притеснявай, няколко страници по-назад( около 30-та страница) и Диданка питаше за същото, доста мами отговориха, че децата все още не стоят стабилно, Йоана и тя не прави изключение. Стои само ако е подпряна или вързана( в количката).
Олеее, нека силата бъде с вас jedi и оздравявайте бързо всички!!!  costumed050

Вчера Ани стана на 8 месеца, забравихме да почерпим Embarassed, но за тези, които се сетиха и ни поздравиха- ето заповядайте, пък макар и с малко закъснение: beer beer2 Popcorn

# 543
  • Варна,морето,сините вълни...
Здравейте момичета!
Ние сме по-добре,хремата поотихна и сега ходихме до педито да я прегледа.Гърло и гърдички чисти,изписа ни Хамомила,Коризалия,Ехинацея и последно днес да дам Осцилокок. Каза,че ако няма в семейството обременени с алергия,мога спокойно да давам чайче от лайка-действало противовъзпалително.С една дума добре съм се справила и то благодарение на форума и на всички вас(тини-пини,веси-барабеси Heart Eyesза личния разговор  Wink),които пишете и споделяте когато имате проблеми и ста болнички! Hug
Оле,дано бързо оздравеете всички Praynig  HugБлагодаря ти за мнението,ценя го!!!
Зарат,ти въведе ли глутена?Аз се чудя да почвам с него или да почвам с жълтъка?
Кат,всичко ще се оправи. HugЩе стискаме палци за изпитите Peace
За ДМ-а акцията сега е за Силан-омекотител и Персил сенситив, които са за бебета.Определно са на далаверка и смятам да се възползвам,ама забравих копието от акта.И без това няма ден без пране-я нашите,я на дребното ooooh!
Нещо не ми се отваря този линк,да прочета за кво иде реч  newsm78
Хайде пожелавам ви хубав ден и приятни разходки!
П.П. ДА попитам някой пробвал ли е каша от просо?Елдата не я харесваме,повдига ни се от нея и се чудя сгеа каква да взема,да не е пак оризова.

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 12:16 от titka.banditka

# 544
Опитах се, да оставя коментар под въпросната статия, но не става.  newsm78
Големи глупости са написали наистина.

Данимира, не се претеснявай, ще започне да седи.
В бебешката група на Нико, доста негови "наборчета" не седят стабилно още.

Аз пък не въвеждам жълтъка така, да го варя, че да прибавям към пюре.
Просто давам нещо с яйце. Оня ден яде палачинка напр.

Веси, аз давам всеки ден глутен. В кашите има глутен, в хляба,който яде има глутен,
в бисквитите за 8 месечни също. Няма как да го избегна, а и ако няма алергия, не виждам и смисъл де.

# 545
  • София
Хора, какво става с Димяни? Бяха болни всички и спря да пише, вчера и писах ЛС по друг повод, но не ми отговаря, не влиза във форума, люлинските майки знаете ли как е, да не са зле дечицата?

Аз си бях взела омекотител Силан от Темпо, попринцип използвах друг, но сега отворих лилавия онзи ден и мирише божествено!

# 546
  • Стара Загора
Момичета, както винаги -  Hug благодаря! Веско го сложих седнал в кошарата, постоя някъде към 1-2 мин. и си легна като пич пак.Май трябва по-често да го слагам, за да свикне newsm78 .
За глутена-аз като се замисля, май давам всеки ден.В някои каши го има, в бисквитките, в сухарчетата...

# 547
Честити месечинки на всички празнуващи днес.Да растат здравички и послушни.  bouquet Hug

# 548
  • Стара Загора

doh rotfImbo smile3544 #2gunfire newsm29  Stuck Out Tongue Winking Eye Ох, не знам каква е правилната емотикона... Аз викам направо да забранят кърменето със закон! ААААмАхА, само вреди носи на децата. В сокчетата е истината!!! Peace
На мен това по-скоро ми прилича на ... в лек вариант да го напиша - майтап Laughing .Едва ли някой би го взел на сериозно newsm78 С това заравяне в пясъка, даване на 2 месеца на сок от портокал и ягоди ... какво още беше ooooh!

# 549
Хора, какво става с Димяни? Бяха болни всички и спря да пише, вчера и писах ЛС по друг повод, но не ми отговаря, не влиза във форума, люлинските майки знаете ли как е, да не са зле дечицата?

Аз си бях взела омекотител Силан от Темпо, попринцип използвах друг, но сега отворих лилавия онзи ден и мирише божествено!

Няма време  Hug С 3 дечица,а и малките бяха болнички,пък и пораснаха Simple Smile

# 550
  • У дома
Здравейте,

Вчера направихме първата морска баня, http://oktomvri2010.snimka.bg/family/pozitive.472776.23789022 времето беше супер. Аз изглеждам повече от ужасно, Лъчко не хареса водата, беше малко хладка. Но мисля следващия път да се подготвим по-добре, ще му вземем басейнче и ще е много доволен.

Снощи беше кошмар докато заспи, много беше превъзбуден, а и явно го мъчат зъбите, защото като цяло е кривичък и днес продължава така. Хленчи, не спи.

А пък за разходка е адски горещо, а и нещо на мен не ми се излиза, имам нужда от почивка, че както винаги събота и неделя се оказаха най-натоварените дни.

Много болнички има, дано бързичко се оправят бебоците.

Глутен давам всеки ден, каши, бисквитки, хлебче.

Дани, слагай го по-често седнал отстрани с възглавници и постепенно ще свикне

# 551
  • Русе
Здравейте момичета  Hug
Днес малкия ми сладур става на 8 месеца ,да ми е жив и здрав и ето една малка почерпка за негово здраве / стига да успея да кача снимки  hahaha /

Честити месечинки и на другите малки сладури   bouquet

# 552
  • Варна
Влизам само да кажа на титката, че ние ядем каша с просо с охота. Само че слагам кърма вместо вода- на Сънвал е кашата, безмлечна.
Прибрах се да починем и след час пак навън Wink
Отивам да чета статията, която сте постнали  Peace

# 553
Позитив страхотна си, а Лъчко е голям сладур. Днес с нашият бате разглеждахме снимки на Лъчко и Марио и накрая Марти констатира: " Тези деца явно само спят и ядат, а не са като нашия с тръни в дупето."Simple Smile
Много са хубави всички октомврийчета!

# 554
Егати статията! Паднах просто! Да се смея ли да се ядосвам ли?!  Laughing #Cussing out

Ева вече седи стабилна от началото на месеца.

Утре пък Моника става на 5 год.

Тия дни бяхме по гости и не писах много.

Общи условия

Активация на акаунт