Пазарджик - 47

• 66 870
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Два щъркела със счупени крака в обл.Пловдив имат нужда от помощ за транспорта поне до Пловдив, в най-добрия случай до Стара Загора.

Единият е в с.Паничери, общ.Хисар, обл.Пловдив. Човекът го е прибрал, но не може да го закара до никъде.

Вторият в с.Поройна. Вечерта ще прекара в Първомай при човека, който успя да го улови, но на сутринта пак ще пътува с него до Поройна, където човекът работи.

Любомила
Спасителен център за диви животни
Зелени Балкани
0885 22 84 86

# 706
aз нищо не разбрах от последния пост, но ако е това което предполагам ЗЕЛЕНИЯ телефон на РИОСВ...отгварят и в почивни дни и от личен опит, казвам че винаги се отзовават...спасявали са не веднъж щъркели и щъркелови гнезда
На телефон (034) 441 875  в работно време и 0885/301 066 в извън раб. време

http://www.riewpz.org/

# 707
Здравейте, имам нужда от помощ- търся апартамент под наем за майка ми. Моля ви ако някой се сети за обява или някой около вас отдава под наем да ми пишете. Трябва й 1-но или 2-ву стаен в много добро или отлично състояние за до 200 лв наем. Ще съм ви благодарна на каквато и да е информация  Praynig

# 708
Здравейте, мамчета!
Не знам дали въпросът ми е точно за тук, или да търся друг раздел във форума, но за всеки случай да попитам: някой може ли да ми препоръча добър водопроводчик в Пазарджик?
Благодаря!

# 709
мога  Simple Smile

ще ти пиша по-късно на лични за да ти дам телефона   bouquet

водопроводчика е много доибър - правил е неведнъж цяла ВиК инсталация и на нова къща и е подменял съществуваща..и е от тези които и сонди бият...  препоръчвам го  Peace

# 710
  • Buffyworld
Гери, искам да благодаря и на теб и на Нинка , че винаги сте толкова отзивчиви и помагате с безценна информация на другите ! Винаги ако нещо ме интересува, знам, че вие ще помогнете. Златни сте !!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 711
Гери, искам да благодаря и на теб и на Нинка , че винаги сте толкова отзивчиви и помагате с безценна информация на другите ! Винаги ако нещо ме интересува, знам, че вие ще помогнете. Златни сте !!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Едно голямо Благодаря и от мен  за двете  Hug толкова съм спокойна и щастлива, че ви има  bouquet

# 712
Я и аз да се присъединя към фенклуба с две ръце.  Hug

# 713
 Blush момичета форума на БГ МАМА, ми е помагал не веднъж и то в критични ситуации...
на мен не ми струва нищо, да споделям с вас известна ми вече, полезна информация..

# 714
Лелеее, к`ви сте само!.... Laughing Rolling Eyes Blush

# 715
Да питам и тук, може пък някой да помогне.Simple Smile
Копирам си пост от друга тема:
Подариха на дъщеря ми за РД такъв апарат.Ето този:

В еуфорията около празника при отварянето сме срязали диска със софтуера.И сега ден по-късно няма как да свалим снимките.Щерката е много разочарована.
Дали има някакво решение на проблема?От къде може евентуално да се купи само диск?Или пък някой който има такъв фотоапарат...
Идеи?

Благодаря!

# 716
Жана търсете в интернет.
там има драйвери за всичко...
ако самия апарат е с външна карта, просто нея свалете и източете..

със сигурност ще има в нета драйвери за този апарат и дори и целия диск..така по снимката немога да се ориентирам, но го търсете по точния модел  Peace

# 717
  • в Надежда-та
Гледам всеки пита за нещо, та да не остана по-назад Mr. Green
 Може ли някой да ме насочи към логопед? До края на седмицата сме си в Пз и искам да заведа баткото на една консултация Confused
Предварително Ви благодаря Hug

# 718
Мисля, че не една от майчетата тук водеше дете на логопед. Май даже доста хвалеха някого... Дано се включат.

# 719
в Лекарската ПЗ тема имаше цитирани логопеди и мнения на майки...

Общи условия

Активация на акаунт