Пазарджик - 47

• 66 867
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • в Надежда-та
Благодаря, отивам да търся Hug

# 721
ехооооооооооооо,пиша се "завърнала се "  Mr. Green поздрави от мен,ако някой не ме помни..........или е нов..............Ивето съм   bouquet
Гледам,гледам,нашата тема някъде на долу е отишла..

# 722
ама много променен форума нещо,нови аватари-цветни ,големи.....трябва май да си сменя и моя  Thinking

# 723
оооооо и аз се сетих кога да пиша......03.38  Whistling май е време да си лягам
Малката е с температура и все я наблюдавам,тръгнахме на градина на 3-ти.Ходи два дни и ........... #Cussing out та така
лека от мен

# 724
missus Vermeer ,3 дни са достатъчни да се разболеят в градината ooooh!аз като ги гледам в нашата градина какви сополиви и дрисливи ги водят  ooooh!вчера чух едно от децата как каза на майка му ,че пак дрискало в градината  ooooh!нямам думи

# 725
  • Пазарджик
missus Vermeer ,3 дни са достатъчни да се разболеят в градината ooooh!аз като ги гледам в нашата градина какви сополиви и дрисливи ги водят  ooooh!вчера чух едно от децата как каза на майка му ,че пак дрискало в градината  ooooh!нямам думи
Направо се плаша като го чуя това. Така ми се иска да не е вярно, но всеки ми го казва. Ужас!

# 726
Успокойте се, де. Детето няма да го хване чревният вирус, ако се изслушват и разбират нещата, които го тормозят Peace

# 727
нещо се раздвижила темата... Mr. Green

за лейдис парти някой айляк? към края на месеца? 29-ти примерно?

# 728
нещо се раздвижила темата... Mr. Green

за лейдис парти някой айляк? към края на месеца? 29-ти примерно?
Heart Eyes
Аз нямам нищо против,най-накрая да се запозная с вас  Hug

# 729
Аз ще дойда Grinning

# 730
До тук ТРИ  newsm68
Да измислите някъде да отидем и да потанцуваме

# 731
missus Vermeer! Чудех се къде се губиш. Simple Smile
За hen party съм навита, но ще кажа в последния момент със сигурност. С трима мъже вкъщи съм малцинство.  bowuu Ще трябва да си родя някое и друго момиченце да изравним бройката. Wink Белким тогава ми дадат повече права...

# 732
mama Barba  Hug Тук съм.По фестивали,ходим със децата/от групата по модерни танци/ насам натам,студентка съм вече  Mr. Green да се похваля и така.Ще се радвам да се видим

# 733
  • Buffyworld
mama Barba  Hug Тук съм.По фестивали,ходим със децата/от групата по модерни танци/ насам натам,студентка съм вече  Mr. Green да се похваля и така.Ще се радвам да се видим

Къде ходите на модерни танци ? При коя  учителка ? Можеш ли да ми препоръчаш , моля ?  Grinning Аз не съм още  сигурна дали да запиша детето на модерни или на народни танци ..... newsm78

# 734
Да се представя аз съм учителката по модерни и характерни танци   bowuu  Mr. Green Сега на 27-ми октомври ни предстои нов фестивал.
Във ОДК преподавам,обучението е безплатно.При нас има балет/класически/спортни танци и модерни/характерни танци.
За народни,мисля има във Младежки дом  Wink Ако те интересува друго питай  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт