Пазарджик - 47

• 67 245
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Мирна, за това говоря! И аз така постъпвам Hug

# 61
Моето дете изобщо не е кротко. Тя не седи на едно място - освен когато спи. Изключително емоционално-лесно се "пали",  сърди се, кара се. Но никога не удря и не обижда .

Всяка мама идвала у дома, ще каже питайки я за син ми - че е най-кроткото дете...Така е  Heart Eyes
Въпреки че думите ти се припокриват с част от описанието за него: навън ли сме...той не може да ходи..той винаги припка (освен ако не ходим за ръка)..Все едно е от онези играчки с въженцето за издърпване...постоянно в движение и постоянно бърбори (90% не му се разбира),емоционален е (сам си прави смях и си се смее..лесно може и да заплаче само от неподходящ тон) - мисълта ми е, че не е задължително условие всяко агресивно дете да е от активните, емоционалните, палавите дори ако щеш Peace
Всъщност по-трудно е да се справим с агресивно дете, привидно кротко и недаващо индикации за агресия Thinking

# 62
Здравейте мили дами.Бих искала да се присъединя към вас,все още на съм майка,но това щастие ни предстои месец септември.Очакваме първата си рожба.От Пазарджик съм,за жалост в момента  живеем в Италия по стечение на обстоятелствата Cry,но сърцето и душата ми винаги е била и ще бъде в България и ми е ужасно мъчно че сме така далеч от родината ни.
Бих се радвала да се присъединя към вас и да общувам поне чрез този форум с едни мили "съграждани",а  и ще ми бъде от полза общуването и съветите от вас-мамите с опит.Лек и усмихнат ден желая на всички ви Hug

# 63
Привет, Вероника, добре дошла Hug

Само кавичките да ги преместиш една дума по-назад Joy Wink

Лека бременност ти пожелавам

# 64
"добре дошла" при нас Вероника   bouquet
Предполагам, че и в тази Пз тема ще ти е интересно  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559218.0

леко бременеене  Hug

# 65
Лека бременност и от мен Вероника,добре дошла при нас  Mr. Green

# 66
Аз така и не предложих поне виртуална почерпка, но по повод присъединяването на Вероника, ще го напривя. Добре дошла! На първи май стана една година откакто се преместихме в Пз. За мен беше много стресово първите месеци, особено като забременях скоро след това, стресът стана двоен, но градът ме спечели. Заслуга имате и вие!

# 67
Хора, какво сирене ядете? newsm78 Аз хич не разбирам от млечни продукти, не ги и обичам особено. Ама едно "на баба" взимахме, само че онзи ден нещо така здраво хрупаше вътре из цялото сирене, че се притесних. Цеци се бъзика, че не са разтрошили тебешира както трябва....

# 68
Цеци се бъзика, че не са разтрошили тебешира както трябва....

хахахахахах,добре казано.Има едно сирене в Била във малка бяла кутийка пише Свежо или нещо подобно до моцарелата е/съвсем в началото/....много е хубаво.Аз обичам повече меките сирена и не чак толкова солените  Mr. Green

Момичета самичка съм  Cry моят мъж замина в чужбина за работа,защото тук......... #Cussing out #2gunfire  оффффффф не ми се говори,та с малката сме самички
И майка също замина да помага на сестра ми във Испания и направо,така ми е тъжно и ....  Cry

# 69
истинско сирене е на Маджаров  Peace

Имаме една мама тука, която работи във Биовет и тамошни лаборантки бяха правили за тях си изследвания...та това е Сиренето  Peace
В Била има натрошено в кофички, което е по-евтинко  Peace

Странното бе, че лаборантките бяха правили такова изследване и на кис.мляко - та в Данона - няма нищо общо с кис. мляко, дори го няма и така рекламираният бацил...Родопея и Родопчанка - са дори вредни.., както и На Баба и на Дядо  Tired ....та истинско мляко е СЕРДИКА  Peace  без значение кой процент  Peace

# 70
Много благодаря за отговорите.  bouquet  bouquet  bouquet

(Иве, съчувствам ти - сигурно е много тъжно хем да си сам, хем да няма и кой да ти помага...)

За Данона знаех, ама другото не.
Ще пробваме, Гери, мерси.
И Свежо-то ще видим.

(Цецо всяка вечер яде по една кофичка кисело мляко - пробва това На баба дето е уж по стандарт, но не му хареса, сега си взима Карабунар. Някой знае ли нещо за него? Иначе ще му кажа за Сердиката.)

# 71
знам и за Карабунар  Mr. Green

значи...млякото им е мляко  Peace ..сиренето - имат и от 5лв. имат и от 9лв. - да ти подсказвам ли кое е Сирене?  Mr. Green

# 72
Кажи.
То ясно, че по-скъпото би трябвало да е по-добро. И 20 да е, ма да е сирене Rolling Eyes

# 73
е много ясно че под 7-8 лева нема как да е Сирене...

# 74
Спомням си като малка като ходех на село на гости при баба,та тя правеше домашно сирене,масло и кисело млеко ............до сега още не съм опитвала нещо подобно,даже и малко не се доближава до този вкус.
Маслото беше с неповторим вкус,а кис.млеко-кисело,но истинско-с домашен козунак  Hug  Mr. Green/дано няма пощенливи/

Общи условия

Активация на акаунт