Пазарджик - 47

• 66 860
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
  • Buffyworld
Благодаря ти много  Hug. Ще изчакам малкото да каже последно дали иска на модерни или на народни  Mr. Green

# 736
  • Пазарджик
Ха, колко чудесно! Тъкмо информация от първа ръка.  Mr. Green

missus Vermeer, моята щерка много иска да ходи и ще я водим. Тя е на 5. Може ли да я доведем при теб, да я видиш. Евентуално кога?  Grinning

# 737
  bigdance2  парито се очертава за 29-ти , от 20ч. СТарата КЪЩА

няма да сме само изброените тук..много от маметата спряха да пишат тук и са по-активни във ФБ

ще се радвам да се видим със всички, които не са идвали досега на нашите ....партита  Mr. Green

Иве   bouquet  добре завърнала се

да питам и аз за танците - имам 15-годишна дъщеря..иска да ходи на "нещо"...но не да прави кариера и да печели конкурси с това..по-скоро като замяна на фитнес и за забавление...в ОДК удачни ли са танците за тази цел?

# 738
 bigdance2  парито се очертава за 29-ти , от 20ч. СТарата КЪЩА

няма да сме само изброените тук..много от маметата спряха да пишат тук и са по-активни във ФБ

ще се радвам да се видим със всички, които не са идвали досега на нашите ....партита  Mr. Green

Иве   bouquet  добре завърнала се

да питам и аз за танците - имам 15-годишна дъщеря..иска да ходи на "нещо"...но не да прави кариера и да печели конкурси с това..по-скоро като замяна на фитнес и за забавление...в ОДК удачни ли са танците за тази цел?
За старата къща съм напълно ЗА,много  е хубаво там.
За дъщеря ти добре дошла,може да гледа първия ден/както и всички желаещи/ако иска,но дечицата са по-малки-дано да и бъде интересно.
Защо да не иска професионално да се занимава.АЗ СЪЩО УЧАСТВАМ  Mr. Green на самите фестивали,и ще се радвам да имам партньорка  Hug
Който желае на  18-ти от 17.30ч във ОДК/ако публикувам една снимка на балета нали няма да се приема за реклама,безплатно е обучението ,но не знам....
mimsat разбира се,че може  Party

# 739
Цитат
по-скоро като замяна на фитнес и за забавление...в ОДК удачни ли са танците за тази цел?
Маже,може  Wink

# 740
  • Пазарджик
Гледам пак купонче се заформя,ама аз нали съм с голям късмет......... Hug Та за протокола НЕ МЕ БРОЙТЕ  Hug

# 741
Иве, честито ти студентство! Laughing  bouquet  bouquet  bouquet

И моята голямата иска народни танци, щото не мога да я взимам при големите при нас. Но в Младежкия имало някаква деспотична церберка, която си позволява и коментари за телосложението. А пък щерката е едричка, едричка и не искам да я смаже някоя устата лелка. Взела съм телефони за записвания, ще видя ако Борис Ганчев прави група.

# 742

И моята голямата иска народни танци, щото не мога да я взимам при големите при нас. Но в Младежкия имало някаква деспотична церберка, която си позволява и коментари за телосложението. А пък щерката е едричка, едричка и не искам да я смаже някоя устата лелка. Взела съм телефони за записвания, ще видя ако Борис Ганчев прави група.
Мече,церберката е Таня Димитрова.И аз съм танцувала при нея,голям дзвер е  Laughing
Борис Ганчев е чудесен човек и ръководител,но от тази година не е начело на "Детство",измести го една жена,на която не бих поверила и котка ,камо ли дете ooooh!  С две думи ,народни танци при добър ръководител и ПЕДАГОГ в Пз няма  ConfusedОДК мразя заради Емилия Спасова,директоркатаизказах се Mr. Green

# 743
  • Buffyworld
Гери, предварително ли ти трябват бройки за купона ? Ще събирате ли пари ? Бройте ме и мен за сега....... newsm78

# 744
Данче, ох, отидоха ми надеждите... Sad

# 745
В ОУ Отец Паисий има един танцов състав "Елица", но се плаща.

Иве, имам една ученичка, която играе модерни танци. Дали е при теб?  newsm78 Я качи снимчица да се порадваме на децата. Няма много да се оспамим.

Гери, къде е Старата къща?  Blush

Ааа, май сме на 50-та страничка...

# 746
Мерси, Мамо Барба, ще попитам  bouquet

# 747
  • Пазарджик
Нинка,в ОУ Отец Паисий са ЕЛИЦА- това е детско юношески ансамбъл ( хор,танцов състав и оркестър)Танцовите групи са на възрастови граници,но да там се заплаща 15 лв на месец поне миналия сезон беше така.ГХР на ансамбъла е Маргарита Караджова. Hug

# 748
Парите месечно са нищо в сравнение удоволствието и ползата за детето. Да не говорим колко се харчим за глупости. Пък и всеки труд трябва да се заплаща. Ще питам, мерси.

# 749
mama barba как се казва момиченцето?
Аз нещо забравих как да качва снимка  newsm78

Благодаря "Педагогика на преподаването на изобразителни изкуства" първа година  bowuu Mr. Green
Данчето с трабанчето ти защо така с директорката,я разкажи  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт