Британците, британците! Имаме си кифличка! Тема 19

• 18 659
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мне, проверявам си салатката да няма краставици Mr. Green

# 406
  • София
Честно, хипнотизираш ме така...  smile3556

# 407
Вярно ли, тогава да се възползвам от безпомощността ти- Vanya_I, от днес се отказваш от Джонатан Рис-Майерс и  Крисчън Бейл, и ги прехвърляш безвъзмездно на Джой Laughing. След като публикуваш това си желание, и правиш тава с баклава и друга с мазни банички. Свободна си! Mr. Green

# 408
  • София
Ааааааа, никакви такива! Не съм толко хипнотизирана!  Crossing Arms

# 409
Уфф, жалко, утре ще опитам пак Wink
Намери ли си филм, и аз съм в безидейност от известно време Confused?

# 410
  • София
Нищо кой знае какво не намерих... Доста филми ме чакат, за които просто не ми идва настроението...
Мисля да се отдам на ром-ком със Рене Зеле-нещо си New in town. Тя е достатъчно добра в този тип филми, та за приспиване става! Надали ще остана будна!

# 411
Аз се замислям за United States of Tara, особено сега, когато имам и мнение на гледал го. Липсват ми сериалите, идеални са за запълване на вечерите, а напоследък се налага да работя и вкъщи, та не остава време за цял филм в повечето дни Confused.

# 412
  • София
Сериално съм на Army wives - за американско военно градче и по - точно за 5 съпруги на американски войници. Готин е, но няма бг суб и не мога да го гледам на конвейр, та давам малко по малко.

# 413
  • Разпиляна във въображението
Ние също не можем да изгледаме и един филм. Стига ни времето да един епизод от изоставен сериал преди да заспим.

# 414
Ауу, Мириел, много си готина, пролетна Heart Eyes

# 415
  • София
Абе, Джо, някой казвал ли ти е, че имаш страшни очи! Mr. Green Heart Eyes Виждам, че и ти си открила благословията на чужбинския подфорум. Laughing Аз само в темата за Япония (която е невероятна! Ако не сте я чели, я прочетете цялата!) си направих половината мнения.  Laughing

Ти поне си в чужбина наистина, а аз само се разписвам дистанционно. И чета, де, щото и аз се ориентирам към живот в странство вече...

Напоследък съм на вълна сър Хопкинс. Старо, но златно. bowuu Всички младоци бих заменила за него! (Това НЕ Е предложение, само да вметна Naughty)

Перфектният възрастен джентълмен:

Страховит:

А ето го като млад левент Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Гледам го в старата версия на "Лъвът през зимата" и се топя от кеф. Велик филм!

# 416
  • Разпиляна във въображението
Джой, благодаря. Сърдита съм на Алекс, та го смених за малко.

# 417
  • Ænima/Albuquerque
Брей, Гея си "почина" от нас.

Севере, тоз аз го храня, мамин хубав.  Heart Eyes

# 418
Абе, Джо, някой казвал ли ти е, че имаш страшни очи! Mr. Green Heart Eyes
Данаилов не ми го е казвал Laughing. Иначе благодаря Blush Hug Чужбинският форум е благословия наистина, дай японската тема, да повъзклицавам и там, и без това половината ми мнения са "ах" и "ох" Mr. Green

Мириел, все така сърдита му бъди, и сменяй рокличките често Wink

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 23:36 от joy_r

# 419
  • София
На! Mr. Green Темата е страшна, съветвам те да я прочетеш цялата, а титулярката на темата, Самурайка, е уникален разказвач и човек! Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=519522.0

И моите са главно "ах" и "ох". Така ни се пада, като не сме клетки. Joy

Общи условия

Активация на акаунт