Британците, британците! Имаме си кифличка! Тема 19

• 18 668
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
ш` зема са пробвам и без тва всичкото народ около мен ме навива... постоянно...  Tired

Отивам да пия! ш` ва замолА, никви близки срещи с моите хора в списъка докат съм пияна! Всичко помня, независимо от количството алкохол!

# 601
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм супер "за" брит-полянка-палатка-среща.  Mr. Green
Ох, треа да пийна една бира, че да ми светне пред очите.  Blush

# 602
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами, Ване, какво да направим ние, като си си ги избирала такива секси Crazy

# 603
Ух, Джой, много готина роклята, ха покажи и как ти стои де, така не мога разбра има ли презрамки, няма ли.  Grinning Ама много шаренко, аз обичам такива Hug Подейства ми инспириращо (как ги обичам чуждиците  Mr. Green) и утре вечер мисля да ходя и аз на шопинг Mr. Green

Аз не съм се отчела, щото много ми беше натопорчено в петъка. Иначе ходих да си видя детитУ, че е при мама за ваканцията.

Ах, Сарки, добре ли се опекоха пилетата? Аз, да ви призная, още съм палатко-девствена Blush Ми нямам мерак за спане в чувал на корава зЕмя. Иначе си умирам за пикници и разходки из гори и поля Grinning
Гъсеница и липосукция hahaha кой знае каква красива пеперуда ще излезе от нея (или вредителна) Twisted Evil

П.П. Ай спрете се де, поемете въздух, глътка коктейл, нещо..., - 4 нови отговора Shocked

# 604
  • Ænima/Albuquerque
Ах, Сарки, добре ли се опекоха пилетата? Аз, да ви призная, още съм палатко-девствена Blush Ми нямам мерак за спане в чувал на корава зЕмя.

Опекоха се, че къ! Майстори сме! Mr. Green
Да ти кажа, с това шалте, дето ми дадоха - ич не беше твърда земята, су-пер е!
Апелирам да си поправяте грешките.  Hug

# 605

Пуци, верно ли е убав там, аз много му се чудя на тоз филм Whistling?

Уха! То не са близки планове, то не са ракурси, подчертаващи челюсти, устни и очи, мааахни, че шсе отнеса, пък не е да кажеш да ми е тръпка иначе.  Joy И кръста на челото много му отива.  Mr. Green

# 606
Мерси, Соне, ама на мен някой друг път, че не съм добра със самоснимачката никак Rolling Eyes

Аз заченах тениса, как ме дразни това швейцарското... Close

Пуц, тегля още таз вечер, много ми е убав мъжа и това си е Heart Eyes

# 607
Верно е убав, па и сръчен с хладното оръжие.  Mr. Green

# 608
Това Priest ли? Ще го изчакам с хубаво качество и тогава. Ще потрая още малко Simple Smile
Пуци, много се радвам за вас с кифленцето  Hug Heart Eyes Купи ли й лигавниче с надпис "My mum rocks"?

# 609
Аууу, не съм! Добре ме подсети, трябва да поръчам и бодито с Рамщайн!  Mr. Green

А Priest е с читаво качество, да знаете, теглете. Виж откъм съдържание има яка липса на такова, но нищо, кеф е за очите.  Mr. Green

# 610
Откъде, Пуци, Замунда или Арена?

# 611
Ей, Сарказвома ква е жвъц в гората Grinning и кви пилета Shocked С ГМО-та ли сте ги хранили ? Малката кифличка вече е истинска женичка-отсега и влияят промените във времето и става кифличка с шипков мармалад (той нали е леко кисел  Grinning) Не съм гледала Priest, Карибски пирати също, няма с кого и да ги гледам, всички са ги гледали докато съм била в Щатско, мръъъъннннн Confused Бетани бил як, а... Cry

Джой, щом е и хипер дълга тотално получаваш моите адмирации за роклАта, много обичам такива.

# 612
Мдааа, Вал, идеални са, мога и цяла седмица да не си бръсна краката Joy

# 613
  • Ænima/Albuquerque
Карибски пирати също, няма с кого и да ги гледам, всички са ги гледали докато съм била в Щатско, мръъъъннннн Confused

Не мрънкай, ами казваш кога и отиваме. Искам да ги гледам пак, но тоя път на 2D.  Mr. Green

Ко им има на пилИтата? Чуднички станаха!  hahaha

# 614
Откъде, Пуци, Замунда или Арена?

От Замундица теглих.

Ооо, Пирати! Верно, бе и тях чакам.

Общи условия

Активация на акаунт