Британците, британците! Имаме си кифличка! Тема 19

• 18 652
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз видях, ама не знаех, че са от филм и се затресох в радост от положителната му промяна. Уви, напразно Mr. Green

# 376
  • София
Тоз момък няма шанс да си смени стила, дори и като възмъжее... Но пък поне по филмите явно ще го гледаме костюмиран... И на мен ми хареса!

# 377
Забранявам секви сънища! Мой! Мой! Мой!  Laughing

# 378
Какво, да му се не види, трябва да значи това?  smile3534 Той и рошав пак си е хубав, ама ха!  Crossing Arms Не ща в живота да стане зализан костюмар, ма в образ мноу кефи.

Забранявам секви сънища! Мой! Мой! Мой!  Laughing

Ти пускай такива снимки, па забранявай, лоша такава.  Laughing

# 379
  • София
Аз искам Мечо да се реши преди да излезне от дома си и да спре тази мода на прекалено раздърпаните дънки...

# 380
Аз пък нищо не искам от него, не е в моя списък все пак Whistling

# 381
  • София
Е то... оставаше нещо от него да искаш. Аз все пак съм от умерените...  smile3534

# 382
Боже, как се е оженил за тази Shocked Shocked Shocked

Да ви се похваля, намерих цаката на трупането на мнения, вече стигам кота 20  smile3533

# 383
  • София
Това не е ли баба му?!?!?

# 384
Хич не

Доколкото съм чела, е десетина години по-възрастна от него, оженили са се той докато е бил съвсем младеж, и е луд по нея #Crazy

# 385
  • София
Хубавите ябълки...

# 386
В Клюкарника преди се обсъждаше огромната жена на Броснан, но там съществува малкият детайл, че тя е била мега-красавица, като са се оженили, а тази и на младини е била плашеща, не ми се рови сега за снимки Rolling Eyes

# 387
  • в сърцето на един мъж...
Пуци, да кажа и тук колко е хубава кифличка Heart Eyes Да ви е жива и здрава и да папка!
Злате, ако може да не ми сънуват мъжа върху чужди жени, нищо, че е женен за баба си Mr. Green

# 388
Злате, ако може да не ми сънуват мъжа върху чужди жени, нищо, че е женен за баба си Mr. Green
Тва Джой, бе Гея, не аз. То се забрави от лакомия това момиче. А на мен ми стана жал за нея да не мръзне и за туй й дадох този съвет.

# 389
  • София
Гледа ми се нещо... какво ми се гледа... що така напоследък се романтиките ме влекат  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт