Британците, британците! Имаме си кифличка! Тема 19

• 19 820
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, Пуц, ти имаш радар за нея, аз не я бях забелязала дори Rolling Eyes. Вярно ще да е безизразна hahaha

# 436
Ма то се набива в очи на тая снимка - виж ги всички с някакво излъчване, онова като трънче в палец - табула раза. Всъщност, иначе не ми е несимпатично девойчето, обаче безизразните лица ме отблъскват.

# 437
Да, винаги гледа като крава в празното пространство Embarassed. Иначе е хубавка, особено с руса дълга коса, но няма нищо, ама нищо, което да намеква за някаква умствена дейност Rolling Eyes.

# 438
  • София
Ма то се набива в очи на тая снимка - виж ги всички с някакво излъчване, онова като трънче в палец - табула раза. Всъщност, иначе не ми е несимпатично девойчето, обаче безизразните лица ме отблъскват.
smile3532

Джоооо, звънчетоооооо  Joy
Представям си я Сарк окичила се със звънци тип БГ чан и звъни ли звъни  Joy като кукер на куков ден!

# 439
хаххаххахаха, точно така, и вратът и се  е огънал под тежестта на "звънчето" hahaha

# 440
Да, винаги гледа като крава в празното пространство Embarassed. Иначе е хубавка, особено с руса дълга коса, но няма нищо, ама нищо, което да намеква за някаква умствена дейност Rolling Eyes.

Или за емоции.  Confused Но стига негативност, петък е!  Mr. Green Не че мен много ми пука, ама за работещите се радвам.

# 441
Работещите вече сме така Laughing

# 442
  • срещу двата комина :)))
добрутру от мен, страшни снимки  Hug
минавам да плюна още един индивид и излизам , че имам работа  Embarassed
http://www.imdb.com/media/rm3223107840/nm3229685

# 443
  • Ænima/Albuquerque
На палатка, на палатка, Пуц.  Mr. Green

Нда, Пръчи е ударила най-изразителния си израз.  hahaha

# 444
Ай игаси авантюриста! Сухо време ти желая, тогаз.  Mr. Green

Как ви е останала слюнка от плюване, просто нямам представа.  hahaha

# 445
Сарко, дано да ви е хубаво времето за палатковия излет. Мен пък ще ме водят утре на риба, щото официално го откривали риболова. То мен не ме вълнува много това, най-вероятно ще си прекарам целия ден в осуетяване опитите на Катето да се удави в реката.

И да не ми е съвсем спам поста

Джой ме вдъхнови с тези снимки  Hug

# 446
Разкошна е тая жена!

# 447
  • Ænima/Albuquerque
Да, бе, авантюрист друг път! Сефте ми е и имах разни тежки казуси за разрешаване, като "Къде ще се студи бирата, защото ако ще я пия топла, изобщо няма да идвам!".  hahaha

Мерси за хубавото време.  Hug

# 448
Аууу, каква кошница има Хелена Crazy

# 449
  • София
Хелена Бонъм Картър е единствената жена, на която и отива тази визия! МНОГО!

Сарк, споко! До сега никой ходил на палатка не се е оплакал от топлата бира!!!

Общи условия

Активация на акаунт