Британците, британците! Имаме си кифличка! Тема 19

• 18 682
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Нека, нека ми дойде тъй само по джинси и татуси, танците ще ги преживея  Mr. Green

# 556
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе да си призная, май и аз  tooth

Я Сарказмова докато я няма,

Laughing

# 557
Пииип по козинката  Blush  hahaha

# 558
Леле, Слънчо, много си смела, като се върне и развърти секирата, ще видиш ти hahaha

# 559
Принесох й в дар тениска с любим герой, дано я омилостивя и си затвори очите пред малкото ми прегрешение  Praynig
 Laughing

# 560
Слънчо, само с едно пръстче пип, че да не те плесне през ръката Сарки като се върне  Hug Орландо въобще не си прилича, косата му е доста по-послушна от сега  Mr. Green А Фреди никакъв шанс да го разпозная! Като казахте Депеш, снощи гледах някакъв нов кавър на Personal Jesus, абсолютно безумен е, не мога да разбера защо изобщо някой ще се опита да прави такова нещо...
Е, добре де, това може би ми харесва

Но това е Джони Кеш, който си е Personal Jesus сам по себе си за мен  Simple Smile

# 561
Добре му се е получило на Джони, не отричам  Peace
Всъщност и на Мерилин Менсън му се получава  Whistling

# 562
Аууу, Джони, велик, велик. Тази ми е най-любимата негова

Един познат свири в местна група, която има много гот кавър на тази прекрасност

# 563
Тоз беше Ванин, нали?

Оглеждам се внимааателно... ... няма я... ... мааачк, налаз... ... доволна съм...

# 564
 hahaha  hahaha hahaha

Ей, бе, Слънчо, днес за мен пускаш музика. Толкова я обичам Rush и толкова отдавна не бях я слушала, че ся като я пуснах, си отворих форОма в нов прозорец, да не ми спре.  Mr. Green

# 565
Обожавам Rush, чак се изненадах от себе си онзи ден, колко отдавна не съм я чувала  Embarassed

Пуц, още нещо специално за теб  Hug

# 566
 newsm51 Всъщност не знам дали песента е "поръчкова", обаче ако не е, просто велико се е получило!

# 567
Слънчо, таз не я знам, много готина

Да ви се оплача, в "Красива мама" продължават да ме игнорират във всяка тема, в която пиша, явно не съм достатъчно красива #Silly

# 568
Не знам дали е фен-мейд клип, не съм наясно с историята, но страхотно пасва  Peace

Много ми харесва и темата на "Истинска кръв"  Blush

Джо, не се впечатлявай от Красивите Мами  Mr. Green

# 569
Ама как да не се впечатлявам, толкова съм хрисима там, и нищо... Ей на вчера ги зашеметих с новата си рокля, и пак нищичко... Tired. А толкова да искам да им се харесам  tooth

Общи условия

Активация на акаунт