Британците, британците! Имаме си кифличка! Тема 19

• 18 678
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
В Придобивките ли реши да се разпишеш?  Crazy
Аз съм си пускала там снимка на кецовете, одобриха ми ги  bowuu  Mr. Green

# 571
Хелоу!
Прибрах се! Поремонтирах малко, ядох много, видях си зверкото...
Почвам отзад напред Mr. Green Джой, не им обръщай фнимание на онез "убавици" Mr. Green Дай да видим роклята Grinning
Представих си Сарки с цигара в копитото hahaha и още повече се хилих на онез кози, акваланги и звънчета  Joy hahaha Joy
Злате, а ти да вардиш снахата, да не изгори много на слънцето Hug
Валандин, добре дошла обратно при нас! Много завид за Ню Орлинс! И аз искам да го видя, някой ден...
Благодаря за идеите за филми, точа сега, ама кога ще ги гледам, никой не знае. Напоследък ми се четат повече романтични любовни романчета, не ми се гледат филми.
Пуци, как е кифличката? Свикна ли вече вкъщи?

# 572
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пускам, Соне, пускам, така ми се искаше някой да се възхити hahaha
http://www.picvalley.net/u/2469/17494485514619980411307127533G14 … tAnQ75neUhakV.JPG

Слънчо, явно не съм им в категорията на мацките, пускала съм балерини, часовник и рокля, все семпли и ни гък Rolling Eyes. А как се възхищават на токове с пайети, не е истина Joy

# 573
  • КиТ
Джо,Джой мани ги тея там Joy Joy Joy,с много хубава рокличка си се сдобила Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Обаче нещо друго.... тука щипеш,налазваш без собствениците на субектите да ги няма,да не се сбогуваш и с другата ръка Crazy Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy

Слънчо страшен клип с ИК-то Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сонче добре си се завърнала и ти Hug Hug Hug Hug

# 574
Разни хора, разни вкусове  Sunglasses
Роклята е хубава  Flutter

Аз отдавна не съм отваряла тази тема, не ми е интересно вече  Rolling Eyes
Едва се престраших да се записвам при Кежо-мацките, забелязала съм, че в теми, които пишат едни и същи хора от години, новите обикновено се игнорират  Confused

# 575
Плами, Ването трябва да си мълчи, аз най-милостиво я оставих жива след налазване на Едничкия ми Twisted Evil.

Слънчо, в Кежуъл темата съм се опитвала неведнъж, пълен игнор Tired. Иначе я чета, успех ти със записването Laughing.

# 576
Ама как да не се впечатлявам, толкова съм хрисима там, и нищо... Ей на вчера ги зашеметих с новата си рокля, и пак нищичко... Tired. А толкова да искам да им се харесам  tooth

Абе...темата с придобивките нещо е завладяна от една нова вълна...НЕмами, които са на по 15-16 и се впечатляват лесно...стига да е лъскавинко. Аз имам много номи придобивки, но нещо силно ме мързи да ги снимам и показвам, мина ми ищаха. Не че не е гот да получиш похвала от мацки като Тия, Лу, Плачолина и т.н., но и те май са се оттгеглили след нашествието на красиви тийнки Laughing Роклята е много куул, бе! Без презрамки ли е, че не вигждам на снимката?

Сонче, уелкъм и на теб Hug Пуци, кифличката днес бяла и мека ли е или е по-скоро ``мрачен сладкиш``(обожавам го това нещо, баба ми го е кръстила така-просто е черно, защото е безумно шоколадово  Crazy)

# 577
  • Ænima/Albuquerque
Я Сарказмова докато я няма,

Така ли ще правиш ти? М? М?

Пииип по козинката  Blush  hahaha

Принесох й в дар тениска с любим герой, дано я омилостивя и си затвори очите пред малкото ми прегрешение 

А, да счупя пръстче?  Crossing Arms
Ти затова ли ми я подари?

Палатковата ми девственост е безвъзвратно загубена!
Нереално яко беше, не ми се прибираше и изобщо не ми липсвахте!   hahaha
Зарибена съм, край - ще си купувам чувал и шалте, да съм подготвена!
Направо не знам на кой свят съм!
Искам пак в гората, веднага, веднага!!!  Mr. Green

След малко свалям снимките и шсъ покажа.  Hug

# 578
Яяя, водолаз, добре дошъл Hug Щом не сме ти липсвали, сме обидени и ще щипем наред Crossing Arms

Мерси за топлия рокльоприем, ей такова нещо очаквах при красавиците Whistling. Вал, има презрамки, ама от позицията на снимане нямах шанс да обхвана цялото роклище, мега дълго е.

# 579
  • Ænima/Albuquerque
Щипи, днеска може, хич не ми пука!  hahaha

# 580
Пфуу, уби ми се мерака, нали целта е да бъдеш наказана Crossing Arms

СНИМКИ, СНИМКИ, СНИМКИ!

# 581
Всъщност не ми се е убил, ооо, Джуди безпризорен сладък, я ела кака да те щип Mr. Green

# 582
  • Ænima/Albuquerque
Съвсем призорен си е, просто днес съм мила и бяла.  Mr. Green

Ей ви снимки в Пикасата, а като се появят и другите със снимките ще ви мятам линк към фейса.

https://picasaweb.google.com/105349618679021188830/05062011?auth … p;feat=directlink

# 583
О, чудовище неземно, ти се прибра!  Hug  Hug
Следващият път да ме вземеш, аз обичам да ходя на палатка  Flutter  Mr. Green

# 584
  • Ænima/Albuquerque
Ми, що не каза, щях да те взема!  Tired
Имаше свободни палатки бол. У!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт