Раждане вкъщи 12

• 20 638
  • 844
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Мисля, че независимо къде се намира темата, вече стана ясно, че в онзи вид със захарен памук и рахат локум няма да я видите повече. Колкото и да не ви харесва май ще трябва шербета да го сервирате някъде другаде......в Родилница например. Там със сигурност ще забранят регистрацията на скептици и неверници и ще можете на воля да си вярвате.

# 616
мулти, с никого не искам да се надговарям
още повече с теб
нямам твоя капацитет в това отношение

за темата - да, полезна е
именно с информацията, която е важна и полезна за всяка една бъдеща майка
защото на консултациите при АГ и акушерка за такива неща не се говори

но ... само до там
другото е прекрачване в друго измерение, което се видя до къде води

надявам се темата да продължи да се развива в положителна посока
и в нея да има повече разум, а не трагедии

за съветите ти - благодаря за тях, но и ти ги приложи към себе си

# 617
Не виждам вариант темата да продължи да бъде полезна с информация, защото точно тези, които оплювате и обвинявате в последните и 5 броя, са същите, които я създадоха, търсеха и качваха информация, даваха линкове, отговаряха на въпроси и пр. Без тях и останалите шепа единомишленици тази тема няма да е по-различна от другите теми за раждане в здравния форум, Зачатие и пр. Ами честито, така да се каже.., дежавю..

# 618

специален въпрос към Бащатко и много моля да ми отговори:
ако на твоята жена преди раждането бяха казали, че пъпната връв е омотана и че има установена брахикардия на бебето, щеше ли пак да настояваш майката да се пробва до последно у дома
благодаря

Ако питат тебе и другите новоизлюпени фенове на темата сигурно отговора ще е: Както каже шефа на сектата!

Иначе сериозно, ако искаш да ти отговоря: Решението, което ще взема аз ли, майката ли, заедно ли ... то ще е мое, нейно, наше...
Достатъчно големи хора сме за да взимаме решение.
Разбира се ще се допитаме до този, до онзи, ако е необходимо.
Но каквото и решение да вземем, то е наше право да го вземем /стига да не е незаконно/.
Та моля ви неми се бъркайте в решението!
Аз не заплашвам вашите деца, не заплашвайте моите!

# 619
благодаря за отговора

# 620
  • София
Оф, сега пък децата му заплашват. Защо ли винаги параноидните халюцинации на Бащатко се появяват тогава, когато не му е угодно да отговори на някой въпрос?

Бащатко, послушай съветите на Мег, следвай примера й, демек скрий се накъде. Сега си по-вреден  за каузата си, отколкото ако си мълчиш.

# 621
Е, ясно де, "интересът" към темата, Флип, всъщност не се различава от най-обикновен махленски спор.. Ми приятно ви хортуване тогава.

# 622
  • София
Какво друго да е, като компетентните да отговарят на въпроси (за което трябва да съм им благодарна, нали, че 6 теми са отговаряли на удобните такива) ги няма?

Аз питах още в 7 тема - какво е становището им за смъртта на бебето и имало ли е начин тази смърт да бъде избегната? Това си е интерес по темата, и съвсем нормален и резонен въпрос. Ама Мег, дето е следяла на бебето транзицията, ми прочете въпроса, пък не благоволи да отговори. Какво да правя, да се покрия някъде ли? Ми няма да го направя, защото  не ми е приятно да се подиграват с мен. Темата трябвало да отшуми... Айде де, та никой да не пита неудобните неща. Или отговори се дават само на богоизбраните в Родилница.

# 623
Какво друго да е, като компетентните да отговарят на въпроси (за което трябва да съм им благодарна, нали, че 6 теми са отговаряли на удобните такива) ги няма?

Аз питах още в 7 тема - какво е становището им за смъртта на бебето и имало ли е начин тази смърт да бъде избегната? Това си е интерес по темата, и съвсем нормален и резонен въпрос. Ама Мег, дето е следяла на бебето транзицията, ми прочете въпроса, пък не благоволи да отговори. Какво да правя, да се покрия някъде ли? Ми няма да го направя, защото  не ми е приятно да се подиграват с мен. Темата трябвало да отшуми... Айде де, та никой да не пита неудобните неща. Или отговори се дават само на богоизбраните в Родилница.

Сега остава да легнеш и да се тръшкаш на земята, докато някой не ти отговори.
Честит ти празник!

пп Ако има други сериозни въпроси към мен, сега е момента, че децата стават след малко и продължавам да си играя с тях...по интересни са ми

# 624
Е, ясно де, "интересът" към темата, Флип, всъщност не се различава от най-обикновен махленски спор.. Ми приятно ви хортуване тогава.

multimodal, ама не бъди скромна и отчети своя принос към нивото на разговора. За persimon, която успешно го играеше воденичен камък в това отношение - въобще да не отварям и дума.  Щом Вечерница чак се възмути, смятай как изглеждат нещата отстрани.

Има много естествени въпроси, които възникнаха и на които отговор няма. Ако имаше отговори, никой нямаше да задава едни и същи въпроси по десет пъти.

Като "взел ли си я някой от консултантите поука и смята ли, че една доза предпазливост занапред ще е уместна" - много хора очакваха да разберат именно това тук.

# 625
Има много естествени въпроси, които възникнаха и на които отговор няма. Ако имаше отговори, никой нямаше да задава едни и същи въпроси по десет пъти.

Да, например нямаше отговор на въпроса "Ама ти що толкова държиш да раждаш вагинално?"   Joy    hahaha  Не че не бях написала преди няколко страници съвсем подробно кое как смятам, само на някой да му течеше логично мисълта...

# 626

Да, например нямаше отговор на въпроса "Ама ти що толкова държиш да раждаш вагинално?"   Joy    hahaha  Не че не бях написала преди няколко страници съвсем подробно кое как смятам, само на някой да му течеше логично мисълта...

Да, два въпроса - без отговор. Все още нямам идея какво точно и защо искаш, ама запасите ми от емпатия така или иначе не са безкрайни.

# 627
  • София

Сега остава да легнеш и да се тръшкаш на земята, докато някой не ти отговори.
Честит ти празник!

пп Ако има други сериозни въпроси към мен, сега е момента, че децата стават след малко и продължавам да си играя с тях...по интересни са ми

О, нямам никакво намерение да се тръшкам по земята, но пък ще си стоя тук да споря. Не смятам да осигуря мечтания душевен комфорт на страхливците (не че им дреме какво пиша де, те са над нещата).

Сериозни въпроси към теб? Че то ако още някой ти зададе сериозен въпрос, вече ще трябва да измислиш световната конспирация срещу семейство Бащаткови, за да избегнеш отговора. А не мен не ми се чете такава история, отсега предчувствам как ще звучи.

# 628

Да, два въпроса - без отговор. Все още нямам идея какво точно и защо искаш, ама запасите ми от емпатия така или иначе не са безкрайни.

Важното е да знам аз какво и защо искам, нали?   Laughing  Това, че ти не знаеш (след 200 стр. писаници), не ме интересува особено...  Laughing

# 629
Госпооу Джиджибиджи, защо не вземете да напишете едно открито писмо с въпросите които вИ вълнуват и да ги пратите на хората от които искате отговор?

Систематизирайте си ги структурирай те си ги.. горе в десния ъгъл напиши ДО...
Отдолу напиши с уважение или без уважение...
Пък може и да вИ отговорят.
Имайте в предвид, че по дифолт на анонимни писма не се отговаря.
...и те така

Пък отговора може да го пуснете и тук, че да не задавате едни и същи въпроси 1001 път.

Общи условия

Активация на акаунт