Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Благодаря за отговорите! Това с неработните дни е голяма тъпотия  #Cussing out
Ако работиме на празник ни плащат двойно, а ние всеки ден си работиме  Mr. Green, ама на кой му пука!

# 151
Халоуууу и от нас!

Евилче и аз се побърках тия дни с Крис! Беше постоянно кисел и нямаше угодия!Но ела да го видиш днес какво добро,кротко и усмихнато дете е!Вчера яде последно към 20:30 и тая сутрин чак в 6 станах да го видя,че не се обажда,а той си гледка нощната лампа с мечо Пух и си кротува,мама да си поспи,миличкия Heart Eyes И цял ден е така.Хапна в 6,после в 10, в помеждутъка си поспахме още,изобщо и звук не е издал! Та сигурно и при вас скоро ще се обърнат нещата!

За запечените от моркова дечица- пробвайте след моркова да им дадете Пъщарнак ( Mr. Green едно си баба знае,едно си бае моята работа, но така са ми казвали,че с еправи,ако се запече от моркова) Peace
Крис пък сега да го засрамя- вчера ака 2 пъти яко,а миналия ден 4 пъти,немога да му насмогна с миенето,добре че си бяхме вкъщи и вече сме на памперс 4,че с 3-ката вече не се търпеше положението Mr. Green
Болните мами бързо да се оправят,че време за боледуване няма никакво!
И мъжлето на Галики скоро да си е вкъщи жив и здрав!
И синчето на Анилеви! Иве пиши какво става с оченцето на малката шушулка. Сигурна съм,че всичко ще е наред! Hug
ХУбав и много слънчев ден на всички!

Ние отиваме на разходка,дано да не се окъкаме по пътя,че срамота hahaha

# 152
Ние преди малко имахме първият препълнен наакан памперс, от както сме се родили... Mr. Green Преля на единият крачол и на кръста - резултат от пюрето от сливи и ябълка, което ядохме  bowuu
Така че кой каквото иска да ми разправя - пюренцата ако не друго, поне им регулират стомахчетата на малчовците, после знаете ли колко весе и щастлив беше... Heart Eyes Сега си заспинка самичък в кошарката на една страничка, хванах го как си е намерил една дупцича и скришом си гледа телевизия маймуната малка... hahaha

Тони, страхотен аватар, ще го изпапкам тоз Криско :-*

# 153
Имам и въпрос към КОНСУЛТАНТКИТЕ ОТ ЛЛЛ

Мисля като започна захранването да слагам към зеленчука и по малко кърма и постепенно да премина изцяло към даване само на зеленчук и затова ме интересува:
Колко време може да се съхранява в хладилник веднъж вече размразена кърма?Изобщо може ли,или след като се размрази веднъж се ползва веднага и остатъка се изхвърля?
Благодаря ви за отговора и затова,че ви има!  bouquet

# 154
  • София, България
  Здравейте мами и сладки бебоци  Hug

Влизам само набързо да се отчетем от днешната консултация : 65см и 6,400кг манекенки сме от всякъде, ама то с това неядене Whistling Имаме качени 660гр от предния месец, много съм доволна, не очакавах дори и 500гр отгоре да са newsm44
 Боцнаха ни Пентаксим-а, Синфлорикс нямаше  Flutter Сега сме кисели, мрънкаме, ревем, дано не вдигне  и този път температура  Praynig

Темите са толкова много, че вече ги забравих  newsm78

Косопад- все още нямам, дано се оттърва леко

Заспиваме на ръце, в количката или като я клатушакам в кошчето.

Биби залъгалки дъвчеше най-много Нук, сега и тях не ще. Има ли друго бебе, което не иска залъгалка  newsm78 newsm78

Шишета имам 3 вида- Авент, Томи Типи и Нук. Пие само от НУК  Peace

Възглавничка слагам отдавна, много тънка, като почти цялото й гъбче лежи на нея , не само главата. Така, че не  се изполва чисто като възглавница. Ама само как го обясних  hahaha hahaha hahaha

За анкетата не знам какво да гласувам, тъй като не смятам да се връщам на работа, дори и след като ми изтече майчинството.  След толкова години изстрадани за бебе, смятам да отделя максимално време за да се гледаме. Татито ще работи и заради мене Hug Hug  

Сега да ви почерпя, днес ставаме на 4-ри месеца  Mr. Green  Mr. Green

# 155
Здравейте мамчета,
Аз днес хич не съм в кондиция, нещо ми е отпаднало и кофти, а акото на малкото зайче преди малко беше едно такова зелено и слузесто , дано да не е нещо сериозно.
За анкетата гласувах след първата годинка.Много ми се иска да си поседя повече този път , че с каката на 8-мия месец вече работех , но уви няма да се получи с този малък доход втората година.А дните сега ми минават толкова бързоооо, ако можех да спра времето.
Заспиваме самички с пръстче в уста.Тинитам и моето не ще никакви залъгалки, имам поне 5 вида- Чико, Авент, Нук, каучукови, силиконови ... ама нъц
Цунки от нас , отивам да полегна до малкото джудженце

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 17:29 от mila_simona

# 156
Интересно - аз днес купих пюрета от германия на Хип, обаче смес - круша и слива. Отделно нямаше. Заплеснах се и забравих пъщарнака, но нищо. Дано сладките ги хареса. Вече смес, еднокомпонентни не ги мисля - нали пише, че са след 4 месец, пък и докторката ми каза да му давам колкото иска, а аз все му броя лъжичките.

# 157
Здравейте и от нас. Simple Smile
Много Благодаря на мамите за отговорите относно цеденето през нощта.  Heart Eyes
Сега да кажа и аз за палеца, Дани си го цокаше до към 3 годишна главно при заспиване и за успокоение, тя беше на смесено хранене до 3 месец, след това на АМ, отучихме се с един лютив лак за нокти отидоха близо 4 шишенца, ама то този навик дето се е пази 2 години не се отучва лесно. И Лили вече почва и тя с палеца, но пак не мога да се преборя с този проблем , макар че е изцяло само на кърма, като го махна е рев, като бутам биба е повръщане, та май и с нея отивам пак в тази посока. Имам вече 6 вида биби и нито една не е като палеца вкусна. Simple Smile
Шишета на Авент, ама не ги ще и тях, тя само цица и пръст признава друго не ще, само майка и като лудите преварява вода всеки ден и стерилизира шишета и биби, честно да ви кажа не знам как ще е лятото като не пие вода.  newsm78
Книжките на Дисни са много хубави и ние ги събираме , но изпуснахме  Бамби, та ще я търся по книжарниците. Simple Smile Лек ден за сега от нас. Simple Smile

# 158
Благодаря за топлото посрещане  Hug
Софт, непоносимостта към лактоза при Ема се изразява в акото - много е течно. Иначе има нормален цвят. Засега наддава добре, последния месец беше качила 900 гр. Сега на 07.06. сме на консултация и ще видим. С храненето напоследък имаме проблем. Понякога се мята много, а понякога яде 5 мин. и спира и почва да се смее. Но това се случва по 1-2 пъти на ден, останалите хранения са нормални. Засега продължавам да я кърмя, пък дано всичко да е ок.
Биберони - МАМ, само тях иска.
Смучене на ръце и пръсти - упорито се боря с това. Мисля че с постоянство ще разбере, че не трябва Simple Smile

# 159
  • Русе/Germany
Софт, непоносимостта към лактоза при Ема се изразява в акото - много е течно. Иначе има нормален цвят. Засега наддава добре, последния месец беше качила 900 гр. Сега на 07.06. сме на консултация и ще видим. С храненето напоследък имаме проблем. Понякога се мята много, а понякога яде 5 мин. и спира и почва да се смее. Но това се случва по 1-2 пъти на ден, останалите хранения са нормални. Засега продължавам да я кърмя, пък дано всичко да е ок.
Все едно аз съм го писала този пост. Всичко което ти казваш го има и при нас и сега се замислих да не и ние да имаме някакъв проблем newsm78 ще взема да питам доки ли

# 160
Привет, момичета! Изчетох ви!!Не бях чела от няколко дни и вие сте изписали света  Laughing Гледам , че масове сте захранили и то сериозно  Rolling Eyes Аз чета ли чета за това  ти ми чудо захранването и май май и аз ще започна с оризова каша, но няма да е скоро. Ще чакам знаци , че е готов  Crazy А пък и се чувствам малко виновна, че не е изцяло на кърма , която между другото вече е на път тотално да спре , та поне искам да му спестя неудобствата  от немлечнта храна .
Възглавница дори не съм и купувала...
Шишенца- др Браун след като прибрах три на Авент, които или капеха или го задавяха...Биби на мам и на биби - но палецът е номер едно в неговата класация , затова и не го спирам - все едно да го спирам да рита с крачета или да си ги вдига до главата, от което даже връща храна- бебе си е и мъ се правят бебешки неща  Simple Smile
С любовта не се караме, но това е само защото не е тук  Laughing
Анкетата..ами срам не срам отговорих , че мъжът ми ни издържа. Така ще е и в близкото бъдеще, а може и не само в близкото такова  Embarassed Но все пак си спестихме едно десет хиляди доларчета като родих тук , а не там така че има още малко да похарча докато си ги похарча  Laughing
И не на последно място- бебоците ни са уникално уникални и сладки!
Болничките мами и дечурлига бързо да се оправят!

# 161
Хепи, ТониHug

# 162
Да се похваля, изака се. Акото беше по-гъсто от нормално, но в никакъв случай и пластелинесто, обикновено е по-воднисто, а след 7 дена не акане , беше по скоро кашесто, което за мен е нормално. Нито се мъчи, нито плака, дори не разбрахме кога се е наакала, познахме по това, че като пръцне после миризмата се разнасяше, а този път нещо намирисваше без да се отмирише. 

А бях тръгнала за Лактулоза Мип, минах да кажа на доктора, че се е изакала и че не е твърдо и той предложи да направим пробно кърмене за всеки случай. Знам ще кажете, че е "бошлаф" работа това пробно кърмене, но все пак се навих и......... оказа се, че изяде 150 мл. кърма, което според мен си е напълно достатъчно количество. Сега да видим на колко време ще ми ака или е било инцидентно.

# 163
Бравоооо на Красито  Hug

Ние цял следобед яко киселееме, иска само на ръце, само как го оставя и надава писък страшен... Thinking

# 164
Браво на Краси  Hug и дано вече да е по-редовна  Wink

Общи условия

Активация на акаунт