Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 781
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Здрастиииииииииии Simple Smile)))))))))

Честит празник на всички дечица и малки и големи  Heart Eyes

Наде, нашия личен лекар има и специалност педиатрия и така всички сме при него (цялото семейство). Браво и на отличника ти.

Тодорче, честито ви зъбче  bouquet

Fantasy, много е  хубав този Боби Heart Eyes (не ми иска парола, директно ми отвори и клипчето и снимките).

Лори, ти си машина, че и на работа ходиш Hug

Което ме подсеща, че в анкетата отговорих "след 2рата година", но може и по-дълго да стане, докато си намеря друга работа, че надали ще се върна на същото място.

# 211
И сега според мацката при Гала трябва да събирам сергията от кревата на малката,да оставя 1-2 играчки... newsm78

# 212
Как изобщо си разбрала за какво говорят?  newsm78
Егати гюрултията!

# 213
И аз нищо не чух,  обаче съм забелязала, че на малката и омръзват играчките и ги въртя, давам и по 1-2-3 най-много, като и писнат ги скривам за 10-15 дена и давам други, после пак вадя скритите и тя ги преоткрива наново, като от време на време купувам и по някоя нова.

# 214
  • Mostly in my mind
Честит празник на всички деца и пораснали такива  Grinning Hug

и моите болнични до 10 май пише, че са преведени. само да питам и те ли като майчинството са 90% или са по-малко? newsm78

# 215

Честит празник на нашите слънчица  Hug
На мен майка ми до миналата година ми честитеше че съм и дете и днес пак ми се обади Laughing , само че днес честити и на мен и на Ради  Mr. Green , аз все още съм си нейното дете

Дали и аз ще имам превод утре  newsm78 , че имам само 2 лв в потрмонето и не смея да мърдам от двора вкъщи  Crazy

# 216
Честит празник на бебоците!!! Да са ни здравички и засмени!!!

Пчеличке много сладурски поздрав  Hug Приспах си фъстъка без грешка   bouquet рам-пам-пам  Heart Eyes

Фентъзи голям ти е сладурко Борко  Heart Eyes пу-пу... (бай дъ уей  Heart Eyes и на мен не ми иска парола)

Май само Кременчето ще има щастието да ѝ преведат паричките и по декларациите за майчинство Naughty На мен от последния болничен са ми останали 3 дена за май и само тях ще ми преведат  Sad  Майчета стискайте зъби този месец, от юли ще ни се отрегулират преводите  Wink

За сега толкова, че прането ме зове... Тук времето пак е кофти, така че ще измолим таткото да ни разходи с колата. Сега с сетих ... Лена  Hug и ние с мъника мислим, че днешните шофьори са много невъзпитани  Crossing Arms Йоан целия подскача в количката като някой се вихри с клаксона  #Cussing out направо нямам думи за това безобразие... селянията си ни е в кръвта  Close

Хайде бай  wavey  Цунки по малките бебешки муцунки   love001

# 217
Честит 1 юни!

Мами, на мъжО се скапа компа и аз като любяща съпруга му дадох лаптопа ми, нали дете има да гледам.

Йоанче, тая докторка е.... нямам думи. Аз в присъщо нейн стил бих отговорила "Няма начин да му е крива главата, нали е раждан секцио".  Laughing
Това по повод, че вагинално родените бебета били с деформирани глави.
Ади, това за възглавницата, обиколката на главата и тази на гърдичките ми хареса. Дали обаче има бебче, чиято глава е по-голяма от гърдичките. Като гледам по аватарите - май не.

Хепи мама, свекито ти не е много в час, но и аз се изумих, че Хип имат пюре след 4 месец точно с ягоди и малини. Купих, но няма да го давам сега.

За цените на Хип - 125 мл. е 45 евроцента в Германия, а 250 е 0.79 е.ц. Не знам в БГ по колко са, но гледайте и грамажите.

Да не би да има 3 сезон на Стъклен Дом??

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 12:19 от Тодорка Боева

# 218
  mimoza-pm, На мен днеска са ми написали в сайта на НОИ, че утре ще имам плащане и по болничния и по молбата-декларация - едновременно е! Money
Ееее, ти си щастливка. На мен само по болнчния, може би зависи от това кога службата изплаща, което е към края на месеца, знам ли  newsm78
   Да не би да има 3 сезон на Стъклен Дом??
Ами май е 3-ти да - Изкушението.... Hug

# 219
оф топик - уууу, развалиха филма, направиха го на сапунка  Mr. Green

# 220
Честит празник на всички мънички, големи и порастнали деца! Много радост и веселие ви желая!

Нека почерпя послучай четвъртата ни месечинка.

Днес моята маймунка се извъртя, взе си бибата и си я напъха правилно в устата, после я извади и започна едно говорене. Особено словоохотлива е вечер за ужас на батковците! Mr. Green

Тодорче, тия цени на промоция ли са или редовни. В нашия магазин са двойни на това. Но не съм търсила- може в Била или Метро да са на по- ниски цени.

# 221
Това се цени от Кауфланд Германия, не са на промоция. Иначе в Швейцария 125 мл. е 1.60 франка.
В ДМ май са подобни.
Иначе с месцето са по-скъпи, но морков, ябълка, малките са 0.45 евро.

Честита Месечинка На Елиза!

Айде давам лаптопа.

# 222
Здравейте малки и големи деца, честит празник на всички  Hug /аз до миналата година си го чуствам като празнк и неисках да и се честити 8-ми март, защото казвах, че е празник на майката, но от тази година вече празник има малкото ми слънчице  Heart Eyes/

Ние се поразходихме по центъра, сега спинкаме в креватчето, че навънка не спяхме много - бяхме седнали на кафе, заспахме, ама сервитьорката счупи до нас чаша и ни събуди... Crossing Arms и повече не можа да заспи...

Лори, каква работа бе душко?  newsm78 Изпуснала съм нещо...

Честита месечинка на малката Елиза  Hug

Теди, цените при вас на ХИПП са направо супер, аз сега взех на тях няколко за проба пък да видим...дали вече мога да давам тиква/при положение, че е зеленчук... newsm78/, ама аз морков давах вече, нали уж тиквата е сладка...и пащърнак взех иначе , също и банан, ама за него вече не съм сигурна дали може да го даваме толко рано - някой да се изкаже моля от захранващите  Praynig Че то вече се чудя какъв плод да давам - минхме ябълка, морков, синя слива, круша/ама нея няма да даваме за сега, щото се зринахме и незнаем дали не е от нея/, то друго май не остана, нали не може мъхести и червени... newsm78 Днеска свършвам синята слива с ябълка смес и от утре незнам какво да подхванем...

Фентъзи, Борката е сладкиш голям  Hug

Иначе и на мен ще ми изплатят само 4-та работни дни, които ми останаха за м.май от последния болничен и после сигурно ше си почакам... Sunglasses

# 223
Добър деееен  Hug  Heart Eyes
Като за добре дошла да ви сложа туй, онуй:
Прибрах се вече. Нищичко не съм изчела и няма да успея да наваксам със сигурност  Blush Кристиян е добре. Много съм му липсвала на малката душичка. Първата вечер заспа 2 часа по-късно и не откъсна очи от мен да не взема да изчезна пак  Rolling Eyes .
Днес мислех да почна захранването с картоф, но леля докторка ме сряза, че му било много рано и реших да поизчакам още малко.
Честит празник на всички деца и на порасналите с усещане за деца   bouquet

# 224
Корекция - 0.79 евро за 190 мл, а не 250.

Общи условия

Активация на акаунт