Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 481
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • в кукувиче гнездо
Здравейте момичета. След дългото отсъствие се завърнах най-накрая. Ке ви чета и ще пиша скоро.

# 631
  • Варна, морето, сините вълни...
Лори и нашия тати все иска да му тика нещо в устата, то и аз нямам търпение де но си мисля като стане на 6 да захранвам. Все повече се убеждавам в това. Ами Мони си яде по 5 пъти на ден на по 3-3:30 часа, понякога4. Заспива в 9 и се буди в 7. Явно за сега си  му стига това. Макар че ми е много интересно като ви чета за захранването  Heart Eyes

А по повод на това че милото все иска да ми дава нещо да яде. Онзи ден се разхождаме в Морската и ядохме сладолед. Седнахме на една пейка и докато отида до кошчето и като се обърнах...не може да си го представите на Мони устата цялата в СЛАДОЛЕД  Shocked Shocked Shocked МАЛЕ ИЗПАДНАХ В УЖАС, ДА СЕ СМЕЯЛИ ДА ПЛАЧА ЛИ  Joy Скарах се на мъжо, а той вика "ами така жално ме гледаше"  ooooh! Ама само си близнал  #Crazy

Аз чакам ... от НОИ да му върнат паричките че предния месец само 240лв. ми дадоха  #Cussing out правили ревизия. Е то ние си бяхме виновни де, сега като ми внесоха осигуровките и чакам включване Crossing Arms

Мони като бяхме на Бяла черква се опита няколко пъти да се обърне. И стана с помощ. Ама  оттогава не е изявявал желание да го прави пак newsm78

Чакаме нашия тати да се прибере от работа че да ни води на плаж вече, вчера като се наспахме в 5 и беше облачно и ни се размина.

Как обличате бебоците на вън? Ние сме само по боди вече. И вечер е по боди само с късо ръкавче, слагах го в спално чувалче но му става много топло и сега само го завивам лекинко Hug Hug
И на Мони му се потят краченцата и ръчичките...абе  целия  Blush

# 632
  • София
Здравейте и от нас , до колкото виждам май всички са навън , при нас Вико нещо из киселя сутринта и не иска да спи ама сега спи вече от 2 часа и аз можах да си свърша някоя работа.
захранване -и аз мисля да правя след като навърши 6 месеца мисля че му стига кърмата и си спи нощно време и нямаме проблеми .
Вода- пием още отначало с чай на хип.
Обръщане - владеем го , но не до съвършенство.
потене - само краката когато е с буйки и аз пристанах да му ги слагам.
спане- все още спи с боди с дълъг ръкав , но ние сме в къща и при нас принципно е по - студено .

# 633
  • Sofia
Привет! Много съм изкукуригала и хич не помня дали днес съм писала. УЖАС...

Както и да е... Върнахме се от разходка, навън е ужасна жега. На моята девойка също много й се потят крачетата, а аз не смея да я събувам... Изобщо ще я направя много зиморничава... Едва се престраших да я извеждам по късо ръкавче, но пък още  не смея по без панталонче. Абе детето се поти, аз се потя, луда работа...

Днес се обърнахме 2 пъти от коремче по гръбче. Бях много горда мама  Laughing

# 634
Здравейте и от нас в този горещ ден
Направо ви завиждам момичета на морето.У нас много топло бе.Добре поне че таткото е в отпуск,та малко и аз да си почина,че нещо хич не ме бива тези дни.Много съм изморена,явно ми се е натрупало.
Вода-не близваме грам.Неще детето и това е
Обръщане-върти се от корем на гръб без проблем(нищо че сме категория сумо).От гръб на корем само веднъж до сега се метна и то след яка засилка-продължава с опитите.Ама сега е на вълна ставане.Нев ляга в количката а само се надига и то бая се надига.Легнал на спалнята пак се набира и се надига,направо ме разбива,толкова отрано да се мъчи да става
Потене-не се поти много,ама аз и не го обличам много.Почти до 7-8 вечерта е само по боди и чорапки.Така и спи,не се завива.Нищо не отварям,че то вънка още по-топло
Айде че много дълго бе

# 635
Мами,имам парички от НОИ!Купих на малката много сладка рокя с тънки презрамки,една туника с къси панталонки и едно боди потниче.Взех пюрета от ябълка и малко сокчета!Много съм доволна,шопинга наистина оправя настроението!  Heart Eyes
Обръщане-не го можем,по-скоро се мъчи като е по гръб да се изтумби по корем,но за сега са само напъни!
Потене-винаги след хранене свивката на ръката ми е мокра,съответно и тила на малката е мокър!
Вода-почна да пие по 100 мл. на ден откакто е жега!
Ами това е от нас,мама се изфука каква разсипница е и не държи пари в джоба си!  Joy Отивам да си мия перуката,че яко се скубе,взех си равалид(шампоан и балсам) да видя,дали ще има ефект!

Спокоен и топъл следобед от Албена и мен!  Hug

# 636
Ех,Мим,тоз шоколадов Убавец съм го изпуснала сутринта за една бройка  Crazy.С КЕФ да го оближеш  Embarassed hahaha.
Сутринта се чудех,кои мами бяха казали ,че вече имат зъбчета?Аз помня за Светли на Теди и Боби на Снежи!Ако бъркам,моля поправете ме! ThinkingИ по тази причина предложих това заглавие.
И аз благородно завиждам на морските мами  Rolling Eyes.За жалост няма да можем да се топнем тази година,но вие ще го направите и заради нас! Hug
Много хубава новина за Априлската мама.Бог си знае работата! Naughty
Юле,браво на вас.Ще ви чакаме със снимките!
Лори,от опит ти казвам да не се шашкаш,че наддава повече.Като проходи ще видиш как ще смъкне.Нашата кака беше точно като вас.Да са здрави пък другото с времето. Hug

# 637
Стани, да - при нас има зъбче, малко е рано, но около 6 месец в книгите дават, че трябва да почнат да се показват долните 2.

Иначе:
- обръщаме се трудно, понеже сме дебели
- потим се, когато мама се престарае с обличането - често
- вода - давам, но пие само в жегите

а, и аз може да пробвам ревалид

# 638
Най-накрая и ние да се включиме, вчера не сме стигнали изобщо до компа, мъжо започна да ми мрънка и затова, та почивните дни ще си самоограничавам форума... Whistling

Така като изпуснеш ден и половина много гадно, какво заомнила, какво не, ама на Мим шапка и свалям за новата дума, дето каза за мъжо и, и аз така вече ше викам на моя - "чукан", яко ме изкефи... Mr. Green Баш си е за него... bowuu

Сега да се изкажа по темичките/дано съм запомнила повечкото.../

Фентъзи - честито завършване  Hug

Спане - още по боди с гълго ръкавче, тънки ританки и едининично чаршавче - и аз като Мими го пробвах с тънка спална торма, хем памучна, чисто тъничка, ама на гръбчето му е яко жега и става много топъл и потен, вече няколко пти го преобличам нощно време, та оставаме само на чаршафче/нещо не мога да се престраша по късо ръкавче още да го облека, въпреки, че през нощта спиме на 24 градуса, което си е топличко май бая... newsm78/

Слънцезаитен - да предупредя - Не купувайте този на Мустела - много съм разочарована, супер трудно се нанася и седи бяло на лизичето, все едно с крем Здраве съм го намазала, много ме е яд, толко пари и накрая... #Cussing out

За плазмонките - дадох онази вечер, ама ефект за сега - нулев... Whistling Примаверка, пробвах ги и са си верно бая сладички... Thinking Иначе да кажа, който ще ги дава - трябва да се дават с биба с прорез, а не с дупка, че колкото и голяма да е дупката, все запушват  Peace Аз днеска взех такава биба на Авент  Peace

Честити месечинки на вчерашните и днешните симпатяги  Hug

Испанска марулке - добре си дошла Hug

Друго не се сещам... Hug А - успях да измия прозорците в спалнята, малкия беше при мене на гимнастиката, тая седмица ще мием по стая на ден, след разходката сутрин  bowuu

Баси километражния пост...Blush

# 639
amidala13,наистина ли за нищо не става слънцезащитния на МУСТЕЛА?!Аз си поръчах на милото да купи,ако е боклучка да не го купувам,ти за този жълтия ли говориш,от 75мл,фактор 50+?

# 640
Миленка, да не те отчайвам, но почти всички 50 фактор са така. Може би за да имат този ефект?!

# 641
  • Варна
И аз имам слънцезащитния на Мустела. Наистина е доста гъст и бял, после малката стои като с маска на лицето,ама то според мен какъвто и да вземем с 50 фактор ще е такъв. Ако сравнявам с лосионите, които ползвам лятото на плажа и от тях побелявам доста и трябва да търкам, а пък и са ЛОСИОНИ, а не КРЕМ, като Мустелата. А пък и като бях в аптеката, само на мустелата пишеше че е без парфюм-гледах Виши, Себамед, А-Дерма..

# 642
Ми знам ли...може пък наистина да е така както казвате...ама верно много гадно на личицето беее... Confused Скъсват се да ме питат какво му има на лицето...gucomecanka , за същия говоря да  Peace

Между другото сега видях в сайта на НОИ, че декларацията ми е пададена и се обработва вече/ше видиме колко време де.../

# 643
  • Sofia
И аз да се включа за слънцезащитните кремчета - колкото по-висок е факторът, толкова по-гъст е кремът, поне на качествените марки.

# 644
Мацки  Heart Eyes
Цяла сутрин се каня - ще пиша, няма да пиша ... Нещо ми е минорно.
На който му е рано за зъбче, да дойде вкъщи да види какъв кошмар е  ooooh! И баткото са го мъчили, но сега си е малък ужас! Реве от болка и съм на кантар да му дам малко Панадол да го успокои. Горен ляв кучешки белее сериозно и се надявам да вземе да избие най-после, че го измъчи! От резците няма и помен още, но виж кътниците и те подути ... Даже на единия (пак горе в ляво) му обива ръбчето, но не е пробило.
Вода - още не иска да пие. Много по малко. Съответно и акото още си е на топче.
Потене - потят му се ръчичките и крачетата най-вече, дори и без чорапи. Бях чула, че е от бърз растеж, но не съм се притеснявала.
Обличането - е в момента е по блузка, памперс и чорапи, че стъпалата ,му бяха сини от студ, а всичко друго топло  Rolling Eyes като се постопли ще хвърлим чорапите пак.
Слънцезащитен - взех от DM Sun dance Kids 50-ти фактор (като комшийката  Laughing ) Доволна съм. Още повече е с помпичка и се пръска като спрейче. На мен ми е по-удобно да пръсна и размажа. Цената е към 16 лв за 200 мл. Нямаме обриви, нямаме и изгаряния, а и тен. Съответно смятам, че действа правилно. И той се разнася трудно, но попива бързо. Пише, че е без съдържание на аромати и консерванти. Я да спра, че на реклама ще го обърна!

Моята декларация още не е подадена. Вероятно ще я подадат чак в понеделник. Парите за май ще си ги чакам росни, пресни юли месец. Ипотеката да се спасява  Tired

Общи условия

Активация на акаунт