Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 720
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Привет и от нас!  Hug
Пепи се поти по главичката докато яде, но сега слагам една хавлиена кърпа между него и мен и като че ли намаля мокрежа  Grinning А на вашите деца потят ли им се краченцата? Защото съм забелязала, че и без чорапки да е му са потни на Пепс.
Спим много отдавна на отворен прозорец. А отскоро Пепи спи по боди с късо ръкавче и без чорапки  Peace
Правя му чая на Хип да пие и му харесва. Ама имам още мноооого. На ден ако изпие 50-60 лм.
Яребичке, чак плешиво ли  Shocked Вземай мерки... Hug
Честито на днешните ни месечковци  Hug
Фантази, браво на теб.  smile3501 Честито!  Hug
Дописвам - ето това са плазмонките.

# 616
 Hug едно бързо от нас, чакам Бобо и тичаме.

Не можах да прочета нищо, но довечера ще наваксам.
За обръщането-аз пък много се кахъря-защо не може от гръб по корем. Всеки ден се надявам, ама ще му дойде времето.

Вчера пак напазарувахме пюренца, този път различни. Хрумна ми, че би трябвало да яде на различни марки и вкл. аз да му правя и домашни. Купих на ХИПП за 1.95  bowuu, на Милупа за 1.65лв , Гербер за 1.20 лв.  bowuu Купих и бишкотки на Плазмон-но пусто доскрънзаха ми се 11лв. за прахообразните и купих пакет  Blush
В спор сме с тати от кога да го захраним-той казва постоянно, че му се яде. Аз пък се инатя, пък Бобо си има всички признаци, без най-важният Не седи седнал  Naughty Но от три дни много плаче не му стига яденето 170мл  Crazy и през два часа е гладен, вкл и по-ранните дебри. Та реихме-днес сме на консултация и ако е над 7 кила, т.е. удвоил родилното тегло-Захранваме  bowuu

Бобо страшно си хареса обувките и само тях гледа в количката-единият-другият, единият-другият  hahaha
Вода - давам, той си я пие, харесва му 150мл си ги гълта дневно. Помага и за изхождането му, пък и намалява поне малко приема на млЕко....
Мими пак ме развесели  Hug Heart Eyes
Честити Месечинки на малките палавници  Hug
Прекрасно заглавие Стани-ние си чакаме двата зъба, още колко не знам, но иначе са побелели венците  Party
Браво Фентъзи    bouquet
Иве   Hug батко днес да е при вас, ЗДРАВ Hug
цунки от нас

# 617
Мами, привет!Честити месечинки на малките бебоци!
Аз мисля да се пробвам да атакувам банкомата,дано има кинти!  Praynig Имам да купувам сто неща и на зъбар трябва да се ходи!Мисля да си взема пак душ гела на мустела,че тоя на AVENE,яко ме дразни,изобщо не мие!Судо крема си седи по дупето на малката!  #2gunfire
Айде лек ден от нас с Албена!

П.П-Пюрето от тиква много ни харесва,като подам лъжичката и малкото гардже отваря лакомо устичка!  Grinning Голямао мазане пада,но поне се пере!

# 618
  • Варна, морето, сините вълни...
Мими, "заведем" е, не заведеме. Бат Бойковото мекане мнооого ме дразни  #2gunfire
Знам обаче заради римата Blush Благодаря все пак че ме светна  Joy

# 619
Аз вчера си купих един пакет Huggies 102 бр. за 27лв. и хич не съм доволна. Още на първия памперс и ни пропусна. Всеки път се заричам да не купувам по-евтини неща и все така се прецаквам #Cussing out
и аз и аз, все се заричам за същото и пак и отново и отново се прецаквам.
За априлската мама, много се радвам. Това беше бебчето, като Бобо. Пък дано да й е успешна бременността и да я радват двете растящи съкровища. Тя си има още  две  Heart Eyes

Да ми оставите от закуската  Praynig мммммм. Компания не ща-продължавам диетата с пълна сила, пък шоколад не е вкл.  Blush

# 620

поздравче

# 621
Добро утро!

Докато пишех- 6 нови отговора!?  Shocked Поствам, после ще ги чета!

Фентъзи, браво за успехите! Все така да си отличник и в живота!

Честити месечинки! Да са здравички и сладички!

Вчера забравих да кажа на Анджи да не се притеснява за наддаването. Не че аз съм супер спокойна, но  и моята сладурана последния месец наддаде 500 гр и доки каза, че е минимума, но си е добре. Сега на ваксината споменах, че ми се струва, че ненаддава и тя ме попита дали ми изглежда недохранено дете. Действително всяко бебе си има собствен ритъм и след като е спокойно и доволно, явно всичко е наред.

Захранването- хич не го мисля, ще си започна на 6 навършени месеца и ще се водя от детето.Няма незахранено дете, но пък не искам да съдействам за получаването на алергия.

Потене- не се поти, но спи с боди с къс ръкав и през деня също е само по тънка рокля или гащиризон на отворена врата на балкона. Оставям я и голичка да ритка като сменям памперса.

Моренце- чак през август и не съм избрала още дали да е Гърция или в Бг.
Но мисля да я топвам. Чудя се за бебешки бански?
Палатките, за които говорите, са като тази, за която питах ли?

Усмихнат ден на всички!

# 622
mimoza-pm, и на Боби му се потят крачетата и без чорапки дори
Тази сутрин малкия се обърна от гръб по корем Simple Smile вече и това го може, от известно време се опитваше, явно сега му е дошло времето, така че, Лори, не се притеснявай и Бобчето ще се обърне Simple Smile
"Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора."  #Crazy

# 623
ааа то нашият швък се обръща от 2мес 2 сед и 1ден  Mr. Green Ама аз искам наобратно, че тия доктори ми промиха главата.
За захранването, единственото от което се притеснявам е теглото му-започна да става дебеличък.
Ако пак е наддал 1.200-1.300  Peace
айде, че в 11часа трябва да съм някъде си  Hug
слънчев ден милички

# 624
Добрутро Hug

Ние бягаме след малко да се записваме на кухня Crazy Още не съм се замислила сериозно за захранване, камо ли дали ще ползваме кухня, но за всеки случай реших да се запишем, че няма никакви места Crossing Arms То и сега не е сигурно ми казаха лелките по телефона #2gunfire Вие мислите ли да ползвате кухня някой ден?
Фентъзи БРАВОООО!!!
Много ме кефите всички, които успявате да учите, поработвате, да гледате по 2-3 деца Crazy Пък има и мами с близнаци ooooh! Супер стеее Hug Hug
Мони се опитва да се обърне Party От гръб по корем, че е по трудно hahaha Прави засилка, стига до половината, после му натежава дупарата и се връща на изходна позиция Joy Но го чакам всеки момент да успее Mr. Green
Цитат
Моето момче тези дни е яхнало метлата, постоянно иска да сучи а докато е на гърда се сърди, върти и ръмжи. Както правеше голям нощен сън сега яде два пъти през нощта.
И ние сме така Confused Според мен е от жегата, ожаднява, а не се сеща, че водата по ще помогне. Спим на отворен прозорец от 10 дни и малко са по-добре нещата. Климатик нямаме, като гледам няма да ни се размине Crossing Arms
Бягам, че стана дълго Embarassed
Цун

# 625
  • Русе/Germany
Добро утро.
Мимозка и на Боби крачетара много се потят дори и без чорапки. Защо ли така newsm78
И ние ядем много често, не знам дали кърмата намалява newsm78 или не го засища, не знам но скоро подхващам захранването Party

Бегам че дето гладно #Crazy

# 626
Добро утро! HugПотене само под главичката докато го кърмя, а се  храним почти винаги легнали и после под главичката е мокро ooooh!Анджи не се притеснявай, важното е, че беб   си е добре, и ние този път  сме наддали около 600гр, при  предишните К все бяхме по килограм, та и малко отгоре, но   си е здравичък и игрив.Фентъзи и от мен  едно голямо браво Peace. Обръщане ми на нас май ни е по-лесно от гръб на корем Crazy.Вода ами не пие.Иве, благодаря за поздрава  bouquetчестито на месечинковци  Hug.Стани заглавието ти е супер Peace.Мимоза и нашите крачета се потят мноого.Яребичка и преди бях писала, на  мен много ми помогна мазането с чесън след химиотерапията PeaceМим, не му се ядосвай..тактично го подсети, че имаш нужда от малки жестове Peace

# 627
Привет и от нас.  Hug
Зелда, аз мисля като му дойде времето да ползвам кухня. С баткото ползвах,готвехе много вкусно и детето си ги ядеше. Аз вкъщи не мога да му разнообразя така менюто,пък камо ли за тези пари.
Обръщане- пънем се много,ама още не успяваме. Иначе,няколко пъти се е обръщал от корем по гръб,ама това за мен си е несъзнателно още. Помня баткото му беше много трудно това движение.
Лолитка, отдавна спим на отворена тераса(с механизъм,само отгоре). Даже вече се замислям да я оставяме нацяло,че голяма жега. Дребен спи по боди с къс ръкав,ама вече ми се струва че му е жега. 2 вечери вече се буди по-рано от обикновено. Мисля си,че ожаднява,ама не ще водата.

# 628
много се радвам за бременната априлска мама с близнаците

момичета, мерси за разбирането за гадните хапчета, останаха 5 и спирам мъките, че това са хормони и не може току така да се почват и спират

# 629
Здравейте и от нас с Ема Simple Smile
Вода - не ще да пие диването и не ще...а си мисля, че е добре в тази жега, но тя си знае;
Обръщане - засега от корем на гръб. Но трябва да я пробвам и на обратно. Тя като е само навън в количката, къде да се върти милата. Още довечера ще пробвам!
На отворен прозорец спим вече поне от месец. Но ние с баща и сме големи моржове, така че не сме критерий;
Мими, и на Ема и се потят крачетата, не мисля че е кой знае какво;
Захранване - и аз като Хепи мисля от 6-я месец, точно ще сме си дошли от моренце. Дано и стига кърмата де, утре сме на консултация, да видим колко е порастнала маймунката.
Да ви се похваля, че в сряда заминаваме на моренце за 4-5 дни, живот и здраве  newsm44 Ема ще топне крачетата, после ще показвам снимки!
А и вече сйм късокоска, в събота си отрязах ужасно дългата коса и станах "егати младото гадже", както каза мъжа ми  Laughing
Връщам се да ви изчитам....

Общи условия

Активация на акаунт