Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 730
  • 743
  •   2
Отговори
# 600
  • Русе/Germany
Тук сме и ние  wavey Добър вечер ...
Мислех чак утре да пиша, че сега в главата ми е пълна каша но викам чакай докато беб спи и докато татито гледа някаквъ изтрещял филм по Нова.
Сега каквото помня ...
Вода Боби не желае Mr. Green мъча го с чая на Хипп "Лека нощ" но и него не го тачи много много.
Плуване за бебета ох страхотно е, много исках Боби да го запиша но в нашия "голям" град има само на едно място и то е само за деца с проблеми. И така Боби ще плува като попорасне Simple Smile
valeria81 Бюбхен имат мострички на всичките си продукти. Аз взех остричка слънцезащитен 50 фактор на Бюбхен за около 6лв.
Фентъзи Браво за изпитите. Кога успявате и деца да гледат, къща да въртите, за изпити да учите ... мале мале ЕВАЛА  bouquet
Потене и на нас ни се поти главичката и поради тази причина мама кърми в повечето пъти легнала. Така и кръста не ме боли и си почивам Blush
Килограми ли  Whistling ми аз се вкарах в старите си дрехи и се успокоих hahaha макар че сланинките и изкачат от към коланите ама с широки блузки бива  261uu
С това захранване колкото повече чета толкова по зле става, но ще се водя по схемата на Фентъзи  bouquet за което много и благодаря Hug
Пчеличке до скоро обяснявах на Боби как му се смее кравичката Mr. Green и викам чакай да видя дали наистина е крава и какво да гледам Хипопотам било Joy И се замислих с тези изчанчени играчки ще объркам представите на детето ама айде ...
А верно дайде линк за тези бишкоти Simple Smile  
Махнах подложката за новородено на столчето за кола и на Боби май му беше по-удобно Party
Сега с тези летни колички ако знаете как ме замисляте ... ама милото много лошо ме изгледа като му споделих какви мисли ми минават Mr. Green ние сме на 2-я етаж и нали се сещате как влача X-lander-а нагоре  ooooh! ама то милото скоро заминава така че ...  Money

А и да се похваля, Боби днес се обърна 3 пъти от корем по гръб!!!
Е няма така радост от моя страна, чак сълзички ми текнаха Blush

Вечер как обличате бебчетата за нощният сън newsm78 Бобо тази вечер го оставих по боди с къс ръкав Rolling Eyes ама му беше много топло

Божееееееееее колко дълго стана Embarassed Embarassed Embarassed дали някой ще има сили да ме изчете newsm12
Оф заплес съм си еййй ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ. БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО ОБИЧАНИ Heart Eyes

АЙДЕ НЯМАМЕ ВЕЧЕ Blush ЛЕКИНКА ОТ МЕН Hug ОБИЧАМ ВИ!!! Naughty

# 601
Добро утро!От кога не ми се беше случвало да ви сервирам сутрешно кафе?!

И лека закуска

От Мим компанията  Wink

# 602
Явно толкова рано  ще съм сама в темата.

Потене-при храненето рядко ни се случва
Обръщането-все още не го владеем.
Вода-все още не пием.
Памперси-на 3-ката на Пуфис сме.82 бр ги взимам на около 24 лв.
Фентъзи браво за взетите изпити!
За топенето в морето-смятам,че морската вода е много полезна.Браво на Фентъзи и Бенджи,Мими вие с Мони сте на ред!
ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ НА ПАТЕРИЦА НА ДРАЙВЪРЧЕТО И ЯТЦЕ!ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ СЕМЕЙНА ТОПЛИНА И МНОГО ЩАСТИЕ!
За модел на МИМ,аз отдавна съм си заплюла  Naughty Wink.Страхотни са!

Идея за новата тема:Февруарчето сладко с първото зъбче изненада мама и татко!

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 07:54 от Стани~87

# 603
Добро утро!
Много се зарадвах, понеже се поразрових и случайно разбрах, че априлската мама, която загуби бебчето си Борис е бременна с близнаци!
Дано всичко е наред!  Peace

Аре, отивам да спя!

# 604
  • Mostly in my mind
леле, сТани, какво кафе. леле, Стани, каква закуска  Crazy Crazy

вода - много не я обичаме, но в жегите по-често предлагам.
обръщане - и ние не го можем. само понякога с моя помощ се справя.
килограми - в 9-ти месец бях 57 , сега съм 45 кг.
потене - при хранене често. като сме в количката също понякога.
памерси - все още на тройка
обличане при спане - боди с дълъг ръкав. сутринта все още става студено, пък тя няма как да се завие сама като й е студено.
заглавие - зъбче ли?  Shocked епа не е ли рано?
вие спите ли вече на отворен прозорец?

# 605
Добро утро Mr. Green
Зъбчеее ми добре хубаво звучи и ние го чакаме нашия bowuu
потенеми потим се като ядем и определено и други работи ме съмняват и дозата на вит.Д е увеличена и се притеснявам много ще видим на консултацията?
прозорецот 2 дена сме на отворен,но от другата стая Crazy
обличанес боди с дълъг ръкав спим още newsm78
проходилкаще ползвам след 6мес.

# 606
  • Полски Тръмбеш
ДОБРОО УТРОО  Grinning  Стани мерси за кафенцето  Hug и по твоя поръчка слагам  Heart Eyes
   мммммм "палавник"!!! с шоколад  #Shocked  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  КАК ОБИЧАМ!!!  Heart Eyes

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ЯТЦЕ!! ДА СА МН ВЛЮБЕНИ И ЩАСТЛИВИ ОЩЕ МН МН ДЪЛГИ ГОДИНИ!!!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ!!!

ВОДА-пием
ОБРЪЩАНЕ-все още не  Rolling Eyes голяма пъшкане и пръцкане и накрая аз и помагам  Blush
Цитат
вие спите ли вече на отворен прозорец?
ние спим на климатик  Peace на 24 градуса нагласен иначе ще се изпука от жега  Peace

ФУК-ФУК вчера си взехме нова кола  Heart Eyes с климатик   newsm68

и накрая-  #Cussing out ей мн ме дразни моя  #Cussing out преди като ходех на работа и сваляше звезди, беше мн ромммммммммантичен и нежен, постоянно ми пишеше или ми казваше разни любящи неща.... а сега от както забременях и си останах вкъщи е ебаси чукана  #2gunfire  за нищо не се сеща...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire   оплаках се  Embarassed

лек и спокоен ден за сега  Hug после ще ви пусна някой нов модел  Mr. Green

# 607
  • Sofia
Добро утро на всички!!!

И аз през почивните дни много не можах да се добера до компютъра, та ще дочитам после, но да се изкажа по последните темички Simple Smile

Вода си пием от самото начало. Харесва й.
Потене - определено при ядене се поти отзад на главичката, но не ме притеснява. По време на ядене дечицата вдигат леко температурата си, затова не се препоръчва меренето й на челцето непосредствено след хранене.
Обръщане - още не ще, много мрънкоца, а на мен толкова ми се иска да се врътне и все я мъча Simple Smile
Памперси - и ние сме на Пуфис 3, обаче явно ги взимам скъпичко Sad
Плуване - определено се притеснявам от чистотата на басейните. На мен все ми изглеждат мръсни и по тази причина май ще се въздържа, иначе задължително искам да се научи от малка да плува, защото иначе ще стане както е казала Тотони "удавница" като майка си, а на мен това ми е голяма мъка Simple Smile

Май прекалих Simple Smile Оставям ви и отивам да чистя Sad

# 608
добро утрооооооо
Чакам си днес моите мъже,ох дано да е преди обяд изписването Praynig

потим се,мъчим се с въртенето,спим си с боди потник,ама на затворен прозорец че имаме жърварки разни и хлебарки Sick...и засега така,докато не ги уморим до крак Mr. Green

беб реве,май е зъбче при нас,много се нерви тука два-три дни ooooh!

# 609
  • Варна, морето, сините вълни...
ДОбро утро!
Какво зъбче и аз си мисля че е рано, поне следващата тема Crossing Arms
и с голяма мъка успях да скалъпя нещо, но може някои да го поизмисли по добре ако не ви хареса: Февруарчета засмени чакат на плаж да ги заведеме!  Peace
Ние излизаме че сме само и мама ще изкука  Whistling
Честито за изпитите Фентъзи  Hug
ББ Hug

# 610
  • Mostly in my mind
Мими, "заведем" е, не заведеме. Бат Бойковото мекане мнооого ме дразни  #2gunfire

# 611
ей забравих най-важното днес
БЕБЕНЦЕТО ми сладкото става на 4м Hug

а за мамитата

# 612
Добро утро, банда Hug

Честито на малките месечинковци. Да са ни живи и здрави, палави и весели за радост на мама и тати.

anilevI Дано скоро се прибират твойте хора и повече никакво боледуване  Naughty

Моето момче тези дни е яхнало метлата, постоянно иска да сучи а докато е на гърда се сърди, върти и ръмжи. Както правеше голям нощен сън сега яде два пъти през нощта. Скок в разтежа ли е  Thinking, не знам какво е това чудо но аз съм се сдухала яко  Confused. Ами оплаках се и аз  Embarassed

Сега го чакам да се събуди, папаме и да ходим на разходка.

Хубав ден от нас

# 613
Добро утро,
Честити месечинки на всички!
Аз вчера си купих един пакет Huggies 102 бр. за 27лв. и хич не съм доволна. Още на първия памперс и ни пропусна. Всеки път се заричам да не купувам по-евтини неща и все така се прецаквам #Cussing out

# 614
Днес почерпката е от мен, ще се наредя сред отличниците на дипломирането Simple Smile тази сесия съм от горе до долу с 6-ци  newsm19

Фентъзи и Бенджи моля да споделите какви палатки сте си взели и от къде, както и другите мами които имат такива. Днес потърсих в Хиполенда, но нямаха. А чадър за плажа какъв да взема. Ние на 25 Юни заминаваме на море в Лозенец с бебо и се стягам Wink
БРАВО НА ФЕНТЪЗИ ЗА ИЗПИТИТЕ!
Плажна палатка купихме за 20 лева от Джъмбо, доста е голяма двама човека с две бебета с шезлонзи могат да се съберат в нея. Чадърите са ни обикновени, но ако искаш нещо по- голямо може да провериш в Практикер, Бриколаж или Баумакс имат избор и на трите места Peace
Връщам се да ви чета, не си бях взема лаптопа и за 2 дни сте изписали света.
Честити месечковци и на всички мами, тати, баби, деди с поводи  Heart Eyes
Евридика, ти поне си купила само един пакет Хъджис, аз купих два ooooh! направо сега си блъскам главата #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт