Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 510
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Дейзи Hug Hug, Кремена, подарявам ги, вече на двама колеги на мъжа ми сме  подарили по една голяма торба Peace. За косопада сте писали, капе по ентастотин косъма на ден ooooh! у дома всичко е в коса. А,  и вода не пием и биба не искаме Wink

любима моя песен, поздравявам ви Hug

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 18:33 от Galiki

# 76
ееее Юле  Hug

ааа да се похвалим-включих лампата  Party за първи път от както се е родил не е на нощтна лампа. И знаете ли какво прави  hahaha пуснала съм въртележката с горски звуци, а той гледа сянката на стената и се смее  hahaha

Лорис е страхотен  Heart Eyes

ние иззлизаме  Hug

# 77
Относно косопада, просто не ми се говори - ужас. У нас е като Тексас, едни кълба с косми се носят...
  hahaha Joy Joy Joy

Софт много кфти, че се е наложило да спреш да кърмиш, но важното е детенце да е добре  Hug Надявам се бързо да надрасне тази непоносимост към лактозата  Naughty

# 78
Софт, как се изразяваше непоносимостта на Иво към лактозата?
Акото му беше страшно лигаво, като много гъсти сополи и миришеше на кисело! Беше така в продължение на 2 месеца, а накрая спря и да се храни! Започваше да суче 2-3 мин., после започваше да се дърпа и да плаче и започна да отслабва. Откакто сме на хипоалергичен АМ акото му е перфектно и си папка добре. Доста се борих да продължа да го кърмя, но само се влошаваше!
А при вас как се проявява?
Благодаря ти dayzi83 !

# 79
Записвам се и бягам,че днес само мрън-мрън и главата ми е колкото телевизора вече #Crazyмерси за темичката и заглавието Hug-страхотни са  bouquet

# 80
Понеже чак сега видях, да отговоря:
Цитат на: dayzi83
Фентъзи   Благодаря ти, че споделяш опита си с пюретата! На мен лично ми е много полезно твоето инфо  Ти всъщност плодовете и зеленчуците не ги приготвяш на пара, а директно ги вариш, така ли   Слагаш ли кърма за да му е по-познат вкуса или само избрания плод или зеленчук   Сори за тъпите въпроси, но колкото повече чета за това захранване, толкова повече се омотвам 
Понеже (засега) нямам уред за готвене на пара продуктите ги варя с един пръст вода, колкото да покрие плода/зеленчука, след това пасирам с част от водата, за да стане полу-течна консистенция, охлаждам до стайна температура и давам. С кърма смесих в началото оризовата каша, с която всъщност го захраних, сега вече не смесвам, давам го както си е или домашно или от бурканче. Дано да съм била полезна

# 81
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте аз сложих вечерята (чак сега да се готви Blush), Мони заспа и седнахме да гледаме Стъклен дом. Нищо че багажа още не е подреден изцяло. Rolling Eyes

За анкетата отговорих че тепърва ще си търся работа, но не защото не съм работила до сега, а защото след 2 години завършвам и ще си търся друга работа.

# 82
Някой беше питал за безглутенови бисквити http://vkuhniata.wordpress.com/2010/05/27/gluten-free-sugar-free-cookies/

# 83
Привет отново!
Ние ходихме до тенис кортовете да си видим приятелите и много ни се радваха! Казаха, че Елиза е готова за тенисистка hahaha. Един от треньорите ми каза, че не е добре да започвам да играя, защото имало опасност да ми спре кърмата! Whistling е, явно ще поотложим спорта.

Радвам се, че Юлето е вече на линия!! Hug

Софт, жалко че се е получило така, но сигурно бързо ще го израстне този проблем! Палчета! Praynig

За рокличките и момиченцата - как съм си мечтала. Е , сега ще се развихря! Heart Eyes
Много хубави песнички!
Хайде аз пък ви поздравявам с една сладка детска

# 84
Момичета сега си взех от аптеката някакво хомеопатично РИНАЛЕРЖИ се казва.Ще го пробвам да видим.Цветка-ще се пробва сигурно и твоето
Хепи,много ми е силна и обострена хремата,чак ти казвам че имам бронхиална астма с алергичех произход.Преди 6-7 години си правих курсове с полени-хипосинсебилизация(подкожни инджекции по 3 пъти в седмицата)-не ми помгаха хич.А товас сигурно е нещо ново-ще трябва да поразпитам

# 85
Хепи- ходим на разходка в Борисовата градина покрай тенис кортовете.

Аз се изцеждам сутрин като стана , обикновено бебо не може да изпапка и двете гарди и аз пълня фризера:)

# 86
  • Полски Тръмбеш
Привет  Grinning
за анкетата- ми не мога да реша  newsm78 - аз не ходя на работа от първият мес. на бременността(нали ми беше тажка), но вкъщи си поработвам... а като цяло ходех на работа за кеф, не за приходи  Blush нашите професии са - днес ако има- за утре не се знае (абе с 2 думи не знаеш кога и колко ще изкараш)  и материалите са ни мн скъпи и в повечето случаи сме на кантар или мн често на минус   Blush и с една дума мъжО ме издържа  Blush  Heart Eyes  а кога ще се върна в Гили не знам, защото е на 40 км от дома и как ще пътувам и с 2 деца  Rolling Eyes Е КАКЪВ ОТГОВОР ДА ДАМ  newsm78 newsm78 newsm78

ДРАЙВЪРЧЕ, дано по-бързо си намериш решението за алергията  Praynig  голяма мъка е- знам аз на времето като малка имах бронхиална асма и беше кошмар особенно нощем  Sad но някакси я израстнах и сега съм добре

и друго щях да пиша, ама го забравих  Embarassed  ooooh!

лекинка и за хубав сън  Mr. Green   

# 87
ние се разходихме с кучо и бебо в кенгуруто  Blush - ех само каква атракция бях за бабите  Crazy После и до кауфланд ходихме с тати-не видях да има промоция на нашите памперси, както казват по телевизията-сигурно нещо не съм чула. Купихме си лосион за тяло ХИП, много ми е миризлив Бюбхена, а пък Мустелата ни стана на едни топчета  newsm78 не смея да го мажа. Купихме си и пяна за вана на Бочко, Яребичка- е как ви стана тази пяна...аз сипвах, спивах, балбуках и Бобо балбука-всеки както може  Joy и почти нищо.
Фентъзи-Браво за изпитите  Hug Отдъхвай сега на спокойствие с любимите мъже.
Стиснати палчета за Евилчето и Галка
Стани -липсвате ни  Hug

Темите:
коса-спря да пада почти-но пък толкова изгубих....
преспиване-няма, веднага, като се нахрани, Бобчето вече хърка доволно на рамото ми.
В количката-Дейзи май питаше  newsm78- ние нали си имаме проблем с нея-иска детето на ръце. От една седмица-първо го оставяч да се нарита здраво в къщи след сън сутрин и вече, като започва да клюма хоп в количката в 8-9часа и хайде на втората минута е заспал. После, като се събуди е на кеф и само седи и смучка ръцете е естествено и подвиква на мама и тати да го носят, но много по-малко. Същото и следобяд  Hug
къпане-всеки ден с душ-гел с косата с А Дерма. След това ще купя ХИП, че не ми се дават толкова парички.
Миленка-какви роклички има само  Heart Eyes нааалиии. Ама пък бобчето не го разменям за нищо на света  Heart Eyes
пюрета-въпросче-какви марки ползвате, не че ще ги почнем, но пак бях в чуденка. Нали трябва да са еднкомпонентни-е коя марка. Само на ХИП имаше и то тиква, моркови и броколи с ориз  newsm78 Други зеленчуци какви има еднокомпонентни. Млечните каши-едни мънички опаковки, еднакво ли е с тези каши големите кутии? Имаше и млечни каши в бурканчета. Нищо не разбирам  ooooh! Само някакви мешаници има и плодови. Чудя се на ХИП ли да взимам, на Гербер ли, на Милупа ли? Пък тези попари кога ще им се дават и жълтъци...  ooooh!
за анкетата-гласувах след две години.
ВСИЧКИ БОЛНИ ОТ НАСТИНКИ, АЛЕРГИИ И ГРИПОВЕ МАЙЧЕТА, както И БАТКОТО НА ИВЕТО ДА ОЗДРАВЯВАТ
Честити месечинки  Hug
хайде хубава вечер от нас с Боби от Бобената Шушулка  Hug

# 88
Забравих да питам-ако може някой да ми обясни за обувките-Кой номер трябва да купувам? Гледам бебоци по-малки от нашият и с обувки, пък ние по чорапи  Blush

извинете, че в отделен пост, но онзи стана безкраен   bouquet

# 89
Забравих да питам-ако може някой да ми обясни за обувките-Кой номер трябва да купувам? Гледам бебоци по-малки от нашият и с обувки, пък ние по чорапи  Blush

Обувки, като обувки чак като почнат да стъпват, преди да проходят.

Аз в момента слагам "обувки", ама само за фасон Heart Eyes. 15 номер са, но понякога обувам и 17, ако са с връзки и не падат много, но всичките са изцяло от плат - бутофорни, ама нали трябва момата да ми е нагиздена с роклА и обувки в тон Wink.

Иначе в сайта на NEXT.co.uk има една схема за разпечатване с краче (детето да стъпи на нея) и ти показва точно на кой номер му отговаря кракът, според различните номерации. Удобно е, но за по-големи крачета Sick

Общи условия

Активация на акаунт