Джогинг

• 35 397
  • 250
  •   1
Отговори
# 60
Днес направих още едно бягане в парка, с всеки път започвам да се чувствам все по-добре. Направих и малко коремни преси и това е за днес!   bouquet

# 61
Днес направих още едно бягане в парка, с всеки път започвам да се чувствам все по-добре. Направих и малко коремни преси и това е за днес!   bouquet

newsm44 newsm44 Браво на теб. И аз бягам вече месец и половина и също ми е многоо добре. Понякога сутрин имам нужда от още сън, но след тренировката всичко е супер.

# 62
Здравейте! Simple SmileИ аз тук-да сте чували за бягане около детска площадка Simple Smile-по скоро е цял спортен комплекс и детска площадка около които минава алея за колела,която е със специялна по мека настилка и там бягат доста хора от квартала.Получава се нещо като осморка За бягането.
Та затова ми е голямия хикс,колко точно километри навъртам,не е стандартен стадион,както вие си следите,единствено се ориентирам по времето и то е около 30 мин бягане.Гледам да е равномерно,да си следя дишането да е равно и дълбоко,да дишам през носа,да бягам стегнато така да се каже Rolling Eyes...гледам различните бягащи-мъже и жени-и колкото бягащи толкова и начини на бягане Simple Smileта  се опитвам  саманда намеря верния ритъм.

Иначе е голям кеф-наоколо е страхотно озеленено,постоянно се коси трева,деца играят,в близост е детска градина,абе като в приказка -бягам  и си гледкам...наистина страшен късмет е че жиея на 2 минути от това място.И ако ви кажа че понякой път имам възможнсот и просто ме домързява Blushгрехота е такова място да не се използва.

Кажете за потененто и за облеклото??На мен ми е голям проблем-не искам докато се прибирам в нас тениската да ми е вир вода,тоест мисля под нея да сложа още нещо да попива потта!!!Вие как се обличате при джогинг.Пролетта беше ок защото бягах и с горничка и с тениска отдолу,ама сега лятото. newsm78Виждам по често мъже дори в страшен топлик с  анцузна фланела,отгоре,защо го правят?Това правилно ли е?Аз се разтягам вкъщи-преди и след,нали не е проблем че не е непосредствено преди бягането?/т.е.имам няколко минути докато стигна/Много въпроси,ама така е като съм начинаеща Simple Smile
Ще се радвам ако някой се заеме да отговори!  bouquet

# 63
Здравей звездичке. Аз лично ходя да бягам на стадиона около 6:30 сутрин и съм с дълъг анцуг. Слагам тениска, но отгоре имам и дълга блузка. Целта е да се изпотя именно, а и съм си свикнала вече. Аз бягам малко около 3 км, тъй, че не знам дали ти помагам. Иначе за разтягането и аз понякога съм го правила вкъщи според мен не е никакъв проблем! Wink

# 64
Здравейте, от петък нищо не съм правила, че сватби, рожденни дни и направо съм скапана, но утре отново на терена! Simple Smile И аз се разгрявам и разтягам преди да тръгна, а и ходя 10мин. преди да стигна до парка! Мисля че е достатъчно! Simple Smile А и още нещо да ви питам, пиете ли Л-карнитин?

П.С. Пропуснах! Аз бягам с клин и потниче, от тези пристягащите за тренировка, които са! Материята му е такава, че сякаш задържа потта. Не знам как да го обясня, но хем съм се изпотила и то на допир е влажно, но видимо не изглежда мокро!

# 65
# 66
Здравейте, от три седмици бягам всеки ден без вторник и четвъртък когато съм на аеробика, чувствам се страхотно наистина.Искам да попитам по запознатите с какви маратонки бягате, мисля, че са важни.По-конкретно съм си харесала едни в Лидл от четвъртък на 39 лв.Да уточня бягам на стадион по 4-6км, понякога изпитвам болка в глезените и в предната част на прасеца.Ще съм много благодарна на всички които се включат със съвет:)

# 67
tinki_15 браво за ранния час! GrinningАз вчера успях в 8 сутринта и вече страаааашно напичаше Crazyявно затова не ти е топло с горничката толкова рано/поне за мен Blush/

Lianny вчера вечерта видах една мацка точно с такова спортно облекло-май наистина не беше мокра,а определено бягаше доста бързо и беше някаква спортистка 100%...то не случайно са измислени тези облекла.
Lianny а не пия Л-карнитин,но гледам почти винаги да пия едно чисто кафе  преди това,то също действа като бърнар
didito79 писали сме по едно и също време Simple Smile-аз също не съм с подходящите маратонки за бягане,мисля да си взема на някоя добра спортна марка

# 68
Днес също бягах, но ми беше доста трудничко! Аз бягам по-късно, към 9ч. някъде и е ад!

Маратонките ми не са нищо особено, бях си ги поръчала преди време от един чужд сайт, защото ми изглеждаха точно подходящи за бягане, с по плътна подметка и не толкова ниски, оказах се права, защото са ми много удобни, а някак и размера успях да си улуча! Simple Smile

# 69
диди браво за километрите. Аз пия омега 3 лятно време и се чувствам супер. Правя го обаче, защото съм и вегетарианка. Затова не бягам и повече от 3 км, че ми причернява. Иначе сега си ставам рано да бягам, защото понякога ходя с майка ми и се съобразявам и с нейната работа, а пък и не е толкова топло. Сега съм и във ваканция от университета. Чудя се от септември къде ще бягам в София в района на кв. Изток. Идеи?

# 70
Звездичке,това обвиване с дрехи,найлони и подобни глупости разбира се не е правилно и много грешно схващане Simple Smile
Това се прави при спортистите в период когато влизат в категория и искат да свалят/изхвърлят водата.Това се прави за кратък период от време .

А при бягане за отслабване се търси ефекта за топене на мазнините ,не дехидратация на тялото Wink
Това,че си изхвърлила повече течност,няма да ти стопи паласките или дупето  Wink

# 71
а,то е ясно,чудех се що се навличат така Simple Smile
а за моето потене имах впредвид ,че ме е срам да се прибирам с плувнала тениска в пот,та се чудех как да се обличам,защото много се потя ,такъв ми е организма просто Confusedне че целта ми е да се потя hahahaне си ме разбрала какво имам впредвид Hug

# 72
И аз при вас.
Бягам рано- в 6.15, 3 пъти седмично от година и половина. Смятам да увелича километража и да прибавя още 2 дни от другата седмица.
Много ентусиазъм желая на всички бягащи.

Poker face, да не би да се готвиш за Nike Run Prague 2011? Стискам палци!

# 73
Такава хубава и полезна тема, а да изпадне на трета страница!
Защо не пишете, момичета?
Днес-14км, километри за цялата седмица-40 и вече бягам 4 пъти седмично. Използвам апликацията  Мy tracks и съм доволна. Не следя пулса и се чудя дали да не започна.... Вече свиквам да бягам сама, според собственото ми темпо, а се притеснявах, че няма да съм достатъчно упорита.
Много ми е приятно, паркът е прекрасен, с много зеленина и е пълен с бягащи хора на всякакви възрасти.

Маратонките ми са Мизуно-подходящи за бягане на асфалт и съм доволна общо взето. Нямам голяма база за сравнение, иска ми се да си взема още някой чифт и да преценя сама разликите... Иначе няма как да разбера. В терен бягам с Рийбок, подметката е по-гъвкава.

Пишете как върви бягането, така ще се мотивираме взаимно.  running

# 74
Дезидерата..бягаме..ама на пътека Laughing Не се брои за тва не споделям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт