Крещене по време на бременност

• 3 208
  • 26
  •   1
Отговори
 Здравейте,

Искам да попитам нещо, с риск да ми се смеете..... Embarassed
Бременна съм в 9-я месец, вчера се скарах с майка ми, и доста покрещях....с всички сили....

След това изпаднах в ужас, че красъците ми могат да увредят слуха на нероденото ми бебе....

Имам ли основание за този страх, защото знам, че чуват звуци преди да се родят?

Блаодаря предварително.

# 1
Не, разбира се  Simple Smile

# 2
И според мене не.

# 3
Здравей - успокой се, бебето чува, но все пак приглушено, заради околоплодните води. Понеже обичам да се информирам, питах и на ЖК за по-силните шумовете и как се отразяват на бебето - успокоиха ме, че освен да го събудят др няма да стане Simple Smile. Все пак това се случва инцидентно.
При мен бебо реагира на музика, но не на всяка - има предпочитания Simple Smile.
P.S. Някъде в старите теми четох за бременни, които са си позволявали дискотека, концерт - но това е въпрос на личен избр.
Успех на финала   bouquet

# 4
  • София
Не мисля, аз бях на няколко рок концерта по време на бременността. Леко раждане и по-малко нерви!

# 5
Здравейте отново,

Знам, че въпросът ми показва невежество и параноя, обаче нямате идея какво облекчение ми донесоха отговорите ви.

Обичам ви.

Успех на всички!!!

# 6
  • София
МъжО пък ме заведе на кино, на "Аватар".  ooooh! Доста силни звуци, резки...

Бебето подскачаше в синхрон с тях. Накрая аз не издържах на ритниците и си излязох ... Stop
Бебо си чува перфектно ... Party

# 7
Няма проблем.
То бебето е подложено на доста шумове вътре ъ корема ти, така че е свикнало Simple Smile

# 8
Няма проблем.
То бебето е подложено на доста шумове вътре ъ корема ти, така че е свикнало Simple Smile
Вярно е, но ако питаш моят свекър то бебето и след като се роди не чува и не вижда, но това е тема на друг разговор. Спокойно миличка!

# 9
  • Стара Загора
А ти защо крещиш на майка си??

# 10
  • София
titi64, с крещенето едва ли си му навредила. Нервите обаче могат да се отразят и на него и на теб.

А ти защо крещиш на майка си??
Случват се и такива неща.
С моята се скарахме още на 5тата минута след като се видяхме, миналата седмица.

# 11
Не знам какво и доколко чуват докато са вътре в утробата, но със сигурност, поне моите, след като се излюпиха, дори с топ не можеха да се събудят, ако всичко им е наред /сухи, сити и здрави/. Та си мисля, че бебешкият слух, или поне бебешката нервна система не е толкова чувствителна на силни звуци, колкото е нашата.

# 12
Няма проблем, моето щеше да е глухо иначе що кръчми и коледни тържества отнесе няколко дни преди да се роди. А според мен след като се родят чуват избирателно, особено като чуят как млякото се отдалечава  Mr. Green

# 13
Няма какво да му стане на бебето ти Crazy

# 14
Няма проблем, моето щеше да е глухо иначе що кръчми и коледни тържества отнесе няколко дни преди да се роди. А според мен след като се родят чуват избирателно, особено като чуят как млякото се отдалечава  Mr. Green

Хахаха, това щях да пиша и аз ......  Joy
Няма какво да му стане! Успокой се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт