Крещене по време на бременност

• 3 214
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Няма проблем, моето щеше да е глухо иначе що кръчми и коледни тържества отнесе няколко дни преди да се роди. А според мен след като се родят чуват избирателно, особено като чуят как млякото се отдалечава  Mr. Green
Peace Нищо му няма на бебето  Peace Ако знаеш моят на какви шумове съм го подлагала докато беше в корема ми  ooooh!

# 16
  • Sunshine state
Моето го тероризирам с с викове,когато се скарам с татко му,но изобщо не реагира.Виж обаче,когато легна се започва якото мърдане  hahaha

# 17
Нищо страшно и опасно няма! Докато баткото беше в коремчето ми, имах безумно свирепа роля в театъра- фанатична комунистка, която говореше /крещеше/ на фалцет, пееше /виеше/ Интернационала, абе с две думи голям шум създаваше тази женица... Детето ми не оглуша, само дето сега е по- гръмогласно от героинята Laughing...По- вредно, е че ти се ядосваш, но всеки има такива моменти...Споко!!! Peace

# 18
 И аз си мисля, че им се отразяват повече емоционалните ни състояния, отколкото чисто физически дали е шумно или не. Аз, (за да си спестя някои безсмислени ядосвания), си представям как в момента, който се изнервя, през пъпната връв на бебока му се изсипват един куп мои биохимии, които и него го вкарват в неприятно настроение. Та гледам да си ги спестя, но не винаги е възможно  Wink
Аз исках да си взема от онези камбанки на дълга верижка, които подрънкват много приятно на корема, но четох напоследък някъде, че околоплодните води всъщност усилват звука. Така ефекта от тези камбанки бил като да сложиш главата на бебето в голяма камбана и да дръннеш! Имате ли повече информация?

# 19
Че ти до какви децибели достигаш като крещиш? Shocked Laughing

# 20
Ако не успяваш да счупиш кристална чаша с вик, няма проблем за бебето.

# 21
  • София
Спокойно, мила, параноята е нормална в твоето състояние...  Hug

# 22
При мен бременността премина нервно, крещях до преграхване,
определено има някакви негативни отражения, но не вярвам да са кой знае какви.
Моето дете е спокойно, почти не плачеше, така че едва ли моето състояние му се е отразило кой знае как.

# 23
Може би е по-важно да не крещим след като бебето се роди, че тогава повече може да му навредим.

# 24
  • София
Синът ми, ми даде първа усмивка, след като се разкрещях на кака му Laughing Позна ме детето hahaha
Няма особена "обремененост" от тези мои действия.

# 25
На бебето няма да попречат виковете,но на теб може.Пази си нервите за после Laughing

# 26
Децата не се увреждат толкова лесно  Simple Smile Нормален предродилен стрес.

Общи условия

Активация на акаунт