"ЯНУАРСКИ весели деца радват се на пролетта!" (13)

• 26 609
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, мерси за отговорите за чесалките!   bouquet Следобед ако не вали ще отскоча до Джъмбо да купя.

Мирабела, честита годишнина!

Тути, честита месечинка и честит нов дом!

Бебешондел, успех на прегледа! При кой лекар ходите? За мен Велковски е най-добрият диагностик.

Бобо е приет в предучилищната група в училището до нас и съм много доволна. Заради честите му боледувания реших, че е по-добре да ходи на предучилищна в училище, а не в градината, така че наесен живот и здраве ще си имам ученик  Heart Eyes

Ади дава боц от няколко дена и като хване нещо в ръка го проверява дали дрънчи  Joy. Обаче с обръщането още нямаме напредък.

Кога се правеше профилактичен очен преглед - на 6 мес. или на 1 година?  newsm78

bouquet

# 661
И аз вече си получих първото майчинство, при мен има разлика с левчета, но в моя полза  Whistling

# 662
Къде сте всички???  newsm78

# 663
  • София
тука  wavey

# 664
Мерси за поздравите ,момичета. Hug

# 665

Доскуча ми....  Rolling Eyes
Никой  нищо не пише днес Simple Smile

# 666
  • София
След сутринта, аз съм напълно безмълвна...

# 667
  • Пазарджик
Зазяпала съм се в Fiestatv,какви работи показват,моя крем -карамел изглежда като дупка в тавата  Mr. GreenМного го обичам този канал

# 668
Аз ще пиша....
Записах си безплатен час при диетолози в Мол Пловдив в края на седмицата. Безплатно консултиране за правилно и здравословно хранене под наслов "Яж, отслабвай и обличай"  Party
После ще полея безплатния час с няколко бири с кумата....  Mr. Green  Whistling

# 669
  • Пазарджик
да питам ,някой боядисвала ли се е с тази боя и покрива ли белите косми-говорим за 5-6 бели косъма ,които виждам.

# 670
Тути, аз не съм я ползвала, но при моя единствен опит да се направя черна преди години не се получи нищо и се отказах от този цвят. Точно заради белите коси /които при мен са доста/, вече много години съм руса  Mr. Green

Днес правих оризова каша на Хип на Кали, е нямаше такава потресена физиономия и такова плюене  no Иначе като види лъжицата веднага отваря устата. Мисля тази каша да я отложа за сега, а утре да дам пюре от тиква с картоф да видим как ще реагира.

А аз тази вечер излизам с приятелки и оставям ММ да се оправя сам с двете моми. Преди с тези три приятелки излизахме всеки месец на кръчма и после някъде на дискотека. Но първо едната забременя и роди /трудна бременност и раждане/, после другата и накрая аз. Така, че бяхме поразредили събиранията, но сега сме твърдо решени да подновим традицията.

# 671
пепита, много е хубаво, че сте успели и трите да намерите време за себе си, по едно и също време  Crazy
Моите приятелки с деца все нещо не могат да си организират времето...  Да не говорим, че и тези без деца...  ooooh!

Пожелавам ти много весело да си изкарате!  Hug

# 672
Зазяпала съм се в Fiestatv,какви работи показват,моя крем -карамел изглежда като дупка в тавата  Mr. GreenМного го обичам този канал
и мен много ме кефи фиеста! уникални неща има. а най-любим ми е дейвид роко, страшен пич Simple Smile

точно тази боя не я знам, но откакто се боядисвам вече почти 10 г. ползвам само лореал и щом безамонячният кастинг покрива всички бели коси ( а при мен те са около 60%) значи всички останали се справят според мен.

днес направихме супер разходка в движение с имам си една мечта и какче. благодаря ви, момичета! много ми беше приятно да си побъбрим Simple Smile и оплаквате се-не оплаквате се аз лоши Лора и Виктор не видях! Sunglasses

# 673
Биричке, благодаря!  Hug
Вярно е, че е трудно да се организираме, още повече че едната е с момчета на 12г. и 2г., втората с момчета на 12г.и 1,5г., третата с момичета на 16г. и 12г.  Две от нас работят, а другите две са в майчинство. Обаче не сме излизали от както аз бях бременна, и за това сега бързо се разбрахме за излизане  Mr. Green

# 674
Здравейте мацки Hug Имам питанка - какви пюрета купувате / т.е. на коя марка Mr. Green/ newsm78 Вече няколко майчета с опит ми казват че след като купуват и дават пюрета на Хип на техните дечица след това въобще не искали да ядат други - например на Ганчев Thinking

Ще се радвам да споделите тези които вече са захранили Hug

Общи условия

Активация на акаунт