"ЯНУАРСКИ весели деца радват се на пролетта!" (13)

• 26 585
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Днес си задавам въпросчета и никой не ми отговаря....  Joy

Та продължавам в същия дух с поредния застрелян въпрос  Crazy
Като приготвяте домашни пюрета, с какъв препарат миете съдовете, в които ги приготвяте??  Crazy

# 646
Бире, по въпроса с майчинството и базата, дали е 12 или 18 месеца, влез в сайта на НОИ, от там на справки и от дясно на "Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН" , там ще видиш за колко дни имаш преведени парички и по колко ти е дневната ставка, ако е същата като на болничните, значи няма проблем. Поне аз така мисля.
Ако е по-малко, тогава проучи защо.

# 647
  • София
На 7.7 съм в София за преглед на Тея, ако има някой който иска да се видим може да ми пише Simple Smile

Бебеш ако ви остане време за разходка в Борисовата ще се радвам да се видим. Аз понеже не шофирам и трудно стигам на други места с малкия, за това предлагам там  Hug

# 648
Бире, миех много кратко с верото на Бочко...после си миех с нашето веро- Пур, но изплаквах обилно!
Айде ние изчезваме на "чист" въздуФ

# 649
Привет  Hug! Едната ръчичка а сина ми е леко подута в областта между лакътя и китката и има леко зачервяване, върху което има нещо като малки пъпчици. Случвало ли ви се е нещо подобно, какво може да е? Не знам дали има някаква връзка, но в Петък му биха поредната двойка ваксини пентаксим и синфлорикс. Някаква идея за компреси?

# 650
 Лъки, недей да чакаш предположения от тук, най-добре отиди да го види педиатър  Hug

# 651
  • София
Искам да почерпя виртуално Simple Smile Днес правим 3 години от сватбата, времето лети Simple Smile

И да споделя за една книжка, която чета в момента. За сега много ми харесва!!!
"Щастието на вашето дете" на д-р Андрей Курпатов

А да - вече имаме и първите ухапвания от комар Sad Не знам откъде се е намъкнал, уж сме с комарници. Но му видях сметката на гадината  Twisted Evil
Видях, че има разни продукти на Chicco против комари, някой ползва ли? Има ли отзиви?

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 12:12 от Mirrabella

# 652
Лъки, недей да чакаш предположения от тук, най-добре отиди да го види педиатър  Hug

Права си, ще го заведа, но все пак ако някой е имал подобен проблем ще се радвам да сподели Simple Smile.

# 653
Бире, по въпроса с майчинството и базата, дали е 12 или 18 месеца, влез в сайта на НОИ, от там на справки и от дясно на "Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН" , там ще видиш за колко дни имаш преведени парички и по колко ти е дневната ставка, ако е същата като на болничните, значи няма проблем. Поне аз така мисля.

Ставката е същата като на болничните.  Peace

Мила, аз питам, защото си купих приставка за варене на пара. Чудех се одеве с какво да я измия, при все че тенджерата е мита с наЩо си веро Simple Smile Голяма хамалогия, хаха...

Лъки, това явно е някаква алергия, но може и да не е от ваксините. Наистина най-добре да го види лекар, а дотогава просто се обади на педи да ти каже за евентуални компреси.  Peace

Мирабела, честита ви годишнина! Много щастие и любов и дълги години разбирателство!   bouquet

# 654
Видях, че има разни продукти на Chicco против комари, някой ползва ли? Има ли отзиви?
поредното нещо, дето никъде го няма...
от един месец търся навсякъде и на някои места дори не са чували за тях...

# 655
  • София
поредното нещо, дето никъде го няма...
от един месец търся навсякъде и на някои места дори не са чували за тях...
Да и аз не мога да ги намеря  Rolling Eyes В Пакостник питах и ми казаха, че уж до няколко дни щели да имат пълната серия!

# 656
Здравейте. Докато изчетох всичко от последните дни и забравих какво щях да пиша.
За да не пропусна никой - честито на всички имащи повод.
Бебеш, успех и късмет на прегледа.
Някой беше питал / мисля Калифорния, да ме извини ако бъркам/ защо захранващите със сок сме избрали него - аз лично защото ми беше интересно как ще реагира на нов вкус от една страна,пък не исках да захранвам с каши и пюрета, от които да поглъща количество и от друга защото не четох всичко в нета, а за соковете нямаше много плюване във форума.
Прие добре този от ябълка, моркова не и хареса и не съм и пробвала -2-3 пъти. То и ябълка не е пила много. Както казах пробва. Сега я пробвам с пюре, но пак по малко и не всеки ден.
В този ред на мисли като се дава един вид пюре и се стигне да кажем до количество от 50 мл. като се даде друго пак лъжичка по лъжичка не се додава от вече въведеното нали?

# 657

Ставката е същата като на болничните.  Peace

Хм при мен има разлика с около 50 ст. по-малко, но не вярвам да са преизчислили за 18 месеца и да е толко малка разликата  newsm78

# 658
  • София
ей, тук пак станало напечено
аз скоро не съм писала, но това е защото при нас няма нищо ново. Малчо е още изцяло на кърма, ще изчакам още месец и ще видя как ще процедирам със захранването.

Мацки, довечера съм на Стинг  Grinning - стискайте палци да не вали. За малкия ще оставя кърма, но се притеснявам дали ще иска да яде от шише

Тути, честита ви месечинка   bouquet

Мегси, и при мен разликата е няколко стотинки

# 659
Аз съм от първескините, кото не ги е страх от инфо! Всяко таково е добре дошло. Не искам да си крия главата в пясъка и да викам: "трай, да не те стига!"

Мила, Камелия Петкова, мерси за споделеното Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт