"ЯНУАРСКИ весели деца радват се на пролетта!" (13)

• 26 585
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ха, добро утро и от мен Mr. Green
Лелее, какво се е заформило рано сутрин  Whistling
Аз само ще кажа, Бебеш, не прави като децата, които като се скарат казват "А пък аз няма да играя повече с тебе". Наистина е най-добре да не се стига до крайни изказвания и да се търси под вола теле всеки път. Но е факт и, че даваш ценна информация, базирана за жалост на собствен опит...

Какче, не искам да зву1а като черен пророк, но твоите болежки много ми напомнят на моите. Иди да те види лекар.
Ети, не знам защо, но първия път като ме заболя се сетих за теб и за твоите болежки... Големи болки си изтърпяла, сега наистина ти влязох в положението  Hug Мисля да се отнеса сериозно към въпроса и твоите напътствия ще са ми от голяма полза!

# 631
  • Велико Търново
Ети, велико е! Класика!
Благодаря!  Hug

# 632
Хайде и един поздрав от мен!  Hug

# 633
Съветите на Косе Босе винаги са ми били много ценни.

За проявите на реакция при захранване, наистина препоръката е да се мине само на мляко известно време. Трикът е детето само да проявява желание да се храни. Смята се, че децата имат доста добра интуиция от какво да си хапнат и по колко.

Колкото за способностите на Бебеш да предсказва, тя тоя филм го е гледала и изстрадала. Останалите при които захранването е протекло леко - при нас беше като на шега, трудно ще разберем подбудите и да ни информира.

Аз също като Ноеми предпочитам да си готвя за детето, но се изхитрих и приспособих нашата храна да става за бебе на съответния етап от захранването. По този начин всички сядахме заедно на масата и ядяхме едно и също. Моята идея е, че захранването поне до годинка не е за нахранване, а за научаване как се яде.  

# 634
  • Пазарджик
Добро утро!!!Днес пак спах до никое време ,май ще ми хареса  Mr. Green

Мила,Тонче,etomira
  bouquet

И пак да зачеша темата с Бебеш,макар да съм почти сигурна ,че тя няма да прочете,щото и друг път съм писала към нея и съм останала с впечатление ,че ме пропуска.Но тук трябва да отбележа ,че като ни излезнаха пъпките ,тя реагира светкавично със съвет.
Опитвам се винаги да намеря позитивното в твоите постове и знам ,че е провокирано от добри чувства с цел да ни предпазиш нас и децата ни от грешки.Само ,че на моменти си много груба .Не търпиш и никаква критика.
Аз захраних с оризова каша,не съм се повлияла от никого тук/само взех на Мила рецептата за домашно приготвена каша/Четох много преди да направя тази стъпка ,като разбира се попадах и на такива статии които Бебеш пуска като бомби  Mr. Green-с най добри чувства.И естествено за себе си реших ,че оризовата каша ще понесе най добре на моето дете.Няма как да знаем какво ще се случи,за това захранваме бавно и постепенно.

# 635
  • София, Лагера
Ех, Тервел спи, а аз не мога.  Crossing Arms Дано кафето помогне на изтерзаната ми недоспала душица  Mr. Green
Мила, освен да взема да ти се похваля  Mr. Green  Party След дълго търсене най-после си намерих едно прекрасно любимо мое и отдавна несрещано кафе - Green mountain!  Party Пила ли си го?

# 636
  • Пазарджик
Колко съм смотана ,днес Нели прави 5м.,боже как минава времето ,ще почерпя с Усмивки

Инка нищо не казваш за новия имидж!!!

# 637
На 7.7 съм в София за преглед на Тея, ако има някой който иска да се видим може да ми пише Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 10:53 от Бебешондел

# 638
  • Велико Търново
В един момент съжалих, че реагирайки първа на поста на Бебешондел, предизвиках и новия спор, па и последвалия публичен анализ на личността и характера й, което, сигурно не е много приятно за момичето. Ама като си спомня колко често се случва, вече съм почти сигурна, че сама си го търси и се чувства добре така.
Та, така, да вземем да спрем, то ще има материал и за следващ път....

Съветите на Косе Босе винаги са ми били много ценни.

За проявите на реакция при захранване, наистина препоръката е да се мине само на мляко известно време.

Това не е съвет нито на Косе Босе, нито на Бебешондел. Това е СТАНДАРТ при отглеждане на малкото дете.  Wink

# 639
Момичета, превели са ми първото обезщетение от НОИ.
Как да разбера дали не са ме прецакали и дали не е изчислено за 18м., както бяха направили на наши съфорумки??
Иначе среднодневното обезщетение, което са записали, е почти същото като на болничните, които получавах... Има разлика надолу с 2 цифри в последните стотинки... newsm78

# 640
Калифорния- Нали ти беше питала за Захранване, водено от детето?
Ето малко и тук, ако не си го чела- http://zabliznacite.wordpress.com/

Ноеми, това ли имаш предвид?-

Не, не съм го пила

# 641
  • Велико Търново
Много музикално днес в темата.
Благодаря на всички за прекрасната музика. Взех да се притеснявам че поствам само аз и то сигурно някакви си ретро парчета, които мене будят, а другите сигурно приспиват .....

# 642
# 643
  • Велико Търново
Тути, мила, честита ти порастнала усмивчица Нели!
И честит ти нов дом! Да си го напълните с уют, топлина, спокойствие и сигурност! То сигурно стана време да се нанасяте, докато ти честитя....

# 644
 Големи полемики пак са се заформили и то рано сутрин...
Много музикално днес в темата.
Благодаря на всички за прекрасната музика.
Присъединявам се и аз към благодорностите, надявам се това да внесе малко настроение и страстите да се поохладят.
 Тути, да сте живи и здрави! И аз да честитя новата къща, с много здраве и любов да я ползвате!  И ние купихме, със жилищен кредит, скоро трябва да бъде готово, само, че кой знае кога ще може да се нанесем, нямаме никаква възможност за ремонт и обзавеждане...

Общи условия

Активация на акаунт